411

A játék magyarítása folyamatban! (állapot: 80%)
Fordító csapat: | Adventure Games |
  • TechnoPrisoner
    tényleg karácsony este lesz ebből mikor tolhatjuk a full-t:|
    dehát ezvan
  • TechnoPrisoner
    na végre valamit kapunk belőle már:)
  • Zóanagyvarázsló
    Angol-német (tehát kétnyelvű, mielőtt valaki félreérti) demó
  • MerlinW
    "Vampyre Story késik. Már megint...

Lassan már elég lenne minden október közepén copy/paste módszerrel bemásolni az előző év ugyanezen időszakában íródott ugyanezt a hírt, mivel a volt Lucasarts-os fiukból/lányokból alapult Autumn Moon harmadik éve játsza el azt a kellemes össznépi társasjátékot, hogy nyár végén bejelenti, hogy a mindenki által már nyálcsorgatva várt, félig-meddig kézzel rajzolt mókás kaland, a Vamypre Story napra pontosan Halloween-kor kerül a boltok polcaira, aztán az utolsó hetekben bejelentik, hogy bocs fiúk mégsem leszünk kész...

Eljátszották teljeses hidegvérrel ezt idén is, mivel pár napja kiadtak egy sajtóközleményt, amelyben közzé tették, hogy még mindig nincs a játék olyan állapotban, hogy közréadják a kalandfanoknak. Erre állítólag november végig kell várnunk. Lesz abból karácsony is... :D"

AG
  • Zóanagyvarázsló
    Rosszul látod.

Novemberre halasztották.

IGN, Amazon és különböző webshopok november 21-re várják Európában.
  • TechnoPrisoner
    sohase nemjön úgylátom:c
  • TechnoPrisoner
    milesz végülis ezzel a játékkal akkor?:S
  • Vass Gábor
    Hát az nem jó, akkor honnan lehet majd tudni hogy holnap jönni fog a boltokba? Ascaron ez a kiadója a játéknak.
  • gibson9
    De én azt hallottam, hogy nem is találtak neki kiadót magyarországon és ezért max e-bayen tudjuk megrendelni. Szóval, akkor nem is lesz cdgalaxison. Adventuregames.hu-n olvastam.
  • Vass Gábor
    Ja ja, állítólag jön holnap, bár még a cd galaxisneten nem látom.
  • Sephi
    Kiv vagyok ha benne marad a végül a tóban elő szörnyecske :D
  • Voltan
    Hú, végre kijön??
    Akkor készítem a tejes teát, vagy a sört. Estétől függően.
  • Vass Gábor
    Tök jó lesz már hogy péntektől lehet vele játszani, alig várom már, nagyon jó lesz.
  • klart
    nekem igazán ez a helówín hozta meg a kedvem ehhez a játékhoz,mondjuk jó lett volna ha sikerül tartaniuk az ígéret és akkor tolhattuk volna.:c
    de így sem lesz rossz azért,igazából valami borús sötét estét vagy karácsonykörénykén ha esne egy kis hóak,és lenne zord idő akkor túdnám elképzelni a hangulatot még hozzá,az állat lenne.de persze mind ettől eltekintve is nagyon jólesz ez a kis játék,várom már nagyon,és csak pár nap:)
  • Zóanagyvarázsló
    Lásd például #32. De mondjuk tavalyról a Sam & Max Season One is ilyen, és itt van idén a Season Two. És akad még egy jó pár, tehát ha szereted a stílust (gondolom szereted, csak nem igazán ismered), akad pótolnivaló.
  • Sephi
    Te is sok kaland játékot játszottal.

Várjál segítek :

Monkey Island 3 - 4

Gilmbert Goodmate

Grim Fandango

The Dig

Es ezeket csak így rávágtam. De meg van vagy 10.
  • Neton
    Mi nem áll?
  • Zóanagyvarázsló
    Nem áll.
  • Neton
    Jajaja, végre egy vicces rajzos kalandjáték. DOTT óta nem volt ilyesmi. :)
  • klart
    rájöttem,még nem,de a napokban érkezik,hiszen ma lett aranylemez,úgyvárom már:)
  • klart
    ez kijött már?:c
    nemértem a dolgot
  • Sephi
    Tegnap egesz nap ezzel jatszottam.

