204
-
roliika #36 Hát igen. Ez megkívánja a PS3-at. :D Oszt lehet vele HD-n is játtszani. 4 SLI-s karival 8 giga rammal 2db quadro procival tuti menne ez jól is...PC-n, miután ráköltöttél több mint fél millát. :D -
Feridaspy #35 Miért kell szidni a Crysis-t. Szerintem igen jó játék , mert nem a 2 fal közé vagy bezárva hanem teljes szabad teret kapsz.
Cod, Half-life meg társainál menj előre se jobbra se balra azt adjál neki nagy élmény mondhatom. Hát aki meg szidja a grafikáját tegye már fel normális gépre(én megtettem)!!utána ossza az igét! És ne birkázzon.....Half -life garfikája egy kalap kaki ehez -
#34 Sztem egy rakás kaka.
Nem tudom ki hogy vagy vele, de én a látványtól sem estem hanyatt. Kimondottan még csak nem is tetszik.
A COD4 ellenben minden szempontból nálam a tuti nyerő. Nagyon szép, jól játszható, és nem kell neki erőmű. És valahogy annak a hangulata engem nagyon megfogott. Mind a látvány, mind a zenei és hanghatási élmény. -
digital #33 -
#32 teljesem más dolog ha egy előre megírt utasítást hajtanak végre(hugyozás) minthogy elkezdem messziről lőni őket azt elkezdenek rohanni felém semmi fedezéket nem használva -
morden #31 A Half Life 2 szerintem semmivel sem rosszabb mint a crytek játéka és mégis kb negyed vagy hatod gép kell hozzá :P
Kelett valami játszható techdemó hogy az intelbácsi meg az nvidia zsebe karácsony előtt jól megteljen , mert kb senki nem venne új procit meg új vgat.
A játékostársadalom meg jól benyelte a lehúzást inkább vesz egy új vga-t+ cuccokat minthogy nyáron elmenyjen egy hétre nyaralni :D de amíg vannak bírkák , addig lesznek bírkanyírok is , akik jót röhögnek a másik tudatlanságának a kihasználásában :D -
aDannyBoy #30 Azért mert mozog az egész világ, minden pálmalevél és fűszál, óriási textúrák vannak és nagyon komoly postprocess effektek, az AI egyébként nem szar, csak van aki okosabbnak érzi magát mint egy ötödikes, minden katona külön gondolkodik, hogy mit csináljon és néha hülyeséget is csinál, ami vicces, de épp ettől emberi. Ha kicsit figyeled őket és nem ölsz/riasztasz be mindenkit egyből, akkor látod hogy még hugyozni is elmennek néha. Viszont van még egy dolog amit nem értek, pár évvel ezelőtt még tényleg lol volt minden FPS, szögletesek voltak a dolgok, a kör is négyzet volt és azoktól a gaméktól elájult mindenki. Van egy cég, akik csinálnak egy tényleg jó enginet, aminek persze ára van, az meg nem tetszik egy csomó embernek, sőt azt mondjátok, hogy ILLENE ma már jobban kinéznie? Hát istenem, eddig jutottak el a programozók, grafikusok és mérnökök együttesen. Nem kell játékterembe menned és spéci hardvereken, szoftverekkel 100asokat dobálva élvezkedned, hanem a bármilyen otthoni gépeden lehetséges, hogy egy szinte fotorealisztikus live játékot futtass... ja tényleg szar az élet. -
csgj #29 Jól van már, csak a hangokra adni 4 pontot kicsit eltúlzott értékelés...! Ennyire nem überjó a játék. -
Inquisitor #28 Nagy valós kültér, a fizika, és az itt többek által szidott A.I. nagyon megfogja.
Meg azért meg kell hegyni, hogy médumban is szebb mint sok más játék.
Na de ezért is kétmagos a proci javasolt hozzá. -
m4G1c #27 technikai oldalról le tudná írni valaki is, hogy miért ekkora a gépigény? csak mert ugye ott van a vray realtime demo, ami kicsit komolyabb és jóval mérsékeltebb konfigon is vígan szaladgál. ez a program meg annyira pofátlanul nekimegy a jelenlegi hardvereknek, hogy az már szégyen. és tényleg nem mutat komolyabb fejlődést.(egy realtime gameengine-nek ILLIK ma már így kinéznie, ha nem jobban...) -
Dany007 #26 sry link -
Dany007 #25 Küldök én is 1-2 screenshotot :) ezek is elég komolyak!
