19
  • zola2000
    Ennek társadalmilag több a pozitív hatása mint a negatív.
  • lowdog
    "láthatóvá tehetik az elrejtett véres jeleneteket."

ez nem igaz, és ezt az ESRB is belátta egy több mint egy hetes közleményben!

csupán arról van szó, hogy az utólag beépített, a kivégzéseket eltakaró effeketeket le lehet venni, illetve némivel véresebbé lehet tenni (ha jól tudom, Wii-n egyáltalán nem is lehet trükközni).
    ettől azonban ugyanolyan szar marad az egész az eredeti koncepcióhoz (és persze az első részhez) képest (a kiszivárgott bétához hasonlítva) -> nem hullanak a fejek, végtagok satöbbi.

hatalmas baromság ez a cenzúrázás egyébként.
  • Indigo
    Idióta...
  • DjDano
    Pustuljon el az össze konzol... miattuk szívnak a PC-sek.

Pedig a számítógépek nélkül a konzolok se léteznének! Ezt vésse az eszébe mindenki!
  • ldavid
    de jól informált valaki..
  • xizor
    Ha valamelyik játéknak eSport törekvése vannak, PC-re csinálja.A többi játék meg engem egyáltalán nemfoglalkoztat.
  • zola2000
    Te az esrbt mondtad, ami már elég régóta van, szerintem ha az összes pc esrbt mondod, akkor vedd az összes konzolost is. De eléggé átmentünk offba nem gondolod ;-D
  • matt taylor
    "Ha így nézed akkor add hozzá a ps1et is (viszi a ps3), a gamecubet, a régebbi gépeket (virtual consoleal nes snes n64 megadrive turbografix 16 stb)."
    Ennyi erővel vegyük hozzá a Pc-hez a Spektrumot, Commodor 64et és a többi ős pct
  • zola2000
    Ha így nézed akkor add hozzá a ps1et is (viszi a ps3), a gamecubet, a régebbi gépeket (virtual consoleal nes snes n64 megadrive turbografix 16 stb). Ja és a cs? Az konzolos half life 2 multija a Counter Strike, usb billentyűzettel és egérrel jól megy. De pcn egyszerűen nincs pl zelda, metroid, tekken (soul calibur stb), JRPG!, resident evil (tudom 3 év után írták át, de szarul) stb. Olyan pc cucc egyszerűen nincs ami ne lenne konzolon, és annyira kéne nekem. Tehát egy wii-ds-ps3 trióval (ps3 majd később lesz) bőven elleszek 2012ig. Tehát nekem jobb 3 konzol mint egy pct szinten tartani.
  • kay3
    zola: amit írtál, az első ránézésre hülyeségnek tűnt, aztán utánanéztem és tényleg hülyeség. Mondjuk nézd meg az ESRB oldalát (ők sorolják be a játékokat, ezért minden valamire való játék átmegy rajtuk), az adatbázisukban Windows PC platformra 7082 játék van, míg PS2, PS3, XBox, XBox360, és Wii konzolokra _összesen_ 2654 (és ebből vagy 10 Super Mario...).

Ja és a konzol alapból alkalmatlan bizonyos játékokra. Próbálj meg konzolon CS-zni, vagy DoW-ozni :P Szóval én nem temetném. És inkább elköltöm azt a 100e-t a gépem fejlesztésére mint egy újabb dobozra a nappaliba.
  • Micsu
    ilyen alapon a fűrészt is betilthatnák..
  • matt taylor
    fúú mennyi gazdaság kutató van itt
  • zola2000
    Igazából a pc játékokat csak dél korea, és kelet európa tartja el, valahogy itt van annyira elterjedve, de már itt is enyhén kezd visszaszorulni a pc játék a konzoljátékok javára.
  • zola2000
    Persze hogy vannak jó játékok, csak amik vannak, azok vannak konzolon is, vagy ha pc exkluzívként indult, de sikeres lesz, akkor akkor is jön konzolra. Hardveresen meg a pc a legdrágább platform és semmi egyedi nincs rá ami miatt szerintem megérné kétévente többet költeni fejlesztésre mint egy drágábbfajta konzol ami 5-7 évig jó.
  • Higany
    zole, te egy elfogult gyökér vagy! Szerintem igenis vannak nagyon jó játékok pc-re is és lesznek is a jövőben. Ez a játék meg csak nyugodtan megmaradhat a konzolon, mert egy hulladék akárcsak az első része is az volt. És jó lenne elmenned helyesírás korrepetálásra is! Csá!
  • zola2000
    Miért lenne pcre, mikor még az előző gtak sem hoztak elegendő nyereséget pcn (a kiadó azért nem portolja a gta4et sem). Ha annyira érdekel a cucc vegyél wiit (azon a legdurvább) vagy ps2t (mer egy használt csippest sok játékkal már húszért dobálják). Pcre már nem jön semi olyan anyag ami miatt érdemes lenne egyet napi szinten fejleszteni (tehát szinte minden pc játék konzolos port, vagy ha pcn sikeres lesz akkor jön konzolra is, de fordítva ez nem igaz.
    Pc-re nem fog megjelenni?
  • fullazz
    Én azért várom! ;) Magyarország még nincs a listán! :D
    Ezzel csinálnak igazi reklámot! Már csak azért is meg akarják szerezni majd legalább azok akik az 1el is játszottak!
  • zola2000
    Szerintem inkább el kéne rendelni a játék fejlesztőinek a kényszer gyógykezelését (amennyire beteg játék lehet)