20
-
szunyika #20 ha tört játékod van és akarsz neten játszani mások ellen akkor a következő linken belül találsz IPcímeket, ahol tudsz játszani!
http://cod4tortszerver.extra.hu/ -
kovadam87 #19 jaja még vmi, a COD 4 multija állat pörgős!!! próbáljátok ki ha tudjátok megéri ;) sok pálya, sok mód! vannak magyar szerver listák is kukkantsatok fel ide: http://gportal.hu/portal/cod4/
ui.:bocsi a reklámért de mindent a jó ügy érdekében :-) -
kovadam87 #18 én kipróbáltam a crisys-t és a cod 4-et. sajna a halo-ról fingom nincsen h miaz nem vagyo képbe, meg azt se értem amit mindenki mondogat h a cod 4 szkriptelve van.. nem vagyok suttyó de ezt tényleg nem értem ;) amúgy a crisys nekem kicsit vontatottnak, és túl gépigényesnek, a cod 4 ezzel szemben viszont pont ellenkezője optimalizáltnak és pörgősnek tűnt :) de egye fene drukkolok csóri halonak h xboxon ő legyen a keresztapa :D -
Yfel #17 Ne felejtsd el, hogy XBOX = HALO, ami azért nem igaz a COD játékokra. Ez csak egy a sok jó között ami ki fog jönni a következő két-három hónapban. Ha ebből a szempontból nézed, akkor láthatod, hogy miért ekkora teljesítmény ilyen eladásokat produkálni.
Engem egyik sem dönt le a lábamról... az Uncharted-ot sokkal inkább várom. A COD-t majd megveszem amikor lemegy az ára a felére.
Y -
#16 nem a single alapján kell ítélkezni fiam -
1Obi1 #15 Elég nagy szégyen ha a Cod4 négy platformon nem tudja beérni a Halo 3-at ami EGY AZAZ EGY platformon startolt.És ezzel nem hogy veszített a Microsoft, hanem óriásit nyert.Több százezerrel többet adtak el mint máskor az xbox 360-ból, ráadásul a Halo 3 lett minden idők legsikeresebb játéka. -
#14 E két játékról majd a multi része fogja eldönteni az eladási adatokat. -
Dany007 #13 Szerintem nehéz eldönteni melyik a legjobb. Ez mindig az adott embertől függ.
Crysis vagy Cod4 vagy Bioshock.... Mindegyiknek megvan a maga hangulata, feelingje, és mindegyik elég szép grafikával fut!
Nekem mindegyik bejött :) -
opeca #12 "hogy a CoD 4 egyszerre négy platformon is támad, hiszen PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, sőt DS-re is megjelent a program.
z nagy vonalakban annyit jelent, hogy a CoD4 valószínűleg platformokra lebontva nem tudja túlszárnyalni a Halo 3 eladását, de ha a Microsoft játéka továbbra is kizárólag csak Xbox 360-on vitézkedik, akkor a Modern Warfareből összesen biztosan több fog fogyni."
Végre egy kis isteni igazságtétel. Remélem a mocskos Microsoft bebukja a szar HALOját, aminek egyébként az első része jó volt, és a Microfos tud jó játékokat írni, de szemetek, úgyhogy remélem most megszívják. -
opeca #11 Persze ízlések és pofonok, de a Witcher szerintem a havi top 100-ba se kerülhetne be.
Egy órát izzadtam vele, de annyira semmi hangulata nem volt, - az irányításról és a harcról ne is beszéljünk -, hogy szépen le is töröltem. -
ekre #10 jaja, hiába full scriptelt és előre játszott az egész, a hangulata nagyon tuti (a scriptelt mivolta miatt a végigjátszás erősen egyszeri, másodjára nem hinném, hogy annyira érdekes lehet, ha pontosan tudni, mikor honnan ki vagy mi támad). bár nekem a crysis jóval jobban bejön, ez sem egy rossz játék (multira is kíváncsi lennék). -
#9 viszont fergeteges a hangulat, ami mindent szkriptért kárpótol. -
gyuri12 #8 Bioshock az első,Witcher a 2.,crysis a 3.,cod4 a 4. -
#7 Kiváló... de max 2., 3. lehet csak. /Bioshock, Crysis/ -
#6 De ezt nem értem miféle rekordról beszélünk, hiszen emlékszem volt egy hír nintendogsból csak európában csak 5 milliót adtak el, és az nem volt rekord. A rekordot asszem a super mario brothers 3 tartja (nes, snes, gba, wiirtual konsol) 30 milliós eladással. Azt nem hiszem hogy megdönti a cod4. -
#5 Sega DCre nem jelent meg a cod4, ellenben Nintendo DSre megjelent (kérem javítani), és viszonylag jó is lett, de nintendo dsen még mindig a metroid prime hunters a legjobb fps, meg most jött a dementium the ward c. Horrorisztikus fps. -
djukel #4 COD4 csak szkriptelt szarakodás. -
gyuri12 #3 mindkét játék nagyon jó, a cod4 szuper szerintem, a halo3ról meg asszondják,hogy szuper. én az fps-nek szurkolok -
#2 Év játéka, alap... -
#1 És végre grafikailag nincs külöbség Ps3 és xbox360 között . nagyon jó a port .