NFS: ProStreet | Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ázzek mimegyitt,"draggépsasom","dragszörnyem""dragfaszom" rotfl -.-
száni posztok.gusztustalan autók még mindig. :Ccc
én félbe is hagytam ezt a hányadékt,órjási szarkupac ez. :-c
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gondoltam felrakom -.-
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
és a sprinterem:

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szerintem nem néz ki butácskán azzal a tükrözéssel de megcsinálhatom úgy is hogy simán kikapcsolom és kész😄
(a csík a hátuljánál átmegy kékbe)
lenne 1 kérdésem, hogy szerintetek ezen a gépen hogy futva(ha futna egyáltalán)
Intel Celeron 2600
1,5GB RAM DDR
ATI Radeon X1650Pro
Az érdekelne, hogy minimum, közepes, maxon futna-e.
THX
Az elejét elrontottad. Rajtahagytad a tökrözést a felirton. Ez így kissé butácskán fest.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
kiírja a honlap hogy 30 napig biztonsági okokból nem írhatok a hozzászólásomba Weblapcímet<#rinya>#rinya>û
ez vicces
akkor szerintem télleg csak 13 nap múlva lehet megtekinteni.
de amúgy beleraktam a galériámba ott megtekinthetõ.
linkelni meg azért mert az oldal csak 14 nap múlva enged.
túl színes tudom...<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Akkor iTT a BMW: http://i91.photobucket.com/albums/k317/azbeszt1/NFSPSBMW.jpg
Itt a Camaro Concept-em:
http://i91.photobucket.com/albums/k317/azbeszt1/NFSPSCamaroConcept.jpg
itt pedig a Pontiac GTO'65-em:
http://i91.photobucket.com/albums/k317/azbeszt1/PontiacGTO65.jpg
MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G
nah akkor nézzétek meg ezt a címet:
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1197918292.jpg
és légyszi mondjátok meg hogy milyen.
de milyen x-box?360 mert úgy tudom csak arra csinálták meg.
Az xboxos változat szinte bármeny játéknál jobbra csinálják mint a pc-s verzsön.!mármint grafikailag.Mer míg a pc-nél megvan a minimum meg minden addíg az xboxxon van egy max oszt szevas.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
met ha bármi más lenne, akkor menne a játék csak szaggattna, de ha el se indul akkor vga :S
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

na mind1.2 hét és rakok képeket.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
De a te képeid a félkészrõl vannak.
amiket te linkeltél de az iró gagyi, ez sokkal jobban néz ki szerintem.