22
-
Gilgamesh #22 Summer megéri a pénzét - bár nem jön be, mint nő (lány), színészi képességei szembeötlőek. Csak nem én vagyok az egyedüli itt, aki látta a Firefly-t és/vagy a Serenity-t???? Eretnekek!!! :) -
#21 de, de, egyidőben volt. többek között ezért is volt annyira nagy szám a dolog. -
Hoz_Hun #20 Jók ezek a poszterek. Kiváncsi lettem a sorozatra. Csak Conor kisaszonyt ne valami szánalmassan ronda nő játsza, mint a Linda Hammilton volt (vagyis még most is az). -
neptum #19 nekem tetszet az első rész és a többit és meg fogom nézni vagy is beszerzem -
xen #18 Hát én megnéztem a pilotot. Ez a Summer Glau meg tényleg nem egy Terminator alkat, de ha már itt tartunk akkor ugyanennyire nem volt terminator alkat a Loken kisassziony sem. Egyébként elég hitelesen alakítja a terminátorbébit. Viszont a Johny fiú ugyanazt a nyápic kis gyökér figurát hozza mint a 3. részben, sajnálom hogy azt a tökös kis srácot így elbaszták aki még a 2. részben volt. Egyébként meg nem rossz így előzetesen, de a hollywoodi vívódásos nyáladzós maszlag jelenetek nagyon nem illenek a képbe.(Dehát ez kell az amcsiknak...) -
winnie #17 pedig nem egy időben volt. európába csak hónapokkal később jött be a film, nyilván magyarországgal sem kivételeztek. (hátha emlékszik valaki, mikor mutatták be.) -
#16 megláttyuk...
számomra még mindig az egyik legmehatározóbb filmélmény a T2, annak idején csak a számat tátottam...még a matrix is csak a 2. helyet tudta nálam megszerezni. emlékszem, a premier egy időben volt nálunk is az USA premierrel.
-
#15 Summer Glau nemcsak jó csaj. Tessék meggyőződni a színészi qvalitásaikról, mielőtt bírálni tetszik. Megnézzük a pilotot. -
winnie #14 vagy ironikus kikacsintás és mint ilyen remek poén. az egész csak nézőpont kérdése. -
Kagemusha #13 Hmm... a negyedik kep engem a Star Trek: Voyager egyik jelenetere emlekeztet (Borg Queen) es mint ilyen, eleg szanalmas utanzat. -
szvini #12 na ezt is telirakják picsákkal, ez is olyan sorozat lesz mint a több mint testőr -
Wittgen #11 A Lena Headey-t ábrázoló poszter nagyon ott van a szeren, nekem tetszik -
pauly #10 Hát ezen még ő se segítene :P
Kezdjük ott hogy szvsz hülyeség sorozatot csinálni a terminatorból... -
Sance231 #9 Az első rész alapján bíztató a sorozat (bár az új terminátor eléggé gagyira sikerült sztem, nevetséges lehetett a casting), de ezek a poszterek nem vmi jók. Oké, hogy elő szövet a fémvázon meg minden, csak akkor az nézzen is ki úgy, ne legyen olyan festményszerű, mint egy concept art. -
Sparrow79 #8 :szomorúan ingatja a fejét: -
Yoshimitsu #7 Hát a kormányzó nélkül szerintem nem ér semmi ez az egész. :(
De azért jók a csajok. Sajna manapság jó csajokkal mindet el lehet adni...
Mondjuk egy ilyen robotcsajt elfogadnák. :D Mondjuk a kezei is kellenének meg az alteste. nem csak a fogasra akasztott buci feje meg a haja álltal eltakart keblei. :D -
#6 Ez gáz. :S -
winnie #5 mi is a fox oldaláról szedtük, sajnos csak ekkora a méretük:( -
rgranc #4 Tutik, csak legalább nagyobbak lennének, nem pont ugyanazok, mint a sorozatjunkien voltak...
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/15/20080113/ -
#3 aha -
#2 nagyon jó mindegyik -
#1 ja