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165243 -
gyuri12 #24 nem szaroztam le,sőt épp védtem,hogy még az én gépemen is elment
egy játék pedig low grafikán is ugyanolyan jó játék,mint highon(vagy pedig ugyanolyan szar) -
retek683 #23 ez hülyesség ennek a játéknak az AI-ja úgy ahogy van bugos!!! ennyi!! nem kéne hülyeségeket írogatni ez tény hogy nagy darab bug halmaz az egész game!!! nem blamálom nem rég vittem végig nagyon nagy game de tény az tény azért nem kéne ien elvakultan itélgetni!! sztem ennyi még deltán is oankönnyü hogy az nem igaz-- sztem ez sokat elvett a játkélményből!!:( hozzá teszem ma még nincs oa kártya ami még highon is bírná végig 40 fps felett !! érdekes módon akkor lassul be mikor a bugos enemy-k jönnek a procit meg alig használja pedig anno hogy reklámozták hogy 4 magra optimizált játék lesz!! -
aDannyBoy #22 Crysis tuti screenek -
aDannyBoy #21 http://forums.guru3d.com/showthread.php?threadid=242778
ajánlom akkor ezeket, ugyanolyan vidkari, csak nem a buta FRAPS-szal képet lopva és nagyfelbontásban csinálva, érdemes elolvasni ami ír a gyerek. -
jefferson83 #20 Nem tudom, de én ezektől a képektől nem estem hasra. -
Dany007 #19 Én nekem sikerült megtalálni egy optimális beállítást. 1280ban, texura object, és shadderek high,víz szintén csak high, az összes többi Veryhigh, és álltalában 35-50fps ! Persze van olyan rész ahol lemegy elég gyatra 20-25ös szintre is, de nem ez volt a jellemző. A PH!-n van egy optimalizációs cikk, ahol elég jól leírják, hogy melyik cvar-ral mit hogy lehet állítani. Szal eléggé testre lehet szabni. Meg azóta már adtak ki újabb nv driver, szal a legelső próbálkozás óta sz.tem sok sok fpst lehetett nyerni kis ügyeskedéssel :) Meg persze a jól felhúzott GTS-emmel :)
A játékmenet úgy a 6. pályáig bejön. Aztán találkozunk ugye az alienekkel, az még elég komoly volt számomra :) aztán viszont tényleg ellaposodik...az az alien hunter all the time nekem nem nagyon jött be.
Viszont a Cod4 talán mégjobb hangulatilag, és ott az elejétől a végéig élveztem a géjmet, nem laposodott el csak kár hogy olyan rövid :(
Szal talán a Cod4 hangulata meg a játékmenet jobban bejött. Meg az hogy ott nem egyszemélyes rambo hadsereget személyesítek meg :) -
#18 lol egy kalap szar ez a játék, grafikán kívül semmi nem jó benne, cod4 minden téren szétveri az egész játékot, arról is kellett volna a játékbemutatót írni... -
aDannyBoy #17 mediumon minden gond nélkül futott végig 30+ FPSsel, (1280*960)
highon (shadow, meg még 1-2 dolog medium) AA nélkül és 2xAnisoval (1280*960)
a nagy pályákon többször leesett 25 alá, de még játszható volt, a shotok egyébként az utóbbival készültek
a gép egy c2d, 7900gtx, 3gb ram, nyilván ez is sovány hozzá, de nem értem hogy miért szarjátékozza vki aki nekivág egy ati9600-tal, 800x600 minimumon épp a varázslat nem lesz meg, akkor inkább türelem és tényleg 3 év múlva elővenni a gamét.
-
Anotino #16 Persze, mert egy bug miatt swappol neki a rendszere. Le kene vennie mediumra a grafot, aztan visszarakni very high-ra es nem lenne tobb gondja. quad procit, 8800 ultrat venni konnyu, de googleozni mar nehez. 1 perces nem csond a sracnak ;) -
#15 Szerintem jó játék csak a gépigénye sikerült egy kicsit nagyra. -
gyuri12 #14 az én amd 2400+-ommal,meg 1,5 giga ramommal,no és egy ati 9600ammal(+ősrégi drájver) ment lowon,800*600-ban a demó kb 15-25 fps-sel. egyébként nem értem ezt a sok csillagot,azért az ai közel sem volt túl jó, ha csak egy kicsit is ügyesen játszunk,akkor libasorban jönnek be a puskacső elé...(még delta fokozaton is)
jah,és ha szabad kérdeznem,milyen gépen,mennyi fps-sel,milyen beállításokkal futott a gém a tesztgépen? -
samuzsolt #13 ezt találtam egyik amcsi fórumon:
"Spec is 8800Ultra OC, 660mhz / 2300mhz
Intel Q6600 @ 3.0ghz
4GB Ram @ 1066
F35 chipset motherboard.
X-Fi extreme sound card.
I am getting 10-16fps on very high. This seems pretty BS I am running it at 1680x1050.
