7
-
Reg5 #7 Ha a magyarok is benne vannak, akkor az szar lesz... -
L3zl13 #6 Ha lenne köztük jó könyv is, akkor talán egyet is értenék veled.
A T2 után minden további folytatás sikeresen földbe tapossa azt a kevés logikát is a sztoriban amit az időparadoxon még meghagyott. -
Runo #5
És végre!
A sok terminátor könyv után már jó lesz ismét egy film is, ne csak a képzeletem működjön.... -
#4 neoG: LoL
Másfelöl meg, éjjjen! Végre az öreg vajda már nem legyeskedik a szikkadó félben levő csokikrémen. A T3 egy tüdőnyi hányás volt szvsz. Ha nem ismerném a terminátor előtörténetét, akkor azt is mondhatnám, hogy egy mid-budget comedy alacsony színvonalú színészi logikával egy marék totális rendezői következetlenségekkel gombolva.
Viccet félretéve. Ideje lenne már egy kicsit a sztorival és a jellemrajzokkal is foglalkozni. Lehetne depisebb-darkosabb az egész, hogy ne a 3. rész szirupos képi világát láthassuk viszont, hanem a 2. rész kataklizmikusabb atmoszféráját. Sőt én még megspékelném egy kis a mai kort és társadalmat irónizáló feketehumorral...
Jah és mindenképpen sci-fi, vééérrrel!
-
neoG #3 akkor talán nyitni kéne egy fórumot, hogy "vajna miért pedofil" -
kernerster #2 miért pedofil? (tudom hogy offolás de erről se fórum sesemmi) -
gabr #1 Úgy egy éve láttam ezt a csókát a metrón(Budapest)... ennyire sikeres, a lecsúszott, pedofil Andy Vajna-val együtt!