Mona hangja kicsit tul magas szerintem, de a helyszinek varazslatosak :) birom az uj fajta item hasznalatot. Mona-val megnezhetunk valamit, majd eszbe tartja de megjelenik az itemeknel... nem fogja magaval vinni az adot targyat de ugyanugy lehet hasznalni. Max amikor kell neki akkor elmegy erte.

Van egy tonna screenshotom , majd feltoltonm oket.

Most Haloween-kor jon Novemberben :D
  • Vass Gábor
    Már alig 1 hónap van hátra, már alig várom.
  • MerlinW
    Mondom, úgy legyen, azonban még mindig jobban hiszek az Adventure Games-nek mint a Gurunak.

Egyébként a hivataols oldalon még mindig nincs dátum kihírezve.
  • Vass Gábor
    a pc guru megjelenési listályában már van az utolsó helyen foglal helyet.
  • MerlinW
    Úgy legyen:)
  • Vass Gábor
    Nem októberben hanem auguisztus 29.-dik én jelenik meg.
  • MerlinW
    Vampyre Story októberben

"A veterán Lucasarts-os programozókból pár éve alapult Autumn Moon már vagy 3 éve fejleszti a gyönyörű, kézzel rajzolt, az Aranykorban megjelent kalandokra hajazó alkotását, amit jó fél évente szoktak eltolni egy újabb távoli időpontra. A programozó bácsi/nénik sajnos megint meglépték ezt: elmondásuk szerint, ha törik, ha szakad idén októberben végre kezünkbe vehetjük a bájos vámpír hölgyemény. Mona sorsának az irányítását..."

forrás: AG
  • Zóanagyvarázsló
    Egészen eddig nem ment nekem az oldal, ma sem, de most már jól működik. Őszintén szólva titokban reméltem, hogy sikerül kifogni még pár infót már megjelenésközelibb állapotból, na meg szívesen hallanék már róla pár véleményt is. Na majd legközelebb :)
  • MerlinW
    Magyar

Review meg csak interjúk, ill előzetes sajtóinfók. Angol AG-n, PCZone, IGN, Gamespot, stb oldalakon. Később rájöttem, hogy csak a szokásos. Csak elsőre egy hosszabb irományra bukkantam (melóhelyről majd belinkelem, most nem találom) és olyan alaposnak tűnt, azt hittem már kint van a sajtópéldány. De az általad lkinkelt fórum alapján ez még kizárt:)
    Benéztem, előfordul:)
  • Zóanagyvarázsló
    Gamershellen Q2-t írnak, az Adventure Gamersön pedig Q1-et. Meglátjuk, én ráérek.

MerlinW: Nincs mit. Egyébként pontosan hol olvastál róla review-t? Engem is érdekelne, de az Adventure Gamers csak egy tavaly szeptemberi előzetessel szolgál. A magyar AdventureGames pedig nem megy még, csaka fóruma.
  • MerlinW
    Köszi. AG akkor sajtócuccot vágott be a témához.
  • Seth
    Én is úgy tudom, hogy 2008 III. negyedévére van datálva a megjelenés
  • Zóanagyvarázsló
    Én nem tudok róla, hogy megjelent volna.

A fejlesztő hivatalos fórumán ezt írta egy admin (jan. 25-én):

"The game should be available before summer, no later than a spring - this is what Bill said. Now they are at final stage of recording voices and everything goes well. I guess more detailed information will be given soon"

Forrás
  • MerlinW
    Elvileg kijött, Adventure games már írt róla. Warez ilyen nem hájp játékoknál 1-2 héten belül esedékes. Várjuk szeretettel:)
  • Voltan
    Ennek nem kellett volna már kijönnie? Azt olvastam, hogy 25.-én jelenik meg.
  • MerlinW
    Jah, powered by Pluhi:)
  • Shiwo
    és még magyar szöveg is volt benne :P
  • MerlinW
    Fandango pedig egy tökéletes alkotás volt:)
  • gabr
    Kár, hogy ez is 3D-s lesz, nekem már a Grim Frandango sem tetszett... :(