Tömeges szerverlefoglalás Magyarországon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahahahaha, még jó hogy ezsgén nincs politika...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Netszerte emlegetik az SG nevét és a cikked! Grat!!! <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Beírtam a keresõbe, hogy BSA és rögtön a második találat volt ez a blog:
NAGYÍTÓ
Srác felrakott egy listát ami a BSA-tól származik és az összes Nyugat Mo-i cég címe rajta van akikehz ki fognak menni.
Ebbõl nem kis jogi botrány lesz!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Viszont a torrent oldalak szerverei legtöbbször tagok adományaiból jönnek össze, illetve legális reklámokból.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
hülyeséget félretéve,
sokkal nagyobb gondot csináltak maguknak mivel msotmár oylan emberek is keresni fogják a torrentet akik eddig azt sem tudták mi az, ismerõseim közt is sok emberke van aki nem tudja viszont msot megismeri mennyire jó, mert minden megtalálható rajta, ezért használni fogja 😄 gratulálok ASVA és társai, nagyon jó megmozdulás volt 😊 eddig X % hazsnálta, ezentúl a 4-5 szöröse 😊 de õk megcsinálták ez a lényeg
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szvsz úgy is bûncselekményt valósítasz meg ha csak saját magad szmáráa töltöd le, ugyanis a progiért nem fizettél semmit ami meg egyenlõ a lopással.
Ez kellett nekem így reggel, ezen jót mosolyogtam😊
[merlinw.org]
2. Nem a torrent az egyetlen p2p rendszer. Érdemes kínai oldalakon nézelõdni õk ugyansi magasról leszarják a szerzõi jogokat.
3. Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak hogy havonta tízezreket költsenek filmekre/zenékre/szoftverekre. Akinek nincsen pénze ilyesmire azt kár is b*szogatni mivel nem okoz semmilyen veszteséget, hiszen ha nem töltené le a cuccot akkor meg se tudná megvenni.
4. A másik kategória aki azért tölt le hogy kipróbálja a dolgokat. Ahogy már
CybeRick is mondta: TRY BEFORE BUY. Rengeteg programot láttam már amit egy csomó pénzért árultak viszont egy rakás szarral értek fel, viszont ha jó egy program azt megveszem. Eredeti program, valódi elõny. 😄 Hülye reklámszöveg de néha igaz.
5. Sok késõbbi szakember az ilyen kalóz programok segítségével lett az ami. Máshogy lehetõségük se lett volna a milliós programok megtanulására.
6. Kiváncsi lennék arra hogy ebben a "dicsõséges" akcióban résztvevõ kockadroidok BSA, ASVA, MAHASZ és a rendõrség hivatalos és privát gépeni vajon hány terányi illegális cucc van. Szerintem a srácoknak elõbb otthon kéne hogy rendet rakjanak, mielõtt szervereket foglalgatnak.
Szerintem sokkal elfogadottabb, a lélegzéssel való párhuzam közelebb állna a valósághoz. Mi az hogy nem helyes. Dehogynem... Pár kib.szott multi érdekét sérti, de õk meg a mi érdekünket sértik, tehát warezra fel, mindenki!
Ez télleg olyan volt mintha géppityuval akarták volna "kiválogatni" a népellenséget.
Speciel az egyik ilyen ceg: FORGÁCSOLÓÜZEM !
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Gusztustalan ez a orszag ugy ahogy van!
Egy bizonyos szint felett mar mindent pofatlanul lehet csinalni. Csak a kis embereket szivatjak allandoan. Nem eleg, hogy az allam viszi a fizetesed 2/3-adat (amiert kb szinte semmi ellenszolgaltatas, raadasul meg kozben ott szivatnak ahol tudnak. Kozben meg teszik zsebre a nagy penzeket ki tudja milyen neven. Koolsegterites, tamogatas, premium ....
Meglehet tilos, bizonyitsa be a hatosag hogy mit hasznalsz, ha nem tudja bizonyitani, akkor nem szolhat, te meg nem vagy koteles bevallani, mint ahogy Zushlag sem vall!!
Szval Flimo nem is vagom igazan mirol beszelsz.
