147
PÓKERARC
-
KnightRider #27
SZVSZ az RTL Klub hosszú idők után bukta műsort hozott. Megnéztem, végigszenvedtem, nagyon nem jött be. Afféle jó kommersz agyrém, Mónika showba illő szereplőkkel. Remélem, visszahozzák helyette a Milliomost. -
F1re #26 jaja :D monnyuk sebestyen balazst en birom de jatekosok kozul neha nemeik tok iritalo olyan dancik hogy áá azt hiszi hogy kemeny mert pofakat vag es hudejo volt mert ö pokerarcot tud vagni :D -
#25 hát az sokkal inkább illene a gyök erőltetett beszólások miatt xD -
F1re #24 en eloszor azt hittem vami pokeres sorozat aztan rajottem nagy kalap szar koze nincs a pokerzeht nem tom mit eroltetik benne a poker kifejezest lehetne faszarcuak is a neve -
#23 -
#22 unalmas.
szar.
betiltanám.
:c -
#21 tegnap láttam először és ma már untam, szóval ez tényleg egy fos... -
#20 kicsit egyhangú,de egyenlőre nincs vele bajom. -
#19 nekem bejön, csak a sok gyenge oltású csaj mehetne el a francba -
Aspyrin #18 -
#17 nem láttam de szar! -
#16 bukás a müsor, itt nincs is igazi blöff, mer minden előre kiszámithato helyes válaszokbol...
megjátszott játékosok, megjátszott minden. ócskaság...
ez a müsor szo szerint szar -
Aspyrin #15 Cikk. -
#14 a pókerarcsághoz semmi köze
balázska 1 gyök, maradjon a 2 fogú cigóknál a műsorában
a sok erőltetett beszólás nem kéne
elég gyenge kérdések vannak
jobb lenne csak a Vágóval, semmi szöveg, 10 játékos, 10 kör, 10 kérdés körönként, ennyi -
#13 Pókerarc:
-
#12 -
#11 Nem oda való ez a Balázs gyerek. Egy utolsó bunkó tapló...meg lehet nézni az úgynevezett kimaradt jeleneteket a youtube-on -
#10 Ezt mindig úgy szeretem mikor:
uhh,ezt a műsort láttam a tvben,nyissunk neki egy topikot szindróma... -
#9 Ja szar az egész, nekem nem teccik mehetne tovább a legyen ön is milijomos azt kész... -
#8 ja szar, ha pokereznének benne talán jó lenne.. Menjen ujra a legyen ön is milliomos azt ennyi. -
#7 #5 -
#6 mi a fszom ez? -
#5 kopintott médiavetélkedőszériaújérsze™ -
Coco #4 szar és eröltetett. -
#3 -
#2 hogy szar. -
#1 Mi a véleményetek róla?