7
  • mrzed001
    #7
    Hát, kinek mi a lényeg. Nekem, hogy minden szükséges hardware elem meglegyen benne, szoftveresen ugyanis sokszázan fejlesztenek alá free cuccokat, tehát pl IPhone klón felületet is mintha láttam volna, hogy már készült

    A wifi szép s jó, DE abból ugyebár nincs országos lefedettség, sőt még csak állandó lefedettség sincs, szóval ha éppen találsz egy hotspotot hajrá, de amúgy egy ilyen lutrira én nem adnék.

    Kijelző ... nos szép, hogy az apple beletett egy 3,5 colos kijelzőt, DE csak 320x480-as felbontással a kütüjébe, míg az X500+ -ba már pölö bár csak 2,8 colos, de 640x480-as a kijelző (szóval az almán kergetheted a szép "nagy" pixeleket .... a PDA meg éles :P )

    GPS: hát ugyebár azért 3,5 colosnál nagyobb képernyős GPS-eket sem sokan vesznek ... mellesleg a GPS-nél nem az a lényeg hogy lásd merre mész, hanem hogy halld ....
    Mellesleg nem túl sokat járhattál ezek szerint vidéken totál ismeretlen terepen ...

    Szövegszerkezstésről ugyebár egy szót se szóltam .... [naezthonnanszedte ??]

  • Su0my
    #6
    ezek közül az FM rádió az igazi érv.. az igazság az, hogy Wi-Fi net az bőven elég, telefont általában az ember max akkor használja netre, ha épp úgy van ideje (van Wi-Fi), vagy hopp, valamit gyorsan meg kéne néznem.. Az iPHONE böngészője etalon a mobilos szegmensben (nem szólsz be. az. anyázhatsz, de hasonlítsd össze élőben bármely mással), de amúgy csak számítógépen van értelme netezni-kijelző méret, etc.

    GPS: kocsiba még OK, amúgy térkép az okés, ha lenne benne úgyse használná a legtöbb ember. Sosem értem meg, ki az a hülye (személyeskedés, sry), aki telefont az orra előtt tartva bogarássza a 4 pixelét, hogy jajdeizgi, két méter múlva ott vagyok juhhuuu XXI. szd... Nem hiszem, hogy van olyan hely, ahol ne tudna kiigazodni egy minimális készülés után(jaj, akinek meg nincs ideje [gehhe, az már xánalom..], annak meg kocsiban ott van. vagy TÉRKÉP).

    nekem iphone azért tetszik, mert SZÉP (igenis, egy telefon legyen szép ma.), csillivilli a kezelőfelülete (divatbuzi vagyok, meg agymosott reklámzabáló úgy ám. de se symbian, se windows mobile ááááh... közelébe sem ér), emellett kurva gyors, kapsz mellé egy korrekt zenelejátszót, telefont, tudsz vele sms-t küldeni.. jöhetsz itt HTC-vel (pff... yuck...), akármivel, az iPHONE-nak egyetlen vetélytársa(-i) az LG érintőkijelzős telefon(ok).. Szövegszerkesztés meg ilyenek telefonra: háhá, kiröhöglek. azon a kis szutyok kijelzőn? :)

    APPLE meg tény, hogy mocsok ezekkel a megkötéseikkel: de sajnos megtehetik.
  • mrzed001
    #5
    A szmélyeskedést tartsd meg magadnak öreg, uuuuuuuuuncsi :P
    Hogy mondjuk mivel tudnak többet, magyarán mi hiányzik az I-Phone-ból?
    Na nézzük:
    GPS (paffff ... kapásból egy HATALMAS nagy pofon)
    HSDPA (paffff ... a másik igencsak hangos pofon)
    szolgáltató független, 640x480-as felbontás, fejlesztőeszköz (paffff, paffff, paffff, ..... )
    Ha mostanra még nem elég szégyenkezős piros még az orcája, akkor még talán egy FM rádió megadhatja neki a végső döfést :PPP
  • Wittao
    #4
    Hát akkor rajta, vegyél... szerintem senki nem fog/akar megakadályozni ebben.

    Gondolom nem nagyon fogdostad még a kezedben, mert akkor elgondolkodnál azon, hogy mi is a gyengusz... mert, hogy a Symbian elbújhat mellette pl. sebesség terén, az tuti. A WM5-6-nál meg 1 miliméteres fülecskéket kell célozgatni... nincs valamiben 3G, és rögtön gyengusz.

    Az ilyen emberek tudnak kiborítani. Fogalma sincsen, hogy miről, de löki a sódert.
  • KarmaXXL
    #3
    SDHC rulez.
  • KekszNET
    #2
    De nem tudnak 8 meg 16 GIGA tarhelyet adni :P
  • mrzed001
    #1
    Szépnek szép, de belül nagyon gyengusz.
    140-ért már egy tényleg komplex all-in-one (X500+, X800, P3600) készüléket lehet kapni, és annál a szolgáltatónál használod amelyiknél kedved tartja ...