Crysis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerintem nagyon jól néz ki, pedig medium-on nyomom, igaz, 1280x1024-ben... haverom, aki itt volt és nézte, nyitvahagyta a száját is <#guluszem1>#guluszem1>
Hát mit mondjak, amikor elõször mentem be a dzsungelbe.. az hatalmas élmény volt!!!
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
A nõvényzet ténlyeg elég jól írtható. Bár 10-20 perc játék után, már messzirõl látni, hogy melyik fát lehet kidönteni és melyiket nem!
Azonkívül meg a házak nem rombolhatók. Csak a bádoglemezekbõl épített viskók! Azok is úgy, hogy látni a lemezdarabokat amibõl össze van rakva. Amikor mondjuk egy gyárterületen vagy vagy kikötõben, azokat mégcsak megsebezni se lehet.
Persze, nem azt mondom, hogy ez akkora gond lenne, de az ûber nagy felhajtás végett én jobbra számítottam ilyen téren.
Csak mert ott van pl a Timeshift. Na ott téglánként lehet bontani a falakat 😊 és nemtom ki hogy van vele, de ott abszolút nem vettem észre hogy mi az ami bontható, és mi az ami nem! (mert azért ott se bontható le az egész város)
Csak akkor tûnt fel amikor fedezékbe bújtam és azt vettem észre hogy ahogy lõnek hullik a fal darabokra 😊
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Cod, Half-life meg társainál menj elõre se jobbra se balra azt adjál neki nagy élmény mondhatom. Hát aki meg szidja a grafikáját tegye már fel normális gépre(én megtettem)!!utána ossza az igét! És ne birkázzon.....Half -life garfikája egy kalap kaki ehez
Nem tudom ki hogy vagy vele, de én a látványtól sem estem hanyatt. Kimondottan még csak nem is tetszik.
A COD4 ellenben minden szempontból nálam a tuti nyerõ. Nagyon szép, jól játszható, és nem kell neki erõmû. És valahogy annak a hangulata engem nagyon megfogott. Mind a látvány, mind a zenei és hanghatási élmény.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Kelett valami játszható techdemó hogy az intelbácsi meg az nvidia zsebe karácsony elõtt jól megteljen , mert kb senki nem venne új procit meg új vgat.
A játékostársadalom meg jól benyelte a lehúzást inkább vesz egy új vga-t+ cuccokat minthogy nyáron elmenyjen egy hétre nyaralni 😄 de amíg vannak bírkák , addig lesznek bírkanyírok is , akik jót röhögnek a másik tudatlanságának a kihasználásában 😄
Meg azért meg kell hegyni, hogy médumban is szebb mint sok más játék.
Na de ezért is kétmagos a proci javasolt hozzá.
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165243
egy játék pedig low grafikán is ugyanolyan jó játék,mint highon(vagy pedig ugyanolyan szar)
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
ajánlom akkor ezeket, ugyanolyan vidkari, csak nem a buta FRAPS-szal képet lopva és nagyfelbontásban csinálva, érdemes elolvasni ami ír a gyerek.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A játékmenet úgy a 6. pályáig bejön. Aztán találkozunk ugye az alienekkel, az még elég komoly volt számomra 😊 aztán viszont tényleg ellaposodik...az az alien hunter all the time nekem nem nagyon jött be.
Viszont a Cod4 talán mégjobb hangulatilag, és ott az elejétõl a végéig élveztem a géjmet, nem laposodott el csak kár hogy olyan rövid 😞
Szal talán a Cod4 hangulata meg a játékmenet jobban bejött. Meg az hogy ott nem egyszemélyes rambo hadsereget személyesítek meg 😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
highon (shadow, meg még 1-2 dolog medium) AA nélkül és 2xAnisoval (1280*960)
a nagy pályákon többször leesett 25 alá, de még játszható volt, a shotok egyébként az utóbbival készültek
a gép egy c2d, 7900gtx, 3gb ram, nyilván ez is sovány hozzá, de nem értem hogy miért szarjátékozza vki aki nekivág egy ati9600-tal, 800x600 minimumon épp a varázslat nem lesz meg, akkor inkább türelem és tényleg 3 év múlva elõvenni a gamét.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
jah,és ha szabad kérdeznem,milyen gépen,mennyi fps-sel,milyen beállításokkal futott a gém a tesztgépen?
"Spec is 8800Ultra OC, 660mhz / 2300mhz
Intel Q6600 @ 3.0ghz
4GB Ram @ 1066
F35 chipset motherboard.
X-Fi extreme sound card.
I am getting 10-16fps on very high. This seems pretty BS I am running it at 1680x1050.
Running Vista 64bit and the latest beta drivers."
vicces😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ugyan úgy megtud jeleníteni dx9-es kártya imindent mint dx10-es kártya...
A játék meg nekem sokkal kevesebb játékélményt ad, mint anno a far cry geforce 4-el (amíg nem jöttek ott a szörnyek), de mind1, ne hasonlítgassuk régi játékkal.
CoD 4 ezerszer jobban bejött játékba.
Ja és kb. 4 órát elcsesztem a Crysis-ban azért mert egy bug miatt nem tudok továbbmenni, mivel nincs beomolva a barlang ahol menni kéne tovább, és nem lehet semmit csinálni vele. A topikban mondták, hogy állítsak graffot és töltsek korábbi mentést, egyenlõre nem sikerült pedig már 3x is próbáltam.
Nagyszerû...
Az inteligencia meg egyáltalán nem tûnik jobbnak mint egy átlagos játékba.
A szaggatásmentes játékhoz még a felsõkategóriában is célszerû közepesre venni a grafikai részletességet."
Kíváncsi vagyok, hogy min tesztelték a játékot 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sajálom akinek beletapostama lelkébe :
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez azért vicces mert többen jelezték, hogy négymagos esetén semmi gyorsulás, azt ki NEM használja, ellentétben a kétmagosokkal. Másrsézt ami FPS értéket írtak sokan, abból az derült ki, hogy valamiért ugyanazon VGA-val AMD proci mellett jobban ment, ami a pofánkba mászó Intel reklám után elég érdekes.
"... illetve azt sem, hogy képes megizzasztani még egy 8800GTS-t is."
Megizzasztani? Kiütni! Very Highon meg sem mozdul a GTS-en, kivéve ha valakinek a diavetítés játszhatónak mondható. 😄
Szerintem simán át lehet írni GTX-re vagy akár Ultrára.
LOL!!! Ki látott már olyan tank ágyút amit minden lövés után hûteni kell?