300
2008. augusztus 29-én jön ki!
-
n003 #20 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt van német tört exe http://www18.zippyshare.com/v/85083031/file.html
van a játék könyvtárában egy archives.ini fájl.
megnyitjátok, és van egy olyan bejegyzés, hogy "ArchiveFileCount=5" , nah az 5öst átírjátok 4esre .. mentés és megy. ennyi -
#19 Nekem meg van magyarul, de nincs működő crack. -
#18 elvileg már megjelent, magyar felirattal -
ancsa265 #17 Német -
blackgamer #16 már angol vagy még német? -
ancsa265 #15 Segítsen valaki!Most akadtam el,a szerencse sütis kocsinál,nem tudom mit kell csinálni,hogy el menyjen onnan. -
#14 Na, most akadtam el. Valaki egy kis segítséget! Mit kell dugdosni a lukakba a templomnál? -
tysaboy #13 Valaki tudna mondani erre 1 gépigényt KB??? -
blackgamer #12 van fent végigjátszás videó? engem csak a helyszínek érdekelnek -
sjucus #11 Az szép! Vajon mikor jön ki magyarul? -
lewus #10 Hello na sikerült végigtolnom a Secret files 2-öt németül persze. -
blackgamer #9 de a szinkront is! -
tonyo9 #8 kijött a game német nyelven valaki magyaritsa gyorsan:D thx -
blackgamer #7 német demo már van -
Djemba #6 2 VIDEÓ!!!! -
Djemba #5 gépigény hehe
csak 2 videó van róla semmit nem lehet tudni még -
#4 Gépigény?:( -
#3 Imadtam az elso reszt! eggyike a minosegi kaland jatekoknak! -
Djemba #2 HIVATALOS OLDAL -
Djemba #1 Az első rész történései után Nina Kalenkov és Max Graber útjai szétváltak, kapcsolatuk teljes mértékben tönkrement. Míg Nina portugáliai hajóútján tölti az idejét, addig Max több indonéz templomot vizsgál meg. Mindeközben furcsa dolgok történnek, Nina saját szemével lát egy gyilkosságot Hamburgban, míg Max furcsa, természetfeletti események közepébe csöppen, melyek katasztrófák formájában mutatkoznak meg. A probléma több száz évre tekint vissza, még a középkorba, így a David Korell pappal kiegészült triumvirátus nekilát, hogy fényt derítsen a dologra. Egyre több áldozat kerül elő, egyre rejtélyesebb az ügy, mi pedig saját ösztöneinkre és leleményességünkre vagyunk utalva - ismét.