11
-
C4ine #11 Torrent TV... Ez kell nekem :) -
LowEnd #10 lefagyasztotta a gépet az imént. Miközben pénzben pókereztem a VCpokeren
rohadjon meg, már csak 4-en voltunk a sitngo versenyen, nekem volt a legtöbb zsetonom (5200), a második helyezettnek 3000 körül volt.
Mire visszaértem épp az utolsó nyolcvan zsetont hívta le rólam az egyik jófej. (Szerencsére az egyik bénabéla kiesett, ezért a harmadik hely az enyém lett, ami azért még fizetett valamit.) -
gkalcso #9 Ide feliratkozol és már lesz is tartalom ;)
Channels/Add Channels ---> http://www.torrentz.com/search?q=axxo -
#8 Ha nem lesz rajta Happy Tree Friens, le se szedem, Jooston is csak azt néztem -
whito #7 A probléma ezekkel a netes tévékkel, hogy nincs tartalom rá. Ott a joost is. Van kb. 100 TV csatorna rajta, de értékes/nézhető tartalom erősen közelít a nullához. Ott ugye mindegyik tematikus csatorna, de a műsorok tartalma nagyon gyenge a hazai kábeltévéken fogható "nagy" tematikus csatornákéhoz képest. 1-2 nézhető csat van rajta max. Amíg a nagy hagyományos csatornák be nem szállnak be ebbe az üzletbe, addig nem konkurrenciája a (kábel)tévézésnek. -
Wittgen #6 Asszem kipróbálom. -
#5 letötltöttem, 5. perc után lefagy :S Amúgy ettől eltekintve jókis proginak tűnik! -
kricsi #4 Jó kis progi ez, csak azért nem árt a magas sávszélesség mellé...
Ajánlom mindenkinek!:) -
kricsi #3 Jól néz ki, leszedem:) -
heyman8909 #2 és ez végülis mire jó? filmeket nézzek ezen, vagy majd mondjuk real mecsseket lehet rajta lesni? -
irkab1rka #1 második :)