Magyarországi játékfejlesztők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
proci C2D T8600 2,40 GHZ
2-3 gm ram
Ati mobility 3650 256 MB
15,4 1680x1050
Válaszokat elõre is köszönöm
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Programozáshoz nem értek semmit.
Remélem valahol találok valakit, aki esetleg hobby szinten összehegesztene valamit..Tehát itt nem kell új játékra gondolni, csakis 1 mod ra, 1 bazi nagy vizes pályával. Semmi terra, semmi domborzat, csak jó nagy köd 😄
(Ha csak nem azok, akik még az általános iskolát vagy középsulit nyomják, és állandóan arról álmodoznak, hogy micsoda játékot csinálnak majd. És ezért sokszor azt is állítják magukról, hogy játékfejlesztõk. Na ilyenekkel nem szabad foglalkozni.) :-)
a játék forráskódja nem nyílt, ezért mást nem hiszem hogy lehet kezdeni vele
És hol keressem? földön, vízben levegõben? 😄 😄
Azért hátha van valami az EA oldalán..talán..
De valahogyan terjeszteni kellene, hátha egy programozó csapat jobban ráakadna. Sajna nem tudok angolul, így külföldieknek nem tudom terjeszteni, és nem ismerek programozó csoportokat, se magyart, se külföldit.
Azt hittem itt talán...
jó dolog lenne meg minden, már voltak próbálkozások, pl. ogre topikban
csak kevés ember jut el olyan szintre hogy érdemben tudjon tenni az ügyért, én sem vagyok azon a szinten, csak álmodozok leginkább
Igazából minden modell megvan: repülõgépek, repülõgéphordozók, harcosok, fegyverek, amit ki kellene dolgozni az az AWACS, de a Desert Combat modban van 1 nagyméretû repülõgép ( nem emlékszem pontosan valami AC Gunship) annak a tetejére kellene "csak " 1 radart rászerelni, és már az is megvolna. Tengeralattjáró is van, 1 személyes, de a hordozható személyeket lehet bõvíteni.
Repülõgépekbõl, helikopterekbõl megint csak bõven van választék Battlefield-ben.
Egyedül a rephordozó parancsnoki hídját kellene kidolgozni a különbözõ HUD-okkal ( hajóirányítás- kormányos állás, radar tiszt, és szonár tiszt
( ha a repcsik vagy helik tudnak kidobni víziaknát 😄 )
Gyakorlatilag a mod 90%-a adott, "csak " össze kellene állítani...
szeretnék valami autós gémbe is belekezdeni, csak a 3D programozással hadilábon állok még...
Amugy kinek van itt ismerose aki ilyen helyen dolgozik?
Mit csinal pl. egy Core Writer vagy egy Scripter?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én egy Call of Duty 4: Jurassic Park modnak örülnék
Ha BF2-hez írsz ingyenes modot, azért sztem nem kell fizetni senkinek, de ebben nem vagyok biztos.
Nem tudom, ismered-e BF 1942 ( a nagy elõd ) Coral Sea nevû pályáját?
Ott csak 2 repülõgéphordozó volt egy nagy tengeren, és a hajón folyamatosan "spownoltak" a repülõgépek, le kellett bombázni az ellenséges rephordozót. Persze ki is lehetett ugrani a hajóra, és expack-al és aknákkal is lehetett rosszalkodni, meg lelövöldözni a felszálló gépeket a saját légvédelmi ágyúból stb..
Szóval ezt a játékmenetet lehetne modernizálni.
A hajókat mozgathatóvá kell tenni, ( Desert Combat alá megcsinálták a modern rephordozók modelljét, modern repcsikkel)
Így senki sem tudja, hol tartózkodik az ellenséges hajó.
Fel kell szállnia 1 AWACS-al (radar felderítõnek), h a commander képernyõjén megjelenjen az enemy.
Persze, ha az AWACS radarja megtalált, jelzést kap a parancsnok, ami alapján vadászgépeket lehet rávezetni az ellenséges AWACSra.
Ha van radarjel, ki lehet lõni kisebb rakétákat, melyek felszaggatják a kifutópályát, stb. Ha van radarjel, elindulhat a nagyobb bombázó, ami már jó eséllyel a tenger fenekére küldheti a nagy hajót.