Running Vista 64bit and the latest beta drivers."
vicces:D -
Micsu #12 Én aztnemértem hogy a codot miért isteníti mindenki annyira, én is végigtoltam nekem is teszik a gém de annyi illúzióromboló hiba van benne hogy az már fáj, azt utálom benne a legjobban hogy láthatatlan ember vagyok, mikor visznek az elején kivégzésre akkor a nagy semmit cipelik az afgánok mert ügye nehéz lett volna leanimálni a főhős testrészeit, vagy akár említhetném a létránmászást, vagy a ropeon leereszkedést, a másik meg hogy agyonvan scriptelve a gém, végtelen számú ellen is valósághűre utal, crysis is nyújt simán annyira jó játékélményt csak ügye esz sokan gyenge gépen nem tapasztalják... -
#11 Hát azért egy 4magos procival és 2x 8800GTX SLI-be már biztos folyékonyan menne... -
#10 Ez a very high tényleg elég vicces. Nem megy highon a játék, így beálítottam egy bizonyos grafikára, medium, high beállítások, 1-2 dolog low-ra. Erre felrakom a very highot és semmit nem változik a sebesség, de sokkal szebb lesz a játék. Magyarul very high és high között szinte alig van teljesítmény beli különbség. Miért is csak Vista-n és DX10-es kártyával engedi a very highot? Na ennyit erről.
Ugyan úgy megtud jeleníteni dx9-es kártya imindent mint dx10-es kártya...
A játék meg nekem sokkal kevesebb játékélményt ad, mint anno a far cry geforce 4-el (amíg nem jöttek ott a szörnyek), de mind1, ne hasonlítgassuk régi játékkal.
CoD 4 ezerszer jobban bejött játékba.
Ja és kb. 4 órát elcsesztem a Crysis-ban azért mert egy bug miatt nem tudok továbbmenni, mivel nincs beomolva a barlang ahol menni kéne tovább, és nem lehet semmit csinálni vele. A topikban mondták, hogy állítsak graffot és töltsek korábbi mentést, egyenlőre nem sikerült pedig már 3x is próbáltam.
Nagyszerű...
Az inteligencia meg egyáltalán nem tűnik jobbnak mint egy átlagos játékba.
-
Inquisitor #9 Azért nem elhanyagolható, hogy XP alatt Very High (Dx10 LOl) módban mennyivel gyorsabb, mint Vista alatt DX10-ben. De Very Highban tényleg semmivel nem "folyékony". -
#8 Prohardver : "Egyelőre lényegtelen, hogy van-e DX10 a Crysisben vagy nincs, mert jelenleg nincs olyan szóló grafikus kártya a piacon, mely magas (high) beállításokkal akár csak DX9-ben is tisztességes sebességet produkálna, és akkor még nem is beszéltünk a legmagasabb (very high) szintről.
A szaggatásmentes játékhoz még a felsőkategóriában is célszerű közepesre venni a grafikai részletességet."
Kíváncsi vagyok, hogy min tesztelték a játékot :) -
Inquisitor #7 A Far Cry 2-vel ne emlegessük egy lapon, azért az elég jónak tűnik játékmenet ügyileg :) -
Cat 02 #6 én csak demo val toltam de cod4 sokkal jobban bejön -
#5 tipikus legyen csúcsszuper grafika de játékmenet nagy nulla játék. farcry 2. pff..
sajálom akinek beletapostama lelkébe : -
Inquisitor #4 "Egyrészt ez az első olyan játékprogram, ami nem szégyelli bevallani, hogy egy négymagos Quad Core processzorral érzi jól magát legfőképp,..."
Ez azért vicces mert többen jelezték, hogy négymagos esetén semmi gyorsulás, azt ki NEM használja, ellentétben a kétmagosokkal. Másrsézt ami FPS értéket írtak sokan, abból az derült ki, hogy valamiért ugyanazon VGA-val AMD proci mellett jobban ment, ami a pofánkba mászó Intel reklám után elég érdekes.
"... illetve azt sem, hogy képes megizzasztani még egy 8800GTS-t is."
Megizzasztani? Kiütni! Very Highon meg sem mozdul a GTS-en, kivéve ha valakinek a diavetítés játszhatónak mondható. :D
Szerintem simán át lehet írni GTX-re vagy akár Ultrára. -
BirRob #3 "Az ágyútoronynak természetesen ki kell hűlnie minden lövés után, ráadásul korlátozott mennyiségű lőszer van benne."
LOL!!! Ki látott már olyan tank ágyút amit minden lövés után hűteni kell? -
#2 Majd 5 év múlva kipróbálom ,amikor lesz olyan gépem amin elindul úgy,hogy nem akad minimum grafikán.