625
Mutasd be kedvenc autód a játékból, a többieknek! Lesznek versenyek, stb!
-
#545 Köszi! Biztam benned :) Bár nem tudom a Piaggio = Plymouth? :D
A Silvia meg nem az enyén, de az télleg zsír. -
#544 ezt a kocsit én is láttam már füreden mellesleg -
AlexCross #543 -
#542 Rohattjó a Piaggio!A Silvia + valahonnan nagyon ismerős. -
#541 nem balatonfuredi vagy veletlenul? :) -
#540 Ezek csak ilyen lazák.
-
Blacksheep77 #539
Na szóval ez a drift autóm -
Blacksheep77 #538 http://www.sg.hu/galeria/1163531728/11635317281200670706.jpg
Ez meg az én drift autóm -
#537 -
AlexCross #536 -
#535 A motor az ősrégi, és minden éven csak kicsit nyúlnak bele -
#534 az volt a legjobb. sztem ha egy új motorral hajtanák meg a játékot meg változtatnának egy kicsit a tuningoláson, akkor k**va jó gémet csinálhatnának belőle... a most wanteddal meg csak lanon szoktunk jáccani, de az u2 se marad ki egy lanpartyból se -
#533 nekem is a gépen jelenleg a nfs sorozatból csak az u2 van fent. A mw is tetszik, csak abban nem lehet sokmindent változtatni. Nekem is a kedvencem az u2. -
#532 csak írni nem írok mert nem tudok mit. csak a kocsikat nézegetem amiket kreáltok unalmatokban -
#531 én minden nap benézek ide is meg a sima ps fórumba is. de ahogy kijött a demó, egy világ omlott össze bennem... nem, akkor még nem a játéktól, hanem attól, hogy max 3fps. aztán osztálytársamnál kipróbáltam és elég is volt. a tuning az teccik, de a verseny az nem. maradok az undergrounk 2-őnél. ez az örök kedvenc. -
#530 Igaz,ami igaz skacok.Nekem sincs már fent,talán majd fentlesz valamikor újra.Szép grafika ide ,pár új modell oda,nem kötött le annyira ,mint a carbon... -
daneszbaby #529 Aha énis így vagyok ezzel =)Nekem is fennt van de már nem jáccom vele. -
#528 PS topikban is csak kevesen vagyunk...de érthető is. Aki végigtolta a gémet, annak már nincs fent, aki nem az nem fogja fel sem tenni, akinek fent van még az kb. 2 hetente belép egy órára. Mint én.^^ -
daneszbaby #527 Meghallt a topik? -
#526 Nekem kifejezetten tetszik az egyszerűsége! -
flashka #525 Így már királyabb, sajnos nekem nem sikerült árnyékolnom. A tiéd viszont egész jó lett. -
#524 igazából "egyszerűt" akartam,de valahogy addig-addig gyúrtam,míg kicsit elcsúnyúlt a szememben. -
#523 Nem csúnya, de kicsit vérszegény^^ -
#522 áhhh...most,hogy így elnézem nem is tetszik már annyira -
-
engedelmed nélül kicsit módositottam rajta hogy Dundika ne tünjön annyira rávágotnak:) -
#519 OFF:
szép csaj, de ha kb. ilyen szintű verdád van, nem egy ilyen csaj zaklat;)
ON: -
#518 Egy szösszenet? -
flashka #517 Bmw M3 egy szösszenet optikai tunningal.
-
#516 Na valami ilyen gép kellett vona a drag kingnek-.- -
#515 Egy Viper...
-
#514 Azt nem mondtam,hogy erős is...söt még azt se ,hogy szép. -
#513 Nem rossz, bár Silvia-val elverném -
#512 driftverda
-
daneszbaby #511 Boldog újévet mindenkinek! -
#510 köszi. -
Na visszapörgettem a lapokat.A skyline-od tetszik -
#508 A Nissan tetszik!
Igen,ízlés dolga az egész,az meg természetesen különbözik mindenkinek,de te szerencsés vagy,hogy legalább véleményezik az autóidat. :))
Én kétszer szúrtam be több autót is,de se hideget,se meleget nem kaptam rájuk. Ahogy beszúrok valamit,meghal a topic. :DD -
#507 hoztam még 1 GT2es papucsot is
-