7
High School Musical
  • gz8
    #7
    #5
  • piamania
    #6
    Eskü,hogy beírtam,magyar címével is kerestem,de semmi.Még csodálkoztam is,hogy nincs.Akkor zárják le.
  • Fabio Capello
    #5
    Van egy rossz hírem.... HSM topik

    ha szerencséd van, a rossz kereső miatt megúszhatod büntipont nélkül..
  • piamania
    #4
    Jah és egy kis érdekesség Vanessa Anne hudgens-ről:

    http://bp3.blogger.com/_iR5ehFn8ALk/RuDVLblQwqI/AAAAAAAABAE/fzyLm4G-0Jg/s1600-h/
  • piamania
    #3
    A kereső nem talált ilyen topickot,de ha van,akkor bocsi.
    Amúgy nekem tetszett a film,mindkettőben jó kis számok vannak.
    Nektek mi a véleményetek?
  • piamania
    #2
    Tartalom:

    A Szerelmes hangjegyek (Highschool Musical) sztárjai visszatérnek egy fergeteges, vicces, zenés és romantikus nyári kalandban!

    Kitört a vakáció, és az East High gimi diákjai a nyaralásra készülnek. A napfényes tengerpart helyett azonban sokan inkább munkát vállalnak, hogy fizetni tudják jövő évi tanulmányaikat.

    Troy, Gabriella, Chad és Taylor például a Lava Springs Country Clubban helyezkedik el.

    Mint kiderül, a klub tulajdonosai a fennhéjázó Sharpay szülei, így Troynak hamarosan alkalma nyílik megismerni a gazdag, elkényeztetett lány világát. Sharpay nem tétlenkedik sokáig: mindent bevet, hogy elcsábítsa Gabriellától a kosárlabdában és éneklésben egyaránt ász fiút, akinek imponál a gazdagok világa. Tudja jól, hogy Sharpay barátjának lenni egyet jelent a biztos ösztöndíjjal az ország legjobb iskoláiban, és az sem utolsó szempont, hogy a lány kapcsolatai révén még a legmenőbb kosaras sztárok öltözőibe is bejáratos.

    De vajon a könnyű életért cserébe hajlandó elhagyni a Vadmacskákat és Gabriellát? Kinek ad végül kosarat Troy?


    Műfaj: vígjáték, musical
    Rendezte: Kenny Ortega
    Szereplők: Zac Efron, Vanessa_Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu
  • piamania
    #1
    Tartalom:
    Troy-t, a gimnázium egyik legnépszerűbb srácát, a suli kosárcsapatának kapitányát a szilveszteri bulin Gabriellával hozza össze a sors egy közös karaoke-dal erejéig. Különös pillanat ez, ugyanis Gabriellát általában egy fiú sem veszi észre: ő a tipikus szürke egér, aki legfeljebb arra jó, hogy megírja mások helyett a matek-leckét.
    Amikor a szünet után kiderül, hogy az éppen sulit váltó Gabriella is ugyanabba a gimnáziumba jár ezentúl, ahová Troy, a két fiatal boldogan eleveníti fel a nagyszerű duett emlékét, és úgy döntenek, hogy mindketten jelentkeznek az iskolai színjátszó kör musical előadásának két főszerepére. A suli nagymenőjének és szürke egerének különös barátságát azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Sharpay, a jégtánckirálynő és önjelölt színházi istennő például minden követ megmozgat, hogy megnehezítse Gabriella életét…
    A Grease – Pomádé legjobb hagyományait követő családi musical az amerikai bemutatója idején rekord számú fiatal nézőt vonzott a képernyők elé! A fülbemászó daloknak köszönhetően nem csak a film, de a film zenéje is a sikerlisták élvonalában állt hosszú ideig!

    Műfaj: vígjáték, musical
    Rendezte: Kenny Ortega
    Szereplők: Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel