Gondolatokkal irányítható protézis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
öbb pénzt kéne bele fektetni, de félõ h elõbb utóbb az lesz a Földdel mint ami a terminátorbn van konyhai robotgép vs ember
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Csak én asszociáltam egybõl a mûfogsorra?<#circling>#circling><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#falbav>#falbav><#conf>#conf>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
kb 5 ev mulva a kinaiak elkezdik masolni,es akkor majd 500 ft lesz,akciosan 300 ha minjart kettot veszel.
Majd mondjatok mikor megcsinaltattatok a kart: elfogyott a penzem, a villanyt ezert lekapcsoltak, igy lemerult a karom, meg kiverni sem tudom 😊
Vagy menekulsz a rendor elol, elsut egy kis MI-t oszt ott allsz azon agyalva, hogy futsz futsz, csak eppen allsz 😊
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Ok akkor holnapra kérem Kant összes mûvét kívûlrõl! 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A jövöben meg el kéne gondolkodni azon hogy használjuk-e az ocska igazi kart, vagy kiborgok leszünk-e? Mert az ilyen emberek a jövöben erösebbek, okosabbak, szebbek lesznek, mint a mai tisztán organikus emberek.<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent>
De én egy memoriaimplanttal böven meg lennék elégedve, kevesebb idö kellene a tanuláshoz, persze a követelmények is nönének.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.