kocka vagyok ? / !

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Komoly<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Szerencsére nem értem! :D<#wow1>
plas

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

köszönöm<#idiota>

PíszLávJuniti
na várjál, az ovodasokkal kosaraznal?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

broman191
Lál<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

en vanamikor msn kocka vok
Vaxi
cucmalajmc kérésére <#idiota>

//A tegnapi torrent dologhoz//
Az ASVA-hoz (Csokonai Vitéz Mihály: A reményhez)

Trackerekkel játszó
Gecikezdemény
Istennek gondolt
Proartos legény
Kit lefoglal magának
Az boldogtalan
S a rendõrségnek
Vall untalan.
Asva-s száddal mit ugatsz
Mért nevetsz felém?
Kétes szervert mért foglalsz le
Ha csak seedelek én?
Csak maradj anyádnak
Te mahaszos valál
Én hittem szép szavadnak
Mégis kalózkodál.

Szerverem Cod4-ekkel
Teliültetéd
Adatfolyamokkal
Vinyóm éltetéd
Rám ezer terrával
szórtad az adatz
és égi uploadokkal
fûszerezted azt
Gondolatim minden reggel
Mint a fürge méh
Repkedtek a boot-oláskor
Az én BH-m felé.
Egy dolog hibázott
Örömben még
nCore invitot kértem
És megadá az ég.

Jaj, de friss szerverim
Kikapcsolanak
Ftpim, trackereim
Lefoglaltanak
Invite-om, tagságom
404-re vált
Warezos világom
Az asva-sokra szállt.
Óh! csak BH-t hagytad volna,
Csak azt nekem
Most panaszom nem mondaná
Hogy nincsen trackerem.
Köztük én a búkat elfelejteném
és a torrentleech-eseket
Nem irígyleném.

Add vissza, óh Asva
Add vissza nekem.
Mert ez az ínség
Úgyis eltemet.
Érzem: tracker nélkül
Sávszélem elhágy
Fáradt seedem kamu
Down-om pár kilobyte.
Nékem már a net hímetlen
A testem kihûlt
A zengõ fórum lezárva
Az éj napra dûlt.
Bájoló, lágy BH-k
Tarka BitGate-k
Tracker, Seed, Warez.
Isten véletek.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

mi különbség van az infós és a kocka közt?
minden kocka infós,de nem minden infós kocka?<#email>

magus
az 2 kocka, nem 2 infos : D

a barátnõ miértne lehetne? volt osztálytársam neten ismerkedett meg egy csajjal és egy klánban vannak WOW-ban. mondjuk ez picit lol. 2 kocka

42nd Intruder
Ok, elhiszem.. De én már 1,5 éve az érettségin leszámoltam az infós múltal... Azóta már más szakirányba vettem irányomat.

De így belegondolva én nem voltam jó infós, mert volt elõtte barátnõm... Áruló vagyok... :D

magus
ha vele vagyok éjszakázom, ha nem akkor szintén mert akkor meg csinálok mindenfélét, amit nem tudok mikor vele vagyok, szal kb mindig éjszakázom.

amúgy jah, ha találsz egy hobbit, amit tényleg szeretsz csinálni és/vagy van barátnõd akkor nem jut mellette idõd kockulni

vagy állíts össze egy jó edzéstervet, a quaken edzett izmaid úgy meg lesznek terhelve, hogy hazamész és kidõlsz, nem lesz neked erõd még hajnalban forumozni :D

magus
akinek van barátnõje az nem igazi informatikus, ne higyj az új szemléletmódot hirdetõknek : D Õrizzük meg a tiszta aranyvérû informatikus társadalmat, a jó infos büdös, szakadt fehér poloban rohangál, nem ad magára, barátnõje a razor egere: D

laci 700
A hobbi jó 5let! Én pl Gokartozom csak az a baj vele hogy drága!XD

[Walaki]D`Lair
Mert? Szerintem jó...az meg ki a faszt érdekel, hogy ferdít? Stephen King hihetõbb? :D:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

kezdjük ott,hogy én még könyvet is gépen olvasom. kötelezõ olvasmányt pl. túl messze van a könyvtár(szomszéd utca)...inkább leszedem netrõl.

Apus
Kurt Rieder úristen. inkább a kockulás.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Sir Quno Jedi
Így van! Aki nem elég hárdkór kocka, az mehet Isten hírével, kérésére örökre banoljuk, nehogy megfertõzze ez a boooorzalmas kockavilág.

GEEKS RULEZ!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

42nd Intruder
Barátnõ?! Látom tényleg hígúl az informatikus szakma...<#idiota><#pias>

grizzly21
egyebkent nem fogom letagadni hogy en is sokat ulok a gep elott, de valamennyire mentseget ad az, hogy melozom is rajta..

grizzly21
sztem a legnagyobb gond az az MMORPG, en baromi szerencsesnek tartom magam hogy nem fogott meg egyik sem, de latok embereket..csaladon belul is, es nem jo latvany.
en kb 5.es altalanosban kaptam eloszor gepet, addig tenyleg csak a sport volt+kimenni valahova ha volt idom, mostmar az ovodasok is azert mennek haza hogy a gep elott uljenek. uresek a kosarpalyak es nincs kivel jatszani, ez a nagy bajom!! :D

"és dumálni a legújabb nVidia 8600GTS elõnyeirõl"
végülis, nem a gép elõtt ülsz, de jó lenne.

z99999
Kockaság ellen érdemes barátokat szerezni.A barát nagyon hasznos dolog, és minél több van belõle, annál jobb.Lehet velük bowlingozni, kártyázni, csajozni, bulizni, billiárdozni, focizni, sörözni, és dumálni a legújabb nVidia 8600GTS elõnyeirõl.Vagy ez csak nálam van így?<#idiota>

Másik eshetõség a barátnõ, de ez kevésbé praktikus a barátnál, és sokkal több pénzbe kerül<#idiota>

Pszt.

z99999
lol olyan mintha egy 15*15-ös rubick-kocka lenne

Pszt.