És lehet indítani 3-4 személyes kis tengeralattjárót, amelyben a Special Force erõk egy Laser-célravezetõ egységet visznek. Megközelítik, majd fellopakodnak az ellenséges hajóra és megpróbálják elhelyezni a lézer irányító egységet. Hagyni kell esélyt-idõt, h ezt kikapcsolják ( a 'lá Counter Stricke 😄) ha nem sikerül , akkor jön az ATOMCSAPÁS és vége a körnek. Persze ezt is a parancsnok lövi ki.
A repülõgéphordozón term. van saját légvédelem, radarzavarás, lehet enginerrel javítani, stb.
SZóval van benne hajózás, repülés, ( a kilõtt, és ernyõvel az óceánba zuhant pilóták helikopterrel való kimentése) és persze kommandós tenyérnedvesítõ bújkálós akció 😄
Én ezzel szeretnék játszani, legfõképpen hajózni😄 zátonyokat kerülgetni, légvédelmizni...
Nagy vonalakban ennyi.
#40: Meglehet, bár nem ismerem õket, de szerintem nem értenek túlságosan ezek a vivo srácok a játék-készítéshez, legalábbis nekem ez jött le az ingyen-modell Hilux és C3 képek alapján, ja meg a menütervek és a 8-vertexes kóla-automata után.
Én is tudok modellezni, mondhatni ezzel foglalkozom, de ettõl még nem fog az ölembe hullani egy játék. Ezek a vivo srácok szerintem mégcsak ahhoz sem értettek, és elvárták azt, hogy õk mint projekt-vezetõk irányítsák majd a programozókat. Illetve eredményt nem mutattak fel + a kérdéseinkre nem voltak képesek válaszolni, eltûntek, mert (remélhetõleg) észbekaptak 1-2 apai pofon hatására(miután külföldi híres game-oldalakon is kint voltak, több volt rá az esély, hogy valaki észreveszi) hogy ebbõl így nem lesz játék.
Ja, és elnézést a kifejezésért, és hogy nem mutatok tiszteletet, de itt megtalálható a modderség legalja, aki játékfejlesztõnek nevezi magát.
ez nem igaz,nekem régebben ez megvolt origiben pc-re.
a pc-s verzióról itt egy bizonyíték is:
Motorhead
Category:
Rally/Racing
Released:
-98 (Europe & USA)
Publisher:
Gremlin Interactive (Europe), Fox Interactive (USA)
Platforms:
PC och Playstation
forrás
és szerintem jó kis játék volt
ReaL MaDRid x siempre
voltak azért olyanok, hidd el, akik fõiskolán vagy nemtoménhol tanultak már rég programozni. <#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
az a "cég" 3 tinédzserbõl állt, akik sikeresen megnyitották 3ds maxban az ingyen letölthetõ modelleket, és rá tudtak nyomni a render gombra, hogy utána gamestaron hírként közöljék a csodás képeiket, a játékukokról, a Way of Crime-ról, ami természetesen egész magyarországon játszódik, és GTA-stílusú lesz, de persze annál sokkal jobb !!44356
készül a folytatás egy garázsprojekt keretében, nem tudom mikorra lesz belõle valami
de asszem Jaws is magyarok mûve

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
BF2 ert meg fizetni kell.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Garázsprojectet és egyéb nagy próbálkozások......érdemes megnézni van 1-2 jó cucc...... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Pedig zsír volna, kicsit kijuthatnának a nagyvilágba, mint annak idején a Desert Combat fejlesztõi..
Aki akarna vele foglalkozni, szívesen elmondanám..
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Regards,
-a mienknek csak hasonló a címe...
-ez scak PS-re van a mienk meg csak PC-re
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A csapat neve SLModders ez még régi Street Legal modder csapatból maradt meg és mostis ez a nevünk egyenlõre tudtommal és ITT van a project Játékfejlesztés.hu-n és itt SG-n is van topicja.
football without ultras is nothing
Chaos Anno Domini
Amúgy akartam bele rakni AGEIA PhysX fizikát, mert amivel én próbálkoztam sajáttal, az nagyon bugos volt, de még nem jöttem rá, hogy hogyan tudnám a terepet alkotó mátrixot hozzárendelni a fizikai rendszerhez 😄
Mert ugye a bmp fájlból módosítható pálya az olyan feature, amirõl nem mondok le semmilyen fizikai engine miatt 😄