Játékok idõseknek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
Opera böngészõben sok van
Desiderata
régen még léteztek olyanok hogy "Windows játékok", valahol vannak ilyenek?
Desiderata
azóta valami?
StephenKing
Kösz nektek a sok jó ötletért egy egész jó kis lista jött össze szinte mindenféle stilusu játék szerepel benne. Majd meglátjuk melyik fog bejönni az õsöknek. <#worship>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

sportjátékok biztos érdekelnék.
fifa,pes, athén2004, vadász-horgász játékok esetleg szerintem. öregeknél nem valószínû,hogy a logikai játékok jönnének be. eleget logikáznak õk a szappanoperákon.

bujcsik555
Érdekes én nagyapámat meg csak a 2.vh-s játékokérdeklik. a CoD1 et nyomta pár napigmeg a repülös gémeket(Combat Wings, Air Conflict stb)A logikai játékok nem érdekelték annyira.csak a sakk

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

mama2
ahogy Tigeroo is írta ha érdekli valamelyen korszak, akkor az Empire Earth 1(de csak is kizárólag az egy, mert a 2. rész gagyi, és sztem az 1. rész a legjobb, mondjuk a 3. részét még nem próbáltam).

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

:D

Vegyél neki konzolt... én is azon vagyok, asszem lesz is Karácsonyra egy nekem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hehhe...

Apám szintén nagyon nagyban tolja a gammákat, fõleg FPS-RTS fanatikus.
Persze nem baj, bár mindenhez feltétlenül kell lennie magyarosításnak, mert különben NEM hajlandó játszani vele...meg a gatyánk rámegy a gépe fejlesztgetésére, mivel mindig a legújabb cuccok érdeklik, ahhoz meg ugye erõsebb hardver kell.

Sadist
Esetleg még westernfilmeket kedvelõ õsöknek Desperados.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zvaragabor
Grand Master Smart Dots: katt a képre!

Chaos Anno Domini

zvaragabor

Chaos Anno Domini

Egyetértek!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Én csak a sok geci spawnkilleren baszom fel az agyam<#violent><#boxer>... tehát a téma indítóhoz fordulván javítom magam. ha tudnak idegeskedni, akkor CoD2 féléket inkább mégse, mert ott állat sok a spawnkiller :P.

tigeroo
édesanyám a syberia nevû kalandjátékot szerette (magyarul ofkóz).
szerintem vmi magyar nyelvû kalandjátékkal indíthatnál, ott nincs sietség, csak kis agysejttorna.

faternek meg a return to castle wolfeinsteintõl kezdve minden történelmi háborús bizbaszt:D
bepróbálkozhatnál vmi stratégiai játékkal is (gondolom van olyan történelmi korszak, amit szeret pl. óroki róma, középkor stb..)
Sephi
A csalad oregei , Solitaire/Spider paros jaccak. Aztan anyosomnak szereztem 1001 kartyajatekot es azota mindig finom a kaja :DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

StephenKing
Elsõ ránézésére a Cakemania is jónak tûnik ment a többi közé. Kösz!

mama2
Heroes pf might and Magic.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

QuippeR
Cakemania?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

hunbasser
:DDDD

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
:DDDDDDDDddddddddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

sweech
http://www.hoylegaming.com/

torrenten megtalálhatók :)

akyyy
Heroes 3, Settlers 2, 3, Sims összes, hm mi van mégg...

régebbi gamestar meg pc guru stratégiai teljes játékai.

de fõleg ilyen egyszerü de nagyszerü stratégiákat érdemes.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Truck Driver001
Sof2.Ha az öregek vért és brutalitást akarnának.Nincs is jobb annál amikor az õsök Karácsony napján Lan partyznak,a gyerekek pedig a fát nézik hogy milyen szép<#smile>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

VRSDM
nagymamam spec. 76éves már. mégis dynablaster-ezik :]

u dont have to listen anybody else but me

Zizou5
sims, szerintem ha nagyapad az ilyen bolcs fajta, akkor nyomjal neki 1 kis red allertet, befog szarni rajta:) melle 2 doboz sor vagod nem lehet kivenni a gep elol. vagy, mint a baratok koztbe vili bácsi. football manager 2008, ha nagyapad szereti a focit, akar fifa amateur modon, jaccik az unokaival stb. szerintem ha fiatalosak jofejek, siman mehetnek az ijen fajta jatekok. nefelj max azt mondja kuka. bar nekem atapasztalatom, haverom apja,aki mar tapossa 50 fölött, cukorbeteg eleg durvan, rohadtjofej, egesz nap: lineage, wow stb : )