Merthogy ha megfelelo prg-t hasznalsz, az nem hagy nyomot maga utan a tomb vagy image fajlban, a csicska cegek meg mindehova beleteszik a sajat jelzesuket meg a rajuk valo hivatkozasokat mindenfele fajlokba, de ertelemszeruen ha valakinek amugyis fontosak az adatai valamilyen tekintetben, etc, akkor nem hasznal ilyen vonatkozasu titkosito eljarast.
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Az ingyenes kozossegi oldalakert viszont kar, ezek alapvetoen nonprofit rendszerek, amik tobbnyire nem tarolnak semmilyen illegalis adatot, csak egy kozosseg letrehozasat segitik. (pl. az ingyenes tracker-ok)
Viszont magyarazza mar meg valaki, hogy miert nem hasznalnak az ilyen rendszerek uzemeltetoi legalabb alapfoku biztonsagi megoldasokat, mint pl. a kulso hardveres kulccsal indithato es mukodes kozben ramban tartott kulcsot hasznalo diszk titkosito rendszer es a behatolaserzekelore alapulo automata kulcstorles? /behatolas: aram elvagasa, haz kinyitasa, elmozditas, stb./ Az egyetlen problema, hogy ha leall a gep, akkor fizikailag oda kell menni ujrainditani, viszont ha elviszik akkor minden adat hozzaferhetetlenne valik rajta.
vagy nem kap karácsonyi prémiumot.
A nagyokat nem tudják elkapni, maradnak a kicsik.
közlekedési bírságok, disckóraziák, meg szerverlefoglalások.
kalandra fel!
http://www.freetvmaci.info/
Ez csak egy példa, de szerintem nem egyedülálló. Ez is mutatja, hogy a warez nélkül inkább kevesebb pénzük lenne a kiadóknak, nemhogy több.
Természetesen azóta minden filmet megveszek eredetiben 😉
Mi az a torrent? Elmagyarázhatnátok...láma wok<#circling>#circling>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Saját véleményem: Igen én is töltöttem le illegális tartalmat. Azóta meg is vásároltam azon szoftverek nagyrészét. Mert dolgozni vele már csak így merek. Egy idevágó szlogen : Try before Buy...
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
témához vág még: nekem pl eredeti xp-m van meg eredeti wow-om viszont vannak oylan dolgok amikért nem adnék pénzt, pl sok oylan kis progi van amit kipróbáltam és kurvára nem azt nyújtja amire nekem kéne, akkor msot dobáljam ki érte a sok-sok dollárt? kipróbálom ha kell megveszem, a zene és film is ilyen, ami nagyon jó film arra elmennek megnézni moziba is mert mégis úgy az igazi. msot attól hogy x ember letölti és nem veszi meg nem történik semmi kár, ezek úgysem vennék meg, akkor mit fáj bárkinek ha õk is hallgatják, nézik az adott filmet? jó elismerem egy szellemi terméket "lopnak" de ha nincs pénze megvenni akkor úgysem fogja, ha meg van akkor lehet letölti de megszerzi eredetiben is. ezt kellene felismerni.
Én pléldául már régóta X forint felett nem veszek ilyesmit, ha jó a film, akkor a 900 forintos DVD-bõl szoktam venni. Mivel igényes fickó vagyok, meglepõen kevés pénzt költök így DVD-re, talán havi 1 film. Számomra világos, hogy ha rá is szánod magadat a vásárlásra, akkro is roppant keveset fogsz venni, mertegyszerrûn hulladék a legtöbb film. 1x megnézed, és többé már nem is vagy rá kíváncsi, pláne nem pénzért. A másik, hogy olyan filmértn em adok pénzt, amirõl nem tudom milyen. (jó film, és megéri-e v. sem) Ergo: valahol már láttam. Vagy Tv, vagy net. 😊)) Ezt kéne felfogni a kedves jogvédõknek, hogy a net miatt a felhasználói szokások megváltoztak. Olyanra nem költ a user amirõl nem tudja micsoda. (no zsákbacica 😊
Copy Protected lemez pedig szóba sem jöhet, akármilyen a film! Egyszerûen kizárt., hogy megvegyem, még ingyen sem kell. (ugyanis eredeti lmezerõl mindíg másolatot készítek, és azt zúgatom a meghajtókban, nem a gyárit) Ez érvényes a játékokra is. Úgyhogy kedves ASCVA bekaphatod. 😊 Ha vegzált a szutykod miatt, akkor tartsd meg magadnak. Majd rájössz, hogy nélkülem nem futja villára, meg kocsira....