94
-
Imperat #94 Helló mindenkinek. Végigolvastam a cikket, amit igazán érdekesnek találtam, bár kissé aggasztónak is. Kíváncsi volnék, hogy azok a növények valóban jó minőségű terményeket tudnának e produkálni. Sajnos a mezőgazdaságban mostanság, és még sok más helyen is tendenciává vált a génmanipulált élelmiszerek termesztése. Ezek az élelmiszerek pedig az esetek egy jó részében roszabb minsőégű, vagy éppen roszabb ízű termékeket hoznak, nagyobb szaporulat, és terméshozam mellet. Remélem azért még egy kört körteízű marad, egy eper pedig nem lesz alma méretű. :)
Az ember meg egy érdekes dolog. Mint ahogy ezt ez a fórum is bizonyítja. Kivállóan szórakoztam az olvasottakon. Én magam gondoltam már régen jártam az sg.-n és itt mindíg írnak érdekes dolgokat, és azért valljuk be némiképp bulvár jellegű cikkek is megjelnennek, de nagytöbbségben komolyabb tudoményos témákról esik szó, amik olyan egyszerű emberek számára is jelentenek némi érdekességet mint amilyen én vagyok XD
ÉS az ide tévedő emberek egy jelentős része nem olvassa el a fórumot, legalábbis én úgy vélem. De már bocsánat, valaki aki erre ráér, hogy úgy mond "csírákat" oltogasson, valahogy nem hangzik túl hitelesnek. Bár minden bizonnyal van némi igazság is abban amit állít. De akkor is igen érdekes. Én ugyan nem fogok ide visszanézni soha többet nekm fölösleges mondani bármit is. További szép napot. És elnézést, hogy olyan exibicionista voltam, hogy nem bírtam szó nélkül elmenni emellet. :) -
elmebáj #93 A vélemények harmadánál feladtam az olvasást, ezért elnézést a későbbi hozzá szólóktól, de a témától messze eltávolodott a fórum. Pedig érdekes téma, megérne több odafigyelést. A kérdést abban látom, hogy ha működik az algoritmus, vajon ezen cél érdekében fogják-e használni a jövőben. A másik gond az, hogy elég komolyan veszik-e az evolúció folyamatát. Sokkal(!) több szempont hat rá, mint a jelenleg létrehozott kutató intézetek kísérleti alanyaira.
A cikk címében szerepel: "játszanak a tudósok" . Amivel eddig játszottak, az sem volt veszélytelen -
#92 Nyugika! Nem érdemes hülyékkel vitatkozni, mert még összetévesztenek velük...
Amúgy meg mi igen jól tűrjük az efféle ultimátumokat! :D
Várunk vissza. -
Epikurosz #91 Kedves moderátorok!
Évek óta fórumozok az sg.hu-n. Voltak konfliktusaim, de a kurvaanyázásig még egyetlen sem jutott el.
Most szünetet tartok, kb. egy hét múlva fogok még ide benézni. Ha ezt a samebadi nevű idiótát még mindig itt találom, ígérem soha többet nem fogok erre a fórumra írni. -
#90 Te írtad, hogy segíteni akarsz, helyes útra terelgetni az embereket.
Ezt lehet űzni professzionális szinten, ha ennyi ambíciód van. :-) -
#89 Szőrszálhasogatás, hogy látásról, vagy szemről beszélünk? :-) Oké..
A képmutatást meg honnan vetted, mire gondolsz pontosan? -
samebadi #88 ismerem ezt az embert, arra sem méltó, hogy szóbaálljatok vele, csak nevetni lehet rajta :) szánalmas :D -
samebadi #87 ki akarod rúgatni magad? :D először azt hittem, hogy a fúrumon visszafogod magad, de ugyanolyan seggfej vagy itt is, mint élőben. utállak. -
Epikurosz #86 off
Kérem a moderátorokat, hogy rúgják ki innen a a öket. vagyis alkalmazzák a mesterséges, jobbító szándékú szelekciót.
on -
Epikurosz #85 Még mindig it vagy? -
samebadi #84 ezt hívják szőrszálhasogatásnak, illetve képmutatásnak. szerintem az utóbbi a leg-szánalmasabb emberi dolog. undorító, szerintem nagyon gyorsan szokj le róla -
#83 Én nem is írtam, hogy a szememet bántja. Végig a látásról írtam. Vagy mégsem?
Az viszont mindenképp dícséretes, hogy ennyire a szíveden viseled az emberek sorsát. Nem gondolkodtál még valami segítő pályán? -
#82 Epiurosz: Mit gondolsz egy olyan állításról, hogy -
Lehetséges egy olyan jövőbeli katasztrófa, amelyet csak akkor él túl az emberi faj, ha nem avatkozik bele mesterségesen a mutációkba.
