NFS: ProStreet | Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dolgozom rajta...

Amugy az elején a MOMO feliratból csináltam OWWO-t, csak nem tom hogy!<#idiota>

ne bántsd még csak 11 éves...<#vigyor4><#beka2>

LordVenom
mit foglalkozol mi megy itt,ha nem tetszik buta fiú...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

offkorz
:ASDDadadadsdas
ázzek mimegyitt,"draggépsasom","dragszörnyem""dragfaszom" rotfl -.-
száni posztok.gusztustalan autók még mindig. :Ccc
én félbe is hagytam ezt a hányadékt,órjási szarkupac ez. :-c

Synit HUN
Sztem ez simán ronda.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

rastaman
szerintem ezen még finomítanod kéne 1 kicsit. legalább a színek legyenek összhangban...

Na akkor még 1x:

Uhh ebattam, boccs...

A Drag gépsasom:

gondoltam felrakom -.-

LordVenom
A GTO tetszik,de a hátsó peres felni nagyon csúf hozzá.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Basszus,most nézem,hogy a skyline matricája tükrözve van,és fordítva van írva...ezt benéztem...<#rolleyes>

LordVenom
A drag autóm újrafényezés után:

és a sprinterem:

samsung123
na ha Végigviszed a carriert beadja a RENDÕRSÉGI matricákat az összes autóra, én már csináltam is egy mustang redõrt

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

ghost rider
na ja. kössz hogy beraktad
Szerintem nem néz ki butácskán azzal a tükrözéssel de megcsinálhatom úgy is hogy simán kikapcsolom és kész😄
(a csík a hátuljánál átmegy kékbe)

Yoda001
srtest.com,nm

http://9gag.com/gag/5135249

Hi All
lenne 1 kérdésem, hogy szerintetek ezen a gépen hogy futva(ha futna egyáltalán)
Intel Celeron 2600
1,5GB RAM DDR
ATI Radeon X1650Pro
Az érdekelne, hogy minimum, közepes, maxon futna-e.
THX

Synit HUN
Itt van:

Az elejét elrontottad. Rajtahagytad a tökrözést a felirton. Ez így kissé butácskán fest.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ghost rider
beszarás....
kiírja a honlap hogy 30 napig biztonsági okokból nem írhatok a hozzászólásomba Weblapcímet<#rinya>û
ez vicces
akkor szerintem télleg csak 13 nap múlva lehet megtekinteni.
de amúgy beleraktam a galériámba ott megtekinthetõ.

Synit HUN
Írd be ide a linket, bedobom neked.

ghost rider
beírtam a kép beszúrásába a dolgokat és nem rak ki semmit...<#falbav><#fejvakaras>

ghost rider

RatBaG
feltolod rá és kész

Per Aspera Ad Inferi.

ghost rider
hogyan lehet olyan matricát vagy nem tom mit szerezni ami belelóg a szélvédõbe?mert nekem amik vannak azok csak alap matricák.

ghost rider
beszúrni meg úgyszintén csak 14 nap múlva tudok

ghost rider
képet nem tudok beszúrni mert nagyobb mint 20kb.
linkelni meg azért mert az oldal csak 14 nap múlva enged.

Synit HUN
Inkább túl gyomorforgató.

itt egy RSX:

túl színes tudom...<#ravasz1><#idiota>

dháááá azon a camaron de csúnya a hûtõrács... ezt megoldhatta volna az EA...

Synit HUN
Mennyire ügyesek vagytok! A kép beszúrása gomb nem tûnik fel? Szem kiszúrása!

Nem rakja be mind 1!
Akkor iTT a BMW: http://i91.photobucket.com/albums/k317/azbeszt1/NFSPSBMW.jpg
Itt a Camaro Concept-em:
http://i91.photobucket.com/albums/k317/azbeszt1/NFSPSCamaroConcept.jpg
itt pedig a Pontiac GTO'65-em:
http://i91.photobucket.com/albums/k317/azbeszt1/PontiacGTO65.jpg

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

Itt 1 kis általam eszkábált BMW M3:

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

ghost rider
nah megcsináltam úgy hogy egyszerûb legyen.menjetek rá a galériámra és ott van.Várom a kritikákat.(véletlen kétszer raktam fel.)

ghost rider
ohh és nem rakja be a képet...<#falbav>
nah akkor nézzétek meg ezt a címet:

http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1197918292.jpg

és légyszi mondjátok meg hogy milyen.

ghost rider
egyenlõre csak így tudom berakni:

ghost rider
grafikailag jobb pc-n vagy ugyan olyan már nem tom😄
de milyen x-box?360 mert úgy tudom csak arra csinálták meg.

LeWyTy
Ha xboxon gagyi akkor szerinted pc-n jobb?<#nevetes1>
Az xboxos változat szinte bármeny játéknál jobbra csinálják mint a pc-s verzsön.!mármint grafikailag.Mer míg a pc-nél megvan a minimum meg minden addíg az xboxxon van egy max oszt szevas.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

valszeg a vga lesz a hibás :S

met ha bármi más lenne, akkor menne a játék csak szaggattna, de ha el se indul akkor vga :S

csak kiváncsi vagyok milyen... mert xboxon elég gagyi... mondom hátha ezen...😄
Pepsi Twist
nem laptopon kéne tolni 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
feltöltöd galériába és meg mondod mindenkinek hogy nézzék meg 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sziasztok! Miért van az, hogy felraktam a játékot és amikor indítom, hibát észlel ezért leáll... fujitsu laptopon... videokártya lehet?
Üdv! Itt egy minimál dizájnú M3tõlem:

ghost rider
az a baj hogy csak 15 nap múlva szúrhatok be képet biztonsági okok miatt<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
na mind1.2 hét és rakok képeket.

samsung123
sejtettem, hát a fékész sokkal jobb, mindegy, OFF vége

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Synit HUN
Igen! Az új kitt ûbergagyi lesz 😄 Sztem nem is éri meg a fáradtságot.
De a te képeid a félkészrõl vannak.

samsung123
aha és amiket én beraktam képeket szerinted mirõl készültek? én is láttam
amiket te linkeltél de az iró gagyi, ez sokkal jobban néz ki szerintem.

Synit HUN
Az új K.I.T.T. ennél azért jóval bonyolultabb.

ghost rider
sziasztok nemsoká elkészül a gépem és megpróbálom bemutatni lehet hogy még ma.

samsung123
Csináltam az uj K.I.T.T-rõl másolatot gyorsan😊 sokat kell még javítani rajta de ennyi fért az idõmbe most