Új nevek és változatlan tervek az nVidiánál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Aztán amikor megkérdeztem, milyen kártyája van, mert ez egy kicsit lassúcska, majd keresztül döfött a szemével, hogy miért szólom le az új gépét (tecsó). <#vigyor2>#vigyor2>
Baromi ronda ez az új dizájn!
AA, AF? Mit ér a szép kép, ha villognak a pixelek?
(Nekem csak egy 6600-as van, de mostanában nem játszom.)
Neked milyen karid van?
- Ez valamilyen szinten mindig is így volt (ráadásul nem csak a videokártya, sõt nem csak számtech vonatkozásban)
Annyiban változott a dolog mostanában, hogy a 8as és a hd szériával (mintha csak megbeszélték volna elõre a marketingstratégiát ati+nvidia <#smile>#smile>), elkezdték felnagyitani a különbséget a "közép" és a csúcs kategóriák közt, gyengitve a közepet, hogy minél többen vegyenek inkább drágább, de jó teljesitményü kártyákat. (bár asszem ezzel senkinek nem mondtam újat <#vigyor5>#vigyor5>)
Az hogy manipulativ, meg megint csak nem meglepõ, ezt viszont nem most kezdték. :) Elég régóta gyártanak olyan kártyákat, amiken szép nagy betükkel virit a sok ram meg a "fícsör"lista (pl 512megás 7300, persze ddr2 mert jóaz <#vigyor>#vigyor>), nem tul jó ár/érték arányt képviselve. De mivel ezek szerint van, akit lehet manipulálni és bekajálja, amég van rá kereslet, a gyártók gondoskodnak róla hogy legyen kínálat, ennyi...
Szóval, aki egyátalán játszani akar, az kapásból jóval többet fizessen? És aki normálisan akar játszani, az meg még jóval többet? Ez nem túl szívderítõ.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Szerinted akkor közé fog esni?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
csáóóóó:)
Most egy újonnan 22-25K-s 8600GT simán megveri a 7900-es sorozatot az új játékokban. Pláne Crysis, U3 engine, stbstb. Azt írni, hogy 7900gs szanaszét aláz bármit is eléggé vicces.
:D
Annó hogy mondták, hogy milyen szar a 8600-os széria. Hát 33k-ért nekem minden játék megy rendesen, azért az nem rossz. Aki meg megveszi a 8800-as szériát annak úgy kell (én elvbõl nem adok egy kártyánál 40-nél többet, hogy fél év múlva kidobjam a kukába?, nekem nem apu fizeti, és a családot is eteni kell valamibõl).
en vettem nemreg egy 8800GT-t, es csak aazt tudom mondani, hogy uber gyors
ha a D9E aranyosan gyorsabb lesz, nincs ellenfel.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX