Ötvös Tibor

Johnny Depp keres a legjobban

Az amerikai Forbes magazin az elmúlt egy év bevételi adatai alapján rangsorolta Hollywood férfi és női sztárjait. A hímek mezőnyét Johnny Depp, míg a gyengébbik nem listáját Nicole Kidman vezeti.

Bizony, a mindig is különcnek tartott Johnny Depp A Karib-tenger kalózai trilógiával pár év alatt Hollywood legmenőbb férfi színésze lett. Jack Sparrow alakjával csak az elmúlt évben 92 millió dollárt keresett, mellyel kiérdemelte az amerikai Forbes legjobban kereső férfi színésze címét.

A listán olyan sztárok követik Deppet, mint Tom Hanks (74 millió dollár), Ben Stiller (38 millió), Brad Pitt (35 millió), Tom Cruise, Will Smith (31 - 31 millióval), Adam Sandler (30 millió). A kilencedik helyen tanyázó George Clooney 25 milliót szedett össze színész-rendezőként.

A tizes listába mindössze Nicole Kidmannek sikerült bekerülnie. A legutóbb Az invázióval buktázó ausztrál színésznő 28 millió dolláros bevételével a nyolcadik helyen áll. Utána Jennifer Aniston és Cate Blanchett 13 - 14 milliót szedtek össze az elmúlt évben. Az egykoron szupersztárnak számító Julia Roberts mindössze 9 milliót tudott produkálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yoshimitsu #5
    Ez miért hír? Mé nincs olyan lista hogy szegény magyar gyerek mennyit keres lista?
    És különben is Krindo akkor baromi sokat keresnének. Mert egyesek szerint 80%-ot rombol az illegális töltizés. Ami azt jeneti hogy a mostani 5szörösét kereshetnék. (Mondjuk az nem jelenti azt hogy a színésznek is 5 szörös gázsit adna a film készítője)

    Ebben meg csak ott a hiba, hogy biztos vagyok benne, ha nem lehetne másolni akkor sem venné meg eredetiben csak 100000-ből 1-es azok közűl akik most letöltik. És reklám szinten a legjobb nekik ez a töltizés. Amíg ilyen nem volt volt olyan film amiről senki nem hallott. Most meg már a híradóban is benne volt hogy pl az ÜvegTigris felkerült a netre. Máris mennyit spóroltak. Megtudta az egész ország hogy ez egy akkora film amiért megéri rizikózni és kicsórni. Máris húzott mindenki a moziba. Mert azt is elmondták hogy lófasz a lopott anyag és nem élvezhető rendesen. Külföldi filmekkel meg ugyan ez, csak világszinten...

    De a Johnny Depptől nem sajnálom. Az olyanokat kéne disznók elé vetni mint pl a Paris Hilton...

    Jah és cikkíró! Johnny Depp azért szerintem az Ollókezű Edwarddal is jót futott, a Charlie és a csokigyárral is, Álmos völgy legendájával is. Ez mind baromi jó film. És még egy rakat olyan filmet tudnék mondani ami szenzációs és csak a Johnny Depp miatt az. Mert a Karib tenger kalózai is cseszhetnék az egéset ha nem a Johnny Depp játszotta volna Sparrowt.
  • kringo #4
    És ha még illegális letölltés se lenne, úgy a filmekben mint a zenékben, akkor mennyit keresnének!?
  • Zocsi #3
    persze johny jó színész, szeretjük
  • Zocsi #2
    b+
    mit lehet ennyi pénzzel csinálni?
    egyesek ha jól matekozok 10-15 milliárd HUF-ot visznek haza évente, míg a világ 75%-a hónapról hónapra éhezik... suxx
    nem értem én ezt a sztárvilágosdit...
  • Mister #1
    tőle nem sajnálom