A darazsak átvették a vezetést
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi! <#smile>#smile>
De akkor sincs igazad. Magyarországon a vesszõ "jelenti/jelzi" a tizedes törtet, míg a pont az ezresek elválasztására szolgálhatna (ez utóbbi vita alapja, mert a helyesírási szabálykönyv alapján szóközzel válasszuk el õket).
Az Általad is favorizált írásmód angolszász.
De akkor sincs igazad. Magyarországon a vesszõ "jelenti/jelzi" a tizedes törtet, míg a pont az ezresek elválasztására szolgálhatna (ez utóbbi vita alapja, mert a helyesírási szabálykönyv alapján szóközzel válasszuk el õket).
Az Általad is favorizált írásmód angolszász.
Hattyú? Hol?
hmm. A 3,603 ez ezrest tételt jelent. Nem lehetsz túl idõst, hogy ezt nem tudod. A amire te gondolsz, így szokták jelölni: 3.603 <#wave>#wave><#wave>#wave>
Nem értem, még mindig lehet animációs filmekkel embertömegeket a mozikba terelni? Nagyon sok pocsék filmet sütöttek így el a közönségnek (pl.: Pirosszka, Túl a sövényen) .
Amúgy érdekes a cikkben szereplõ szám: "3,603 vásznas" . Kiváncsi vagyok, hogy örült-e a közönség a 0,603 filmnek a negyedik moziban. <#vigyor3>#vigyor3> Vajon a hosszában, vagy keresztben vágták meg?
Jobban oda kellene figyelni a tizedes pontra és -vesszõre. <#violent>#violent>
Magyarországon tizedesvesszõ van.
Amúgy érdekes a cikkben szereplõ szám: "3,603 vásznas" . Kiváncsi vagyok, hogy örült-e a közönség a 0,603 filmnek a negyedik moziban. <#vigyor3>#vigyor3> Vajon a hosszában, vagy keresztben vágták meg?
Jobban oda kellene figyelni a tizedes pontra és -vesszõre. <#violent>#violent>
Magyarországon tizedesvesszõ van.
Hattyú? Hol?
Igen. A Donnie Darko pl. 2001-es film, és 2003-ban mutatták be szinte nulla reklámmal. 😊
Érdekes az a Southland Tales reno911 és a Gridiron Gang elõtt készült 2006 ban és mégis csak most játszák ???
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
na ez szerintem nem fogja amerikában kitermelni a 150 millát.
150 milkóba került a bee movie?!Nem sok ez egy kicsit?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A Bee elvileg méh, a wasp a darázs
Én is várom már a Southland Tales-t, a Donnie Darko rendezõjének második filmje!
Lehet, hogy jó lesz. 😊
Lehet, hogy jó lesz. 😊
Csak egyszer láttam a bemutatóját de a darazsak nem méhek véletlenül?
Rock filmje a trailer alapján jól néz ki.