Magyarországi játékfejlesztõk

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ask Homework (Pure Pinball), Digital Reality (IG1-2), Stomregion (S.W.I.N.E, Panzerek) , Invictus(1nsane, Street Legal 1-2, CRC), Clevers(Terminator 3, Screamer 4x4)

egyelõre ennyi jutott eszembe

http://goo.gl/gd6Zi5

Sephi
Nem talalok semmit roluk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Phylos Lab, Mythis ?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Adam5
3D Magic. Õk fejlesztik a RENAISSANCE - Chronicles of Chronia mmorpg-t :).

tomy8614
http://jatekfejlesztes.lap.hu/#b11234750

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Sephi
Didigtal Reality igen azt kerestem meg , koszonom.

Masokat tudtok meg?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

egyik magyar gamer siteon van külön egy magyar játékfejlesztõk blog, oda gyûjtik a magyar cégek híreit (hirtelen nem találom, nézzetek körül)

akyyy
digital reality (ipmerium galactica 1, 2 hg, meg asszem az a malacós játék, swine )

meg van a terep 2 készítõitõl az insane.

meg dodo ifaszimulátora!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Adam5
Hát ott volt pl a Clevers. Õk csinálták a Terminator: War of the machines-t, meg a Screamer 4x4-et pl. De hogy most mi van velük azt nemtudom :S.

Sheltem
Ask homework rip?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Nem unatkozas ember. Egyszeruen erdekel. Jelenleg kutatom a piacot es kivancsi vagyok mert magyaroszagon nem leltem masokat es nem hiszem el hogy nincs tobb.

Sheltem
Sephi te nagyon unatkozhatsz napközben hallod

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Sziasztok.

Elsosorban az erdekelne engem hogy ki mit tud a jelenlegi magyar jatekfejlesztokrol. Pontosan hanyan vannak es vajon miket dolgoznak.

En ketto ismerek :

Most Wanted E.
EnerGames Hungary.

Valaki tud meg masokat is?

← ElőzőOldal 2 / 2