5
  • Yoshimitsu
    #5
    Ez miért hír? Mé nincs olyan lista hogy szegény magyar gyerek mennyit keres lista?
    És különben is Krindo akkor baromi sokat keresnének. Mert egyesek szerint 80%-ot rombol az illegális töltizés. Ami azt jeneti hogy a mostani 5szörösét kereshetnék. (Mondjuk az nem jelenti azt hogy a színésznek is 5 szörös gázsit adna a film készítője)

    Ebben meg csak ott a hiba, hogy biztos vagyok benne, ha nem lehetne másolni akkor sem venné meg eredetiben csak 100000-ből 1-es azok közűl akik most letöltik. És reklám szinten a legjobb nekik ez a töltizés. Amíg ilyen nem volt volt olyan film amiről senki nem hallott. Most meg már a híradóban is benne volt hogy pl az ÜvegTigris felkerült a netre. Máris mennyit spóroltak. Megtudta az egész ország hogy ez egy akkora film amiért megéri rizikózni és kicsórni. Máris húzott mindenki a moziba. Mert azt is elmondták hogy lófasz a lopott anyag és nem élvezhető rendesen. Külföldi filmekkel meg ugyan ez, csak világszinten...

    De a Johnny Depptől nem sajnálom. Az olyanokat kéne disznók elé vetni mint pl a Paris Hilton...

    Jah és cikkíró! Johnny Depp azért szerintem az Ollókezű Edwarddal is jót futott, a Charlie és a csokigyárral is, Álmos völgy legendájával is. Ez mind baromi jó film. És még egy rakat olyan filmet tudnék mondani ami szenzációs és csak a Johnny Depp miatt az. Mert a Karib tenger kalózai is cseszhetnék az egéset ha nem a Johnny Depp játszotta volna Sparrowt.
  • kringo
    #4
    És ha még illegális letölltés se lenne, úgy a filmekben mint a zenékben, akkor mennyit keresnének!?
  • Zocsi
    #3
    persze johny jó színész, szeretjük
  • Zocsi
    #2
    b+
    mit lehet ennyi pénzzel csinálni?
    egyesek ha jól matekozok 10-15 milliárd HUF-ot visznek haza évente, míg a világ 75%-a hónapról hónapra éhezik... suxx
    nem értem én ezt a sztárvilágosdit...
  • Mister
    #1
    tőle nem sajnálom