[HUN]FaTaL
:DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Sadist
Bioshock, 60 fölött igazi nosztalgia fíling :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]FaTaL
nm, saját fejlesztés:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Apus
Valami stratégiát kell adni neki, aztán már folytatja a San Andreassal, a Cod sorozattal meg a többivel, ahogy atyám is tette :)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

HiPPoNaX
Ha a mindenfele logikai illetve puzzle jellegu dolgok bejonnek neki, akkor ajanlom a Pandora's Box cimu jatekot, anyam remekul elszorakozott vele.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Ha az öreged szeret sakkozni, akkor ez az ideális hely.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

StephenKing
Kösz szépen! Megy a többi közé majd meglátjuk hogy tetszik.

rhazid
a zuma szerintem tetszene nekik nekem naon bejött amikor egy olyan gépen játszottam amin nincs net.Egész sokáig el voltam vele itt egy trial jobbat nem találtam de biztos van valahol valami teljes verzió vagy ilyesmi a link:)

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Nekem apukám 15 éve használ számítógépet a munkahelyén, de máig néha olyanokat mond, hogy besz*rok :D
Pl "letettem ablakba", "valami windows jupdétet csináltak".
Meg örökké panaszkodik, hogy nem fér ki neki a képernyõre az ablak, amikor meg feljebb teszem 640x480-ról a felbontást, akkor meg "mit csinálsz, semmit nem látok olyan kicsi". Na jó, mostmár egy 17"-os TFT-je van, az 1024x768-on van.

Anyukám meg úgy 1 éve szabadult rá a számítógépre, ma ott tart a dolog, hogy örökké azon veszekednek a hugommal, hogy ki üljön ott(én gépem szerencsére szent ilyen szempontból, meg a START+L csodákra képes, ha nem vagyok itt<#hehe>). De ami idegesítõ, hogy mostanában sokszor okoskodik, mert azt hiszi, hogy ért hozzá, de általában valami hülyeséget mond. Meg a múltkor volt valami Microsoftos hoax, annak úgy bedõlt, hogy alig bírtam elhitetni vele, hogy hülyeség az egész.(Küldd tovább ezt az üzenetet, és ezt a Microsoft érzékelni fogja, és akkor 2 hétig folyamatosan figyeli a gépedet, és ezért küld majd 20000 dollárt)

Játszani anyukám játszott régen, ilyen pasziánszal, meg ilyesmivel.
Megtisztelsz :)

StephenKing
nem csalódtam benned <#banplz>

StephenKing
Egyenlöre nincs net nekik igy honfoglalo ugrott de ha igy haladnak nemsokára lesz.

Diablo 2ben nyomtam annó 1 50+os emberkével,Lineage2ben meg ismertem egy 65 éves emberkét,gyártós törpével nyomta<#wow1>.Ha meg kvizjáték kell:Honfoglalo.hu

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

StephenKing
Nézek valami régebbi autós játékot hátha<#awink>

gabber_saviola
spanom a faterjának mutatott egy onlájn pokert, azóta nem kicsit rá van kattanva az öreg :Ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

lövöldõzõsök közben én is néha szivemhez kapok :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hunbasser
az édesapád szereti a technikai sportokat,szerintem be lehet próbálkozni motoros-f1-es játékokkal is,én apám is nyomta régen ^^ (~3-4 éve) ja,és engem simán lepipált(f1-ben rekordidõket döntögetett :O) mondjuk egy play stationnel volt.

ReaL MaDRid x siempre

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Palinko
még a végén jobbak lesznek mint mi :)))
ColdFire
az öregek nem azt jelentik hogy régi szar kell nekik -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

StephenKing
Mahjong-gal is bepróbálkozok. Gyülik már szépen a lista.<#worship>

Shiwo
nálam a Balls of Steel-re cuppantak nagyon rá :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Oldal 1 / 2Következő →