Játékok idõseknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
fifa,pes, athén2004, vadász-horgász játékok esetleg szerintem. öregeknél nem valószínû,hogy a logikai játékok jönnének be. eleget logikáznak õk a szappanoperákon.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Apám szintén nagyon nagyban tolja a gammákat, fõleg FPS-RTS fanatikus.
Persze nem baj, bár mindenhez feltétlenül kell lennie magyarosításnak, mert különben NEM hajlandó játszani vele...meg a gatyánk rámegy a gépe fejlesztgetésére, mivel mindig a legújabb cuccok érdeklik, ahhoz meg ugye erõsebb hardver kell.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
szerintem vmi magyar nyelvû kalandjátékkal indíthatnál, ott nincs sietség, csak kis agysejttorna.
faternek meg a return to castle wolfeinsteintõl kezdve minden történelmi háborús bizbaszt:D
bepróbálkozhatnál vmi stratégiai játékkal is (gondolom van olyan történelmi korszak, amit szeret pl. óroki róma, középkor stb..)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
régebbi gamestar meg pc guru stratégiai teljes játékai.
de fõleg ilyen egyszerü de nagyszerü stratégiákat érdemes.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
u dont have to listen anybody else but me
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Pl "letettem ablakba", "valami windows jupdétet csináltak".
Meg örökké panaszkodik, hogy nem fér ki neki a képernyõre az ablak, amikor meg feljebb teszem 640x480-ról a felbontást, akkor meg "mit csinálsz, semmit nem látok olyan kicsi". Na jó, mostmár egy 17"-os TFT-je van, az 1024x768-on van.
Anyukám meg úgy 1 éve szabadult rá a számítógépre, ma ott tart a dolog, hogy örökké azon veszekednek a hugommal, hogy ki üljön ott(én gépem szerencsére szent ilyen szempontból, meg a START+L csodákra képes, ha nem vagyok itt<#hehe>#hehe>). De ami idegesítõ, hogy mostanában sokszor okoskodik, mert azt hiszi, hogy ért hozzá, de általában valami hülyeséget mond. Meg a múltkor volt valami Microsoftos hoax, annak úgy bedõlt, hogy alig bírtam elhitetni vele, hogy hülyeség az egész.(Küldd tovább ezt az üzenetet, és ezt a Microsoft érzékelni fogja, és akkor 2 hétig folyamatosan figyeli a gépedet, és ezért küld majd 20000 dollárt)
Játszani anyukám játszott régen, ilyen pasziánszal, meg ilyesmivel.

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ReaL MaDRid x siempre
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.