11
  • trogi
    Köszi!
    De akkor sincs igazad. Magyarországon a vessző "jelenti/jelzi" a tizedes törtet, míg a pont az ezresek elválasztására szolgálhatna (ez utóbbi vita alapja, mert a helyesírási szabálykönyv alapján szóközzel válasszuk el őket).

Az Általad is favorizált írásmód angolszász.
  • cabzedo
    hmm. A 3,603 ez ezrest tételt jelent. Nem lehetsz túl időst, hogy ezt nem tudod. A amire te gondolsz, így szokták jelölni: 3.603
  • trogi
    Nem értem, még mindig lehet animációs filmekkel embertömegeket a mozikba terelni? Nagyon sok pocsék filmet sütöttek így el a közönségnek (pl.: Pirosszka, Túl a sövényen) .

Amúgy érdekes a cikkben szereplő szám: "3,603 vásznas" . Kiváncsi vagyok, hogy örült-e a közönség a 0,603 filmnek a negyedik moziban. Vajon a hosszában, vagy keresztben vágták meg?
    Jobban oda kellene figyelni a tizedes pontra és -vesszőre.
    Magyarországon tizedesvessző van.
  • MiZo81
    Igen. A Donnie Darko pl. 2001-es film, és 2003-ban mutatták be szinte nulla reklámmal. :)
  • Boroskóla
    Érdekes az a Southland Tales reno911 és a Gridiron Gang előtt készült 2006 ban és mégis csak most játszák ???
  • Mister
    na ez szerintem nem fogja amerikában kitermelni a 150 millát.
  • STREEX
    150 milkóba került a bee movie?!Nem sok ez egy kicsit?
  • Kobaljov
    A Bee elvileg méh, a wasp a darázs
  • MiZo81
    Én is várom már a Southland Tales-t, a Donnie Darko rendezőjének második filmje!
    Lehet, hogy jó lesz. :)
  • ddt500
    Csak egyszer láttam a bemutatóját de a darazsak nem méhek véletlenül?
  • Wittgen
    Rock filmje a trailer alapján jól néz ki.