Az HBO szabadkozik a Kaliforgia baki miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
hogyne lennének. az emberek hülyék, képesek a fanatizmusig elmenni, bármirõl is legyen szó. miért lennének jobbak a keresztények a zsidóknál vagy az iszlám vallásúaknál.

és nyilván a zsidóknál és az araboknál is vannak nem fanatikus hívõk.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Milyen érdekes! Keresztény fanatikusok vannak? Ezidáig nem is tudtam errõl. 😊
Az arab, zsidó, mohamedán stb. fanatikusok mellé most mi is felsorakozhatunk. 😊
nem, ez nem az.
koschwarz
egy "elvált", kiégett, egyébként kúrógép íróról meg a szex-rõl szól, duchovny végre valami testhezálló szerepben. jó!

van ertelme a filmnek...az utobbi idok egyik legjobb sorozata szerintem....Egyaltalan nem a szexen van a lenyeg!!!A szex par noi mellbol all.Ennyi az egesz.Meg par hatsobol.Meg.....na jo na<#vigyor2>
ahhoz nem ott van a hustler meg az xxl meg ilyenek? <#hehe> meg minek 70 éves nyanyát qratni?ha már gusztustalanok akarnak lenni, ott a kaki pisi szex, vagy baxanak kutyát, lovat, esetleg kecskét..whehehehe.SZal, van értelme a filmnek vagy csak ilyen ganyé? <#vigyor1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

azirafael
Ez az amelyikben nem csak imitálják a szexet a szereplõk? És a végén egy 70-es párocska szexel... ?

Mi a lényege ennek a xarnak?<#vigyor2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

koschwarz
Híradó:

"Felháborodott keresztény fanatikusok elvakult kis csoportja tört be tegnap este az HBO technikai helységébe, ahonnan az HBO legújabb, Kaliforgia címû sorozatának elsõ epizódját sugározták. A technikus leütötték, a vezetékeket kitépték a falból, és "Le Hank Moody-val és a mocskos istenkáromló fantáziájával" szövegû transzparensekkel kezdtek el tiltakozni, akiket végül két biztonsági õr kísért ki az épületbõl.

Az HBO késõbb techniaki hibára - "ezidáig még soha nem tapasztalt hibalehetõség" <#awink> - hivatkozott, és bejelentette, hogy új "biztonsági" fejlesztést eszközölnek. Ennek jegyében a Kaliforgia vetítésének idejére belülrõl zárható reteszeket szereltek fel a tachnikai szoba ajtajára."

koschwarz
pont annál a résznél, mikor ez a szimpatikus kúrógép kiégett író randizik egy "normális" nõvel...szeretem ha egy sorozat már az elsõ része alapján megtetszik<#nevetes1>

És ha megszakad a letöltés a végefelé?<#hehe>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Terrórista szabotás vót, én itten láttam!!!!<#idiota>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Milyen jó ha az ember inkább letölti😊

A kudarc az, ha meg sem próbálod.