22
  • Gilgamesh
    Summer megéri a pénzét - bár nem jön be, mint nő (lány), színészi képességei szembeötlőek. Csak nem én vagyok az egyedüli itt, aki látta a Firefly-t és/vagy a Serenity-t???? Eretnekek!!! :)
  • koschwarz
    de, de, egyidőben volt. többek között ezért is volt annyira nagy szám a dolog.
  • Hoz_Hun
    Jók ezek a poszterek. Kiváncsi lettem a sorozatra. Csak Conor kisaszonyt ne valami szánalmassan ronda nő játsza, mint a Linda Hammilton volt (vagyis még most is az).
  • neptum
    nekem tetszet az első rész és a többit és meg fogom nézni vagy is beszerzem
  • xen
    Hát én megnéztem a pilotot. Ez a Summer Glau meg tényleg nem egy Terminator alkat, de ha már itt tartunk akkor ugyanennyire nem volt terminator alkat a Loken kisassziony sem. Egyébként elég hitelesen alakítja a terminátorbébit. Viszont a Johny fiú ugyanazt a nyápic kis gyökér figurát hozza mint a 3. részben, sajnálom hogy azt a tökös kis srácot így elbaszták aki még a 2. részben volt. Egyébként meg nem rossz így előzetesen, de a hollywoodi vívódásos nyáladzós maszlag jelenetek nagyon nem illenek a képbe.(Dehát ez kell az amcsiknak...)
  • winnie
    pedig nem egy időben volt. európába csak hónapokkal később jött be a film, nyilván magyarországgal sem kivételeztek. (hátha emlékszik valaki, mikor mutatták be.)
  • koschwarz
    megláttyuk...

számomra még mindig az egyik legmehatározóbb filmélmény a T2, annak idején csak a számat tátottam...még a matrix is csak a 2. helyet tudta nálam megszerezni. emlékszem, a premier egy időben volt nálunk is az USA premierrel.
  • DJ Boss
    Summer Glau nemcsak jó csaj. Tessék meggyőződni a színészi qvalitásaikról, mielőtt bírálni tetszik. Megnézzük a pilotot.
  • winnie
    vagy ironikus kikacsintás és mint ilyen remek poén. az egész csak nézőpont kérdése.
  • Kagemusha
    Hmm... a negyedik kep engem a Star Trek: Voyager egyik jelenetere emlekeztet (Borg Queen) es mint ilyen, eleg szanalmas utanzat.
  • szvini
    na ezt is telirakják picsákkal, ez is olyan sorozat lesz mint a több mint testőr
  • Wittgen
    A Lena Headey-t ábrázoló poszter nagyon ott van a szeren, nekem tetszik
  • pauly
    Hát ezen még ő se segítene :P
    Kezdjük ott hogy szvsz hülyeség sorozatot csinálni a terminatorból...
  • Sance231
    Az első rész alapján bíztató a sorozat (bár az új terminátor eléggé gagyira sikerült sztem, nevetséges lehetett a casting), de ezek a poszterek nem vmi jók. Oké, hogy elő szövet a fémvázon meg minden, csak akkor az nézzen is ki úgy, ne legyen olyan festményszerű, mint egy concept art.
  • Sparrow79
    :szomorúan ingatja a fejét:
  • Yoshimitsu
    Hát a kormányzó nélkül szerintem nem ér semmi ez az egész. :(
    De azért jók a csajok. Sajna manapság jó csajokkal mindet el lehet adni...

Mondjuk egy ilyen robotcsajt elfogadnák. :D Mondjuk a kezei is kellenének meg az alteste. nem csak a fogasra akasztott buci feje meg a haja álltal eltakart keblei. :D
  • Rykov
    Ez gáz. :S
  • winnie
    mi is a fox oldaláról szedtük, sajnos csak ekkora a méretük:(
  • rgranc
    Tutik, csak legalább nagyobbak lennének, nem pont ugyanazok, mint a sorozatjunkien voltak...
    http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/15/20080113/
  • Mr Manson
    aha
  • Shodan
    nagyon jó mindegyik
  • Mr Csé
    ja