kocka vagyok ? / !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
//A tegnapi torrent dologhoz//
Az ASVA-hoz (Csokonai Vitéz Mihály: A reményhez)
Trackerekkel játszó
Gecikezdemény
Istennek gondolt
Proartos legény
Kit lefoglal magának
Az boldogtalan
S a rendõrségnek
Vall untalan.
Asva-s száddal mit ugatsz
Mért nevetsz felém?
Kétes szervert mért foglalsz le
Ha csak seedelek én?
Csak maradj anyádnak
Te mahaszos valál
Én hittem szép szavadnak
Mégis kalózkodál.
Szerverem Cod4-ekkel
Teliültetéd
Adatfolyamokkal
Vinyóm éltetéd
Rám ezer terrával
szórtad az adatz
és égi uploadokkal
fûszerezted azt
Gondolatim minden reggel
Mint a fürge méh
Repkedtek a boot-oláskor
Az én BH-m felé.
Egy dolog hibázott
Örömben még
nCore invitot kértem
És megadá az ég.
Jaj, de friss szerverim
Kikapcsolanak
Ftpim, trackereim
Lefoglaltanak
Invite-om, tagságom
404-re vált
Warezos világom
Az asva-sokra szállt.
Óh! csak BH-t hagytad volna,
Csak azt nekem
Most panaszom nem mondaná
Hogy nincsen trackerem.
Köztük én a búkat elfelejteném
és a torrentleech-eseket
Nem irígyleném.
Add vissza, óh Asva
Add vissza nekem.
Mert ez az ínség
Úgyis eltemet.
Érzem: tracker nélkül
Sávszélem elhágy
Fáradt seedem kamu
Down-om pár kilobyte.
Nékem már a net hímetlen
A testem kihûlt
A zengõ fórum lezárva
Az éj napra dûlt.
Bájoló, lágy BH-k
Tarka BitGate-k
Tracker, Seed, Warez.
Isten véletek.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
minden kocka infós,de nem minden infós kocka?<#email>#email>
De így belegondolva én nem voltam jó infós, mert volt elõtte barátnõm... Áruló vagyok... :D
amúgy jah, ha találsz egy hobbit, amit tényleg szeretsz csinálni és/vagy van barátnõd akkor nem jut mellette idõd kockulni
vagy állíts össze egy jó edzéstervet, a quaken edzett izmaid úgy meg lesznek terhelve, hogy hazamész és kidõlsz, nem lesz neked erõd még hajnalban forumozni :D
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
GEEKS RULEZ!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
en kb 5.es altalanosban kaptam eloszor gepet, addig tenyleg csak a sport volt+kimenni valahova ha volt idom, mostmar az ovodasok is azert mennek haza hogy a gep elott uljenek. uresek a kosarpalyak es nincs kivel jatszani, ez a nagy bajom!! :D
végülis, nem a gép elõtt ülsz, de jó lenne.
Másik eshetõség a barátnõ, de ez kevésbé praktikus a barátnál, és sokkal több pénzbe kerül<#idiota>#idiota>
Pszt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na azokat ne... Kb nulla értékben az a könyv mert ferdít mint az állat...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy idõben próbáltam az éjszakázást, de nagyon drága volt, és 2ig sosem tértem magamhoz :DDD
Nagyritkán elmegyek kocsikázni, vagy meginni pár sört, de éjszakai szabadidõ eltöltésre nincs más lehetõség.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
kockulni jó
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
gamertag: kenobita
én motorozok, repülök, télen nagyon nincs repülés, motorom szervízben van, és kezdem észrevenni hogy megin itt ülök egész nap -.-
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
nem nonstop gepezek...
de teccenek ezek az "olvass konyvet blablabla" szovegek...azok szoktak mondani akik egyfolytaba gepeznek...
sztem tegy belatasod szerint...
...