20
  • szunyika
    ha tört játékod van és akarsz neten játszani mások ellen akkor a következő linken belül találsz IPcímeket, ahol tudsz játszani!

http://cod4tortszerver.extra.hu/
  • kovadam87
    jaja még vmi, a COD 4 multija állat pörgős!!! próbáljátok ki ha tudjátok megéri ;) sok pálya, sok mód! vannak magyar szerver listák is kukkantsatok fel ide: http://gportal.hu/portal/cod4/

ui.:bocsi a reklámért de mindent a jó ügy érdekében :-)
  • kovadam87
    én kipróbáltam a crisys-t és a cod 4-et. sajna a halo-ról fingom nincsen h miaz nem vagyo képbe, meg azt se értem amit mindenki mondogat h a cod 4 szkriptelve van.. nem vagyok suttyó de ezt tényleg nem értem ;) amúgy a crisys nekem kicsit vontatottnak, és túl gépigényesnek, a cod 4 ezzel szemben viszont pont ellenkezője optimalizáltnak és pörgősnek tűnt :) de egye fene drukkolok csóri halonak h xboxon ő legyen a keresztapa :D
  • Yfel
    Ne felejtsd el, hogy XBOX = HALO, ami azért nem igaz a COD játékokra. Ez csak egy a sok jó között ami ki fog jönni a következő két-három hónapban. Ha ebből a szempontból nézed, akkor láthatod, hogy miért ekkora teljesítmény ilyen eladásokat produkálni.

Engem egyik sem dönt le a lábamról... az Uncharted-ot sokkal inkább várom. A COD-t majd megveszem amikor lemegy az ára a felére.

Y
  • tommyg
    nem a single alapján kell ítélkezni fiam
  • 1Obi1
    Elég nagy szégyen ha a Cod4 négy platformon nem tudja beérni a Halo 3-at ami EGY AZAZ EGY platformon startolt.És ezzel nem hogy veszített a Microsoft, hanem óriásit nyert.Több százezerrel többet adtak el mint máskor az xbox 360-ból, ráadásul a Halo 3 lett minden idők legsikeresebb játéka.
  • ffxi
    E két játékról majd a multi része fogja eldönteni az eladási adatokat.
  • Dany007
    Szerintem nehéz eldönteni melyik a legjobb. Ez mindig az adott embertől függ.
    Crysis vagy Cod4 vagy Bioshock.... Mindegyiknek megvan a maga hangulata, feelingje, és mindegyik elég szép grafikával fut!
    Nekem mindegyik bejött :)
  • opeca
    "hogy a CoD 4 egyszerre négy platformon is támad, hiszen PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, sőt DS-re is megjelent a program.

z nagy vonalakban annyit jelent, hogy a CoD4 valószínűleg platformokra lebontva nem tudja túlszárnyalni a Halo 3 eladását, de ha a Microsoft játéka továbbra is kizárólag csak Xbox 360-on vitézkedik, akkor a Modern Warfareből összesen biztosan több fog fogyni."

Végre egy kis isteni igazságtétel. Remélem a mocskos Microsoft bebukja a szar HALOját, aminek egyébként az első része jó volt, és a Microfos tud jó játékokat írni, de szemetek, úgyhogy remélem most megszívják.
  • opeca
    Persze ízlések és pofonok, de a Witcher szerintem a havi top 100-ba se kerülhetne be.

Egy órát izzadtam vele, de annyira semmi hangulata nem volt, - az irányításról és a harcról ne is beszéljünk -, hogy szépen le is töröltem.
  • ekre
    jaja, hiába full scriptelt és előre játszott az egész, a hangulata nagyon tuti (a scriptelt mivolta miatt a végigjátszás erősen egyszeri, másodjára nem hinném, hogy annyira érdekes lehet, ha pontosan tudni, mikor honnan ki vagy mi támad). bár nekem a crysis jóval jobban bejön, ez sem egy rossz játék (multira is kíváncsi lennék).
  • koschwarz
    viszont fergeteges a hangulat, ami mindent szkriptért kárpótol.
  • gyuri12
    Bioshock az első,Witcher a 2.,crysis a 3.,cod4 a 4.
  • Tinman #7
    Kiváló... de max 2., 3. lehet csak. /Bioshock, Crysis/
  • zola2000
    De ezt nem értem miféle rekordról beszélünk, hiszen emlékszem volt egy hír nintendogsból csak európában csak 5 milliót adtak el, és az nem volt rekord. A rekordot asszem a super mario brothers 3 tartja (nes, snes, gba, wiirtual konsol) 30 milliós eladással. Azt nem hiszem hogy megdönti a cod4.
  • zola2000
    Sega DCre nem jelent meg a cod4, ellenben Nintendo DSre megjelent (kérem javítani), és viszonylag jó is lett, de nintendo dsen még mindig a metroid prime hunters a legjobb fps, meg most jött a dementium the ward c. Horrorisztikus fps.
  • djukel
    COD4 csak szkriptelt szarakodás.
  • gyuri12
    mindkét játék nagyon jó, a cod4 szuper szerintem, a halo3ról meg asszondják,hogy szuper. én az fps-nek szurkolok
  • TVelvet
    Év játéka, alap...
  • HAF Rigel
    És végre grafikailag nincs külöbség Ps3 és xbox360 között . nagyon jó a port .