8
  • kaki92
    az igaz h összetett ,de most nem ugyanaz lesz a forgatókönyv író (nem tudom h egybe kell-e írni) úgyhogy lehet jobb lesz mi mint az 5. film. Bár nekem az 5 sokkal jobban bejött mint a 4. film. Az sztem baromra összecsapott volt plusz uncsi is.
  • InfectedMann
    Egyet értek!
    Egy csomó fontos dolgot kihagytak és egy jópár dolgot átvariáltak. Sehol sincs az 5. film a könyvhöz képest.
    A 6. filmben van pár momentum amit ha kihagynak akkor akár fel is akaszthatják magukat. Nagyon vigyázniuk kell mert a 6. könyv különösen összetett történet úgyhogy vigyázniuk kell, hogy mit hagynak ki a filmből.
  • vanclemmons
    én azért komolyan paráztam umbridge-től :P ő volt a csúcspontja sztem a filmnek...
  • Yoshimitsu
    Miért az ötödik olyan aberrált? :D Még a végén elolvasom. :D Én a 4. résznél kinőttem belőle. :D
  • Picizöldfül
    SZOPJON LE DAVID YATES BŐ NYÁLLAL! Megint kapni fogunk egy 12 év alatti gyerekmesét! a könyv meggyalázása volt az 5. film...
  • Mister
    várom már én is :)
  • Loverman
    kíváncsi leszek hogy tudják majd belesűríteni a könyvet a filmbe, szerencsére a Félvér Herceg rövidebb pár oldallal mint a Főnix Rendje:) Annyi szabadi idő volt a filmben h még a kviddicset is visszahozták:O
  • Csaba42
    Nagyon várom már a filmet, a könyv fantasztikus volt!