Gordon Brown is bezáratná a terrorista oldalakat
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért a civilek célzott (megértjük eme jelzõ szerepét, tobábbolvasunk) lemészárlásában, nyílvános lefejezésében élenjáró terroristák munkásságát ne relativizáljuk. Ezek a honlapok nem valamilyen "nyugat-kritikát" gyakorolnak, hanem konkrét terrorcselekmények szervezésében és propagálásában segédkeznek. Mi sem örültünk volna ha pl. anno a szerb milíciák nyugodtan üzemeltethettek volna olyan oldalakat amelyeken két délvidéki magyarok lefejezését bemutató videó között, etnikai tisztogatásra buzdító felhívások jelentek volna meg.
Mindezek ellenére én sem örülök kifejezetten a felvetésnek; veszélyes precedenst teremtene, minden szükségessége ellenére is.
Mindezek ellenére én sem örülök kifejezetten a felvetésnek; veszélyes precedenst teremtene, minden szükségessége ellenére is.
Nehogymár 1 nyomurult politikus mondja meg nekem, mit olvashatok a neten
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Én meg azokat záratnám be akik a terrorizmus címszóval bármit is el akarnak zárni elõlem. Köztük ezt a genyát is.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Na igen azt, aki elveszti a háborút tömeggyilkosnak, aki megnyeri hódítónak titulálják, pedig mindkettõ gyilkol.
Mindig a gyõztes, erõsebb mondja meg mi a jó. Ez volt az elmult történelemben mindig. 😞 Ezért fordul elõ hogy akiket nem hallgatnak meg nem figyelnek rájuk a "durvább" eszközökhoz nyulnak, hogy rájuk figyeljenek. Hiszen "sztár" csak akkor lehetsz ha a "tv-ben" szerepelsz és sokan ismernek és beszélnek rólad.
És megint az örök dilemma, ki dönti el egy oldalról, hogy az terrorista oldal?
Ha én Mr. Gordonról mondjuk valami csúnyát leírok az oldalamon, mert azt gondolom igazam van, de neki nem tetszik és õ (vagy valaki más) kitalálja terrorista oldalam van???
Nagyon erõlködnek az Internet beszabályzása érdekében, de nem fog menni. Ha igaza van az embereknek, ha nem, ha hülyeség, ha nem, azt írnak és mondanak amit akarnak. Még a "terroristák" is.
(Tényleg, átlag definició alapján ki a terroristább? A csóri kurd, aki 80 milliónyi kurdnak szeretne egy hazát, vagy akik évezrede ott írtják õket ahol lehet?)
Ha én Mr. Gordonról mondjuk valami csúnyát leírok az oldalamon, mert azt gondolom igazam van, de neki nem tetszik és õ (vagy valaki más) kitalálja terrorista oldalam van???
Nagyon erõlködnek az Internet beszabályzása érdekében, de nem fog menni. Ha igaza van az embereknek, ha nem, ha hülyeség, ha nem, azt írnak és mondanak amit akarnak. Még a "terroristák" is.
(Tényleg, átlag definició alapján ki a terroristább? A csóri kurd, aki 80 milliónyi kurdnak szeretne egy hazát, vagy akik évezrede ott írtják õket ahol lehet?)
← ElőzőOldal 2 / 2