11
-
trogi #11 Köszi!
De akkor sincs igazad. Magyarországon a vessző "jelenti/jelzi" a tizedes törtet, míg a pont az ezresek elválasztására szolgálhatna (ez utóbbi vita alapja, mert a helyesírási szabálykönyv alapján szóközzel válasszuk el őket).
Az Általad is favorizált írásmód angolszász. -
cabzedo #10 hmm. A 3,603 ez ezrest tételt jelent. Nem lehetsz túl időst, hogy ezt nem tudod. A amire te gondolsz, így szokták jelölni: 3.603 -
trogi #9 Nem értem, még mindig lehet animációs filmekkel embertömegeket a mozikba terelni? Nagyon sok pocsék filmet sütöttek így el a közönségnek (pl.: Pirosszka, Túl a sövényen) .
Amúgy érdekes a cikkben szereplő szám: "3,603 vásznas" . Kiváncsi vagyok, hogy örült-e a közönség a 0,603 filmnek a negyedik moziban. Vajon a hosszában, vagy keresztben vágták meg?
Jobban oda kellene figyelni a tizedes pontra és -vesszőre.
Magyarországon tizedesvessző van. -
MiZo81 #8 Igen. A Donnie Darko pl. 2001-es film, és 2003-ban mutatták be szinte nulla reklámmal. :) -
Boroskóla #7 Érdekes az a Southland Tales reno911 és a Gridiron Gang előtt készült 2006 ban és mégis csak most játszák ??? -
Mister #6 na ez szerintem nem fogja amerikában kitermelni a 150 millát.
-
#5 150 milkóba került a bee movie?!Nem sok ez egy kicsit? -
Kobaljov #4 A Bee elvileg méh, a wasp a darázs -
MiZo81 #3 Én is várom már a Southland Tales-t, a Donnie Darko rendezőjének második filmje!
Lehet, hogy jó lesz. :) -
ddt500 #2 Csak egyszer láttam a bemutatóját de a darazsak nem méhek véletlenül? -
Wittgen #1 Rock filmje a trailer alapján jól néz ki.