Bucser
Szerezz egy állandó barátnõt... garantálom, hogy nem lesz gondod az éjszakázással:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"Meg olvass Kurt Rieder könyveket"

Na azokat ne... Kb nulla értékben az a könyv mert ferdít mint az állat...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SötétBarom
Ha tud nekem mondani valaki olyat, amit éjszaka lehet csinálni, vállalom, hogy nem kockulok többett :D

Egy idõben próbáltam az éjszakázást, de nagyon drága volt, és 2ig sosem tértem magamhoz :DDD
Nagyritkán elmegyek kocsikázni, vagy meginni pár sört, de éjszakai szabadidõ eltöltésre nincs más lehetõség.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

VRSDM
mitmondjam bmx-ezek amúgy, és nincs olyan hogy elestem 50x najó megyek gépezni, inkább rámegyek a gap-re még 50x :] de ha itthonvagyok akkor feljövök a szobába, és gép-gép-gép. édes jó anyukámmal vitázunk is sokat errõl (ezért zavar igazán) hogy csak enni járok haza :D vagy gépezni :D

u dont have to listen anybody else but me

daeemoon
Én azóta szakadtam el a számítógéptõl, mióta motorozok :) És elmondhatom, hogy nem bántam meg, hogy elszakadtam. Jelentõsen javult az életem. Azelõtt, és néha most is, sokat ülök a gép elõtt, és rémesen érzem magam. De mikor belelendülök a programozásba XD

énis. néha suli közbe is azon vagyok,hogy mi történik fórumon stb. de nem is tudnám mikor lenne szabadidõm mást csinálni. 5-ig tanulok. utána megmár sötét van, akkor inkább netezek. fürdés után meg játszok/tv-zek.

VRSDM
nem játszok úgy, hogy mellette a lapin vagy az asztalin ne menne fórum és Gtalk. egyszerûen nem. inkább nem játszom akkor. másrészt, elmegyek wc-re fórum refresh . visszjövök megint, :] szóval öhm. nélküle elég nehezen vagyok meg, de megvagyok elvonási tünetek nélkül úgygondolom nem számítok függõnek, de ha van rá módom akkor ki nem hagynám :D

u dont have to listen anybody else but me

Mike at home
káros a francokat
kockulni jó

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

magus
aha

trogerzsiger
legalábbis én ezeket csinálom ja meg sztem olvass Kurt Reider könyveket, 2. vh a témájuk, 400 forint egy könyv cbaban meg ilyen helyeken lehet kapni

trogerzsiger
Billiárd, jégkori, mozi

desigo
Balidani
iwiw->
Csontváry Tivadar (471)

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

kakaoskalacs
kockulni is lehet de mértékkel oylan mint az ivás KÁROS szenvedély :) de ha ügyesen beosztod az idödet/napodat akkor minden oké

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

cenobite
Olvass Kockást, de ne eddz-él sokat mert koczkás lesz a hasad! És a végén az egész tested egy nagy bazi kocka lesz!

gamertag: kenobita

hunbasser
Koczka Ferenc (nem reklám,csak adja magát a helyzet)

ReaL MaDRid x siempre

Balidani
aki a kockulni kifejezést használja, magáról árulkodik

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

ColdFire
csak egy hobbit kell találni, ennyi a lényeg, és nem olyat amire ráfogod hogy ezt szereted csinálni, hanem olyat, amit tényleg szeretsz...
én motorozok, repülök, télen nagyon nincs repülés, motorom szervízben van, és kezdem észrevenni hogy megin itt ülök egész nap -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
koczka, cz-vel :l

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Laky
Barátnõ? Haverok?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Mike at home
milyen jó, hogy átrakták a gumiból, de a hsz-emet meg nem törölték, pedig kértem :(

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

fsgh
1-2 év már olyan topikok fognak nyílni hogy "kör vagyok?" :D:D:D:DD:

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cuchulainn
Ha hiszed, ha nem, vannak olyanok akik szoktak könyvet olvasni. Én például közéjük tartozom. Könyvet olvasni jó. Talán megpróbálhatnád egyszer, teljesen felesleges kommentek beírása helyett. De tégy belátásod szerint...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

precision

Bazinga!

ScarY MAN
sok okos hogy beszel xD szemelyserintnemvagyok kocka...
nem nonstop gepezek...
de teccenek ezek az "olvass konyvet blablabla" szovegek...azok szoktak mondani akik egyfolytaba gepeznek...
sztem tegy belatasod szerint...

...

Oldal 1 / 2Következő →