Tulajdonképpen amit tnm írt.
Vagy pedig a mesterséges beavatkozás is ugyanolyan véletlennek számít egy jövőbeli megjósolhatatlan katasztrófa szempontjából? -
#81 Na ja. A szelekció azt is jelenti, hogy az addig legéletképesebb fajt is elpusztíthatja valami katasztrófa, aminek semmi köze ahhoz, hogy a természetes (vagy mesterséges) élőhelyén mennyire életképes. Nem tudom, hogy ez szűkebb értelemben szelekciónak számít-e az evolució elméletben, de tágabb értelemben mindenképp az. -
samebadi #80 ·^megmondd -
samebadi #79 akárhogy is nézzük, nem okoz. legalábbis nem közvetlen a szemedet bántja. amugy meg. :D ezt a haveros dolgot képletesen értem. egyszerűen csak próbálom felhívni az itt levő még menthető emberek figyelmét, hogy nem ez a helyes út. -
samebadi #78 na, még visszanyal a fagyi
ki vagy te nekem, hogy megmond mit csináljak? he? :D -
#77 Már elég régen letöröltem a gépemről a CS-t, de előtte játszottam 4 órát naponta.
És valóban olcsó crt monitorom van, nem gondoltam hogy be kéne szereznem valami újabbat, drágábbat, nehogy a gépemre költött pénzzel egyenes arányban elkezdjenek fogyatkozni a haverok.
Azért viszont külön köszönet, hogy megnyugtattál, 8 évnyi dohányzás nem okoz tompalátást. Nagy kő esett le a szívemről. :-) -
Epikurosz #76 ezt akartad nem? hogy valaki lepöcsözzön.
kis elmebeteg. ha réd sem hederítenek, az a baj, ha meg megmondják neked, hogy egy kis sz..r vagy, az a baj. bejösz ide, és ahelyett, hogy köszönnél, vagy valamennyire hozzájárulnál a fórumhoz elkezdesz személyeskedni, kötözködni, ugatni.
nA, HÚZZ INNEN ,DE GYORSAN! -
samebadi #75 40 és 45 éves korodra képes vagy ilyen gyerekes fórumokon kis pöcsökkel vitatkozni? hát én elgondolkoznék egy kicsit az életemről. -
samebadi #74 ja van, eszem azt az intellektuális fejecskédet, képzeld az egyik leg alapvetőbb anyagcsere folyamat. amugy ha élőben pöcsöznél le, szerintem elbúcsúzhatnál pár darab fogtól. talán ez is anyagcsere. feltételes.
és, hogy csatlakozzak :D mert ugye én leszarom mit írsz
a kurv@ anyád... :) -
Epikurosz #73 Van fogalmad neked a fotoszintézisről, te kis pöcs?
Eszik vagy isszák? -
#72 Ejnye-bejnye... Tudatlanság nem indok. Szerinted nincs jelen itt moderátor (mellesleg a legszigorúbb a modi top 20-ban)?! :DDD Jobb, ha először tájékozódsz és utána...
[én még mindig jól szórakozom] -
samebadi #71 sobal amugy én is mérföldekkel kezdem túllépni a "rátát" de szerintem aki egy kicsit is normális, nem veszi komolyan az internetet, főleg nem ezt a részét :D nem? -
samebadi #70 ha meg ide jársz olvasgatni, lehetne annyi eszed, hogy ne keverd a nikotint a látással. (szerintem vártad, hogy belédkössek, hogy okoskodhass majd utána) :D csak ugy szolok, hogy a látóideg egészen más. a nikotin nem nagyon befolyásolja a működését. -
samebadi #69 sz4bolcs először is, az a négyes a neved előtt azt jelképezi, hogy naponta óraszám nyomod a csét. nincs igazam? ha olcsó crt monitort használsz, ami ráadásul olyan színten villog mint az epilepszia-teszt ne csodálkozz, hogy idő előtt tönkremegy a látásod. az meg, hogy érdekel a cs, és még büszke is vagy rá, megmagyarázza azt, hogy hány, és milyen barátod is lehet? most már én is a barátod vagyok? mert beszéltünk? nem lepődnék meg. amugy meg, lézerműtét, kontaktlencse, esetleg szemtorna. de semmiképp sem cs és crt monitor. :D csak így tovább észre se veszed mekkora ellentmondásokat írsz bazmeg :D már bocs -
samebadi #68 epikurosz, ez magadra vall, te se lehetsz több 12-nél -
samebadi #67 :D de azér te is kiírod a géped tulajdonságait -
Epikurosz #66 "samebadi-nak van igaza!"
