kocka vagyok ? / !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
//A tegnapi torrent dologhoz//
Az ASVA-hoz (Csokonai Vitéz Mihály: A reményhez)
Trackerekkel játszó
Gecikezdemény
Istennek gondolt
Proartos legény
Kit lefoglal magának
Az boldogtalan
S a rendõrségnek
Vall untalan.
Asva-s száddal mit ugatsz
Mért nevetsz felém?
Kétes szervert mért foglalsz le
Ha csak seedelek én?
Csak maradj anyádnak
Te mahaszos valál
Én hittem szép szavadnak
Mégis kalózkodál.
Szerverem Cod4-ekkel
Teliültetéd
Adatfolyamokkal
Vinyóm éltetéd
Rám ezer terrával
szórtad az adatz
és égi uploadokkal
fûszerezted azt
Gondolatim minden reggel
Mint a fürge méh
Repkedtek a boot-oláskor
Az én BH-m felé.
Egy dolog hibázott
Örömben még
nCore invitot kértem
És megadá az ég.
Jaj, de friss szerverim
Kikapcsolanak
Ftpim, trackereim
Lefoglaltanak
Invite-om, tagságom
404-re vált
Warezos világom
Az asva-sokra szállt.
Óh! csak BH-t hagytad volna,
Csak azt nekem
Most panaszom nem mondaná
Hogy nincsen trackerem.
Köztük én a búkat elfelejteném
és a torrentleech-eseket
Nem irígyleném.
Add vissza, óh Asva
Add vissza nekem.
Mert ez az ínség
Úgyis eltemet.
Érzem: tracker nélkül
Sávszélem elhágy
Fáradt seedem kamu
Down-om pár kilobyte.
Nékem már a net hímetlen
A testem kihûlt
A zengõ fórum lezárva
Az éj napra dûlt.
Bájoló, lágy BH-k
Tarka BitGate-k
Tracker, Seed, Warez.
Isten véletek.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
minden kocka infós,de nem minden infós kocka?<#email>#email>
De így belegondolva én nem voltam jó infós, mert volt elõtte barátnõm... Áruló vagyok... 😄
amúgy jah, ha találsz egy hobbit, amit tényleg szeretsz csinálni és/vagy van barátnõd akkor nem jut mellette idõd kockulni
vagy állíts össze egy jó edzéstervet, a quaken edzett izmaid úgy meg lesznek terhelve, hogy hazamész és kidõlsz, nem lesz neked erõd még hajnalban forumozni 😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
GEEKS RULEZ!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
en kb 5.es altalanosban kaptam eloszor gepet, addig tenyleg csak a sport volt+kimenni valahova ha volt idom, mostmar az ovodasok is azert mennek haza hogy a gep elott uljenek. uresek a kosarpalyak es nincs kivel jatszani, ez a nagy bajom!! 😄
végülis, nem a gép elõtt ülsz, de jó lenne.
Másik eshetõség a barátnõ, de ez kevésbé praktikus a barátnál, és sokkal több pénzbe kerül<#idiota>#idiota>
Pszt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na azokat ne... Kb nulla értékben az a könyv mert ferdít mint az állat...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy idõben próbáltam az éjszakázást, de nagyon drága volt, és 2ig sosem tértem magamhoz 😄DD
Nagyritkán elmegyek kocsikázni, vagy meginni pár sört, de éjszakai szabadidõ eltöltésre nincs más lehetõség.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
kockulni jó
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
gamertag: kenobita
ReaL MaDRid x siempre
én motorozok, repülök, télen nagyon nincs repülés, motorom szervízben van, és kezdem észrevenni hogy megin itt ülök egész nap -.-
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...