kocka vagyok ? / !

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cuchulainn
Olvass el egy könyvet, menj kirándulni stb...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Gép nélkül? Verd a f@szt.😊
Am igen, kocka vagyok..XD

Shiwo
jó a kocka fej..megáll rajt a sör 😛

amúgy olvass csumba..vagy keress haverokat, és menjetek sörözni, bulizni, vagy csak egyszerüen röffenjetek össze dumálni 1et..de akár szerepjátékozhattok is...osztán még nõzhetsz, tanulhatsz, kirándulhatsz, stb... sokmindent lehet csinálni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

soma22
szerintem nem a gépnek van ehhez köze, hanem az internet elterjedésének, és egyre szélesebb használhatóságának. Ha esetleg vidékre utazom, már másnap eszembe jut, hogy vajon ki írt e-mailt, melyik oldalamon van valami gond, melyik fórum kezd pörögni, és hogy mi történt a világba. Lassan eljutok arra a szintre, hogy nincs kedvem játszani ha nem fórumozhatok közben.

Szerencsére azért még mindig jó elszakadni a géptõl idõnként, és felfedezni/visszaemlékezni a kissrác koromra, amikor bringáztunk, fociztunk a gazban.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

én imádok kockulni😊ha nem lenne gépem akkor vennék😄ha nem lehetne venni akkor összeraknék😄ha nem lennének cuccok összerakni akkor feltalálnám😊vagy nem😄

a topic nak az lenne a lényege,hogy a SZÁMÍTÓGÉP FOGSÁGÁBAN!
azaz,hogy milyen dolgok lehetnek azok amik elszakítanának a géptõl. vagy hogy ez a kockulás kifejezés kire értendõ? errõl szól a téma.

PíszLávJuniti
mijen jóg<#smile>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Saját jógunk kockának lenni <#smile>
Mert kockának lenni jó
[/me hazudik]
PíszLávJuniti
nézhetnél szétgyûrt vhsen ndk szoftot

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Frosty01
az gáz. kezdésnek mondjuk nem sg-n kéne megvitatnod az ilyen belsõ dolgaidat.

hanem mondjuk takarodj el a gép elõl! <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

Mike at home
fiú-e vagy?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kezdek kockulni. de teszem fel a kérdést,hogy ha nem lenne gép mit is tudnék csinálni? nézzem a mónikasót?

← ElőzőOldal 2 / 2