Ki az a pöcs?
és te? -
Epikurosz #65 Na, ugye, hogy nem mind hülyeség, amit ide írok, írunk.
Igen, mert ha valaki nekiáll barkácsolni a saját génállományát, attól még kint ugyanúgy zajlik az evolúció, és az majd eldönti, hogy a mesterségesen megejtett beavatkozás zermészetes körülmények között milyen eredményre vezet.
Én már amúgy tudom is, hogy mit csinálnék magammal, de nem mondom el. :-)
-
Sobal #64 samebadi-nak van igaza!
sok kis hozzá nem értő senki löki itt a nagyobbnál nagyobb baromságokat. én a laikus agyvérzés környékén vagyok attól, amiket ide leírtatok...
menjetek gyerekek labdázniinkább, vagy szánkózni! oké... olvassatok cikkeket, mert jó, de ne gyakjátok egymást a neten keresztül... aztán amikor nem lesz előtted a képernyő, akkor majd nem fogsz megszólalni sem mi?
éljen a poliadenozindifoszfátribopoliamid! -
#63 Most már kezd komolyan érdekelni, hogy samebadi hozzászólásainak melyik részét kellene megfontolnom, vagy nem átugranom ahhoz, hogy segíteni tudjon rajtam az egyszerű szándékával (a többi ember meg ugye le van szarva). Ugyanis szemüveges vagyok. A többi ugyan nem érint, de a látásom romlása eléggé aggaszt. A szemész azt mondta, már nem fog javulni. Az állapota betudható a haverokkal átbulizott esték alatt belélegzett nikotinnak. Gondolkodtam azon is, hogy esetleg olcsóbbra cserélem a gépem, és a tartozékait, hogy még több haverom legyen, de a monitorom már így is elég elavult, és félnék attól, hogy esetleg ez még tovább rontja a látásomat.
Ugyan nem szeretném a világot egy szinttel feljebb vinni, de szívesen szállnék vitába samebadival, hogy tudjon rajtam segíteni. -
Dömper Ármánd #62 samebadi, azt írod: "fel nem tudom fogni, hogy ilyen szar bulvár cikkekhez, hogy lehet ésszerű hozzászólásokat írni. és ha el kell képzelnem a társaságot, szemüveges, kiközösített régi cuccokban járó loosereket tudok csak elképzelni."
Majd másfél órán belül írsz ide nyolc gyűlölködő fröcsögő hozzászólást, amiben mindenkit elküldesz a halál faszára. Arról már lekéstem, hogy előre szóljak, vigyázz hülyét csinálsz magadból, de talán még nem késő, ha szólok, a pszichológus még mindig a TB alapellátásnak a része... -
samebadi #61 ismeretlenül? én vagyok a közértes néni, amugy meg, számodra, illetve mindenki számára, ki az aki itt ismerős.. csak betűk vagytok és én is. és azt szeretném ha erre rádöbbennének azok, akiken még lehet segíteni -
samebadi #60 amugy meg mi számít offtopicnak? illetve hol egy moderátor (látod még az is leszarja az okoskodó hülyéket, akiknek a dolga lenne megvédeni őket) -
samebadi #59 a hátadra akasztasz egy táblát, hülye vagyok felirattal, és csodálkozol, hogy te vagy az első, akibe belekötök. kössz én kérek elnézést
SONY PS2; ASUS P535; LG 37LE2; P5B/E6400/3GB KingMax800/8800GTS320/1.5TB HDD/Revo XL2 -
#58 Te szoktál válaszolni az esztelen (és mellesleg OFFTOPIC) kötekedőknek, akik minden előzmény nélkül kötnek beléd, ismeretlenül, enyhénszólva is tahó módon? -
samebadi #57 válaszolsz a (kivételesen) normálisan feltett kérdésemre, vagy tovább osztod az észt? ez az altereges dolog, meg elég nagy oltás. én nem vagyok olyan, mint ezek. -
#56 Nem tudom kinek az altregje vagy, de ha nem az vagy és valóban újreg lennél, megtanulhatnál néhány 1xű szabályt. Már ha pár hozzászólásnál hosszabb pályafutásra készülsz errefelé... (jó tanács)
Bár végülis nem lényeges, nekem8, de nem mondhatod, hogy nem szóltam! :D -
samebadi #55 ember, most komolyan, minek írod ki? nagyobbnak érzed magad?