Kulisszák mögött: Harry Potter és a Félvér Herceg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaki92
az igaz h összetett ,de most nem ugyanaz lesz a forgatókönyv író (nem tudom h egybe kell-e írni) úgyhogy lehet jobb lesz mi mint az 5. film. Bár nekem az 5 sokkal jobban bejött mint a 4. film. Az sztem baromra összecsapott volt plusz uncsi is.

InfectedMann
Egyet értek!
Egy csomó fontos dolgot kihagytak és egy jópár dolgot átvariáltak. Sehol sincs az 5. film a könyvhöz képest.
A 6. filmben van pár momentum amit ha kihagynak akkor akár fel is akaszthatják magukat. Nagyon vigyázniuk kell mert a 6. könyv különösen összetett történet úgyhogy vigyázniuk kell, hogy mit hagynak ki a filmbõl.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

én azért komolyan paráztam umbridge-tõl 😛 õ volt a csúcspontja sztem a filmnek...

People don\'t learn. Don\'t change. You did. You\'re a freak!

Miért az ötödik olyan aberrált? 😄 Még a végén elolvasom. 😄 Én a 4. résznél kinõttem belõle. 😄
Picizöldfül
SZOPJON LE DAVID YATES BÕ NYÁLLAL! Megint kapni fogunk egy 12 év alatti gyerekmesét! a könyv meggyalázása volt az 5. film...

várom már én is 😊
kíváncsi leszek hogy tudják majd belesûríteni a könyvet a filmbe, szerencsére a Félvér Herceg rövidebb pár oldallal mint a Fõnix Rendje😊 Annyi szabadi idõ volt a filmben h még a kviddicset is visszahozták😮

Nagyon várom már a filmet, a könyv fantasztikus volt!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia