Játékok idõseknek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
ill. mehet akár pocoman vagy kyodai mahjongg...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

dienesoft
Vigyél nekik focit . Mondjuk PES 2008-at, vagy egy FIFA 08-at, magyarul.

StephenKing
A flipper sem rossz ötlet keresek is mindjárt párat.<#eljen>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Shiwo
flipperek, autós játékok letudják kötni az öregeket, úgy vettem észre..vagy akár tetris, esetleg arkanoid jellegü játékok...esetleg akár magyarított heroes vagy egyéb stratiégia is belefér.. de ismerek olyan 50+ -os embereket, akik mmorpg-n nyomulnak..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

trogerzsiger
kvíz játéknak the guy game, öregapádnak talán gt legends? szerintem bejönne neki

bertino
terep 2

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sir Quno Jedi
Barátom apját az Imperium Galaktika 1-2-vel lehetett lekötni, mivel magyarul szóltak így volt vele esélye nekikezdeni az öregnek és abszolájte véprofivá nõtte ki magát ezekben. (persze ott van a Haegemonia, a Nexus, meg többi magyarszkij termék is)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

StephenKing
Ez jónak tünik. Egynek jó lesz! Kösz!!

StephenKing
Szerencsére érdekli õket és már az interneten gondolkodnak hogy beköttetik azt is azzal meg is oldódna a problémám <#awink> Elsõsorban kvizjátékot kértek mert a legyen ön is milliomos nagyon bejött nekik, de magyar nyelvû más kvizjátékot nem nagyon ismerek. De ezenkivül bármilyen más játék szóbajöhet ami leköti õket.

hihetetlen,h elírtam, gyááááááááá.... épé=lol akart lenni áááááá!!!!!<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

épé
#9-nél javítás: nekik=neki

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sztem a Sims 2 az jó lenne nekik.... faterodnak meg vmi lövöldözõs is akár<#hehe>... de, ha anyukád se retten meg az erõszak és vér láttán, akkor nekik is.
Kérdezd meg õket bátran.

Yoda001
lol

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
régebbi,retro játékok?mondjuk valami logikai? akármi?

http://9gag.com/gag/5135249

sapkafej
3D sex villa

György

[HUN]FaTaL
gamespack.atw.hu

http://goo.gl/gd6Zi5

Barney Tech
Nagyapám 65 éves fejjel kitalálta , hogy kell neki laptop.
Apám vett neki egyet , általába nem játszik rajta ,hanem engem zaklat Skype-on.
Aztán kérte , hogy vigyek neki játékot , szóval engem is érdekelne valami ami leköti az öreget.

Pistike 007
Szerintem örülj neki hogy egyáltalán érdekli õket a gép:D Nekem van több idõsebb rokonom és mindegyik szó szerint írtózik a géptõl:))
Kérdezd meg õket, vagy úgyis tudod mik az érdekeltségi körük.

NeoMaN
www.reflexive.com

StephenKing
Pár hete hazavittem a szüleimnek a régi gépemet mivel én vettem egy újat. Eddig nem nagyon használtak számítógépet igy minden újdonságnak számít nekik. Rá is kattantak rendesen az egyszerûbb számítógépes játékokra de most már unják a passziánsz-sakk-legyen ön is milliomos hármast és elkezdtek nálam követelõzni hogy vigyek nekik valami új játékot, én teljesen tanácstalan vagyok hogy mit is kellene nekik vinnem az én játékgyüjteményem szerintem egyik darabja sem felelne meg nekik. Ha valakinek van ötlete vagy tapasztalata hogy milyen játékok tudják lefoglalni az embereket 50 éves kor fölött azt ossza meg itt velem.

← ElőzőOldal 2 / 2