kocka vagyok ? / !
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvass el egy könyvet, menj kirándulni stb...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Gép nélkül? Verd a f@szt.😊
Am igen, kocka vagyok..XD
Am igen, kocka vagyok..XD
jó a kocka fej..megáll rajt a sör 😛
amúgy olvass csumba..vagy keress haverokat, és menjetek sörözni, bulizni, vagy csak egyszerüen röffenjetek össze dumálni 1et..de akár szerepjátékozhattok is...osztán még nõzhetsz, tanulhatsz, kirándulhatsz, stb... sokmindent lehet csinálni..
amúgy olvass csumba..vagy keress haverokat, és menjetek sörözni, bulizni, vagy csak egyszerüen röffenjetek össze dumálni 1et..de akár szerepjátékozhattok is...osztán még nõzhetsz, tanulhatsz, kirándulhatsz, stb... sokmindent lehet csinálni..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
szerintem nem a gépnek van ehhez köze, hanem az internet elterjedésének, és egyre szélesebb használhatóságának. Ha esetleg vidékre utazom, már másnap eszembe jut, hogy vajon ki írt e-mailt, melyik oldalamon van valami gond, melyik fórum kezd pörögni, és hogy mi történt a világba. Lassan eljutok arra a szintre, hogy nincs kedvem játszani ha nem fórumozhatok közben.
Szerencsére azért még mindig jó elszakadni a géptõl idõnként, és felfedezni/visszaemlékezni a kissrác koromra, amikor bringáztunk, fociztunk a gazban.
Szerencsére azért még mindig jó elszakadni a géptõl idõnként, és felfedezni/visszaemlékezni a kissrác koromra, amikor bringáztunk, fociztunk a gazban.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
én imádok kockulni😊ha nem lenne gépem akkor vennék😄ha nem lehetne venni akkor összeraknék😄ha nem lennének cuccok összerakni akkor feltalálnám😊vagy nem😄
a topic nak az lenne a lényege,hogy a SZÁMÍTÓGÉP FOGSÁGÁBAN!
azaz,hogy milyen dolgok lehetnek azok amik elszakítanának a géptõl. vagy hogy ez a kockulás kifejezés kire értendõ? errõl szól a téma.
azaz,hogy milyen dolgok lehetnek azok amik elszakítanának a géptõl. vagy hogy ez a kockulás kifejezés kire értendõ? errõl szól a téma.
mijen jóg<#smile>#smile>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Saját jógunk kockának lenni <#smile>#smile>
Mert kockának lenni jó
[/me hazudik]
Mert kockának lenni jó
[/me hazudik]
nézhetnél szétgyûrt vhsen ndk szoftot
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az gáz. kezdésnek mondjuk nem sg-n kéne megvitatnod az ilyen belsõ dolgaidat.
hanem mondjuk takarodj el a gép elõl! <#smile>#smile>
hanem mondjuk takarodj el a gép elõl! <#smile>#smile>
practitioner of the forbidden arts of death
fiú-e vagy?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kezdek kockulni. de teszem fel a kérdést,hogy ha nem lenne gép mit is tudnék csinálni? nézzem a mónikasót?
← ElőzőOldal 2 / 2