SG.hu

Az HBO szabadkozik a Kaliforgia baki miatt

Az HBO műsorán tegnap debütált a csatorna legújabb sorozata, a Kaliforgia, azonban egy technikai probléma miatt a sorozat első részének utolsó perceit nem élvezhették az előfizetők.

Mint arról beszámoltunk, az HBO kedd estére időzítette az utóbbi idők legprovokatívabb sorozatának premierjét, amely már nem egy helyen verte ki a biztosítékot. A sorozat első része nálunk is felidegesítette a nézőket, node nem keresztényellenes jeleneteivel, hanem mert a közepén egyszerűen elúszott az éterbe.

A csatorna ma kiadott sajnálkozó közleménye szerint ennek oka egy előre nem látható technikai probléma volt. Kiemelik, hogy azonnal kijavították a hibát, a fennakadást megszüntették, így a műsor hajnali ismétlésében már a teljes epizód került adásba. "Műszaki munkatársaink jelenleg is dolgoznak egy új biztonsági fejlesztés beiktatásán amely a jövőben garantáltan kiküszöböli majd ezt az ezidáig még soha nem tapasztalt hibalehetőséget is." - írják megértést kérő levelükben.

A sorozat rajongói most szombaton - november 10-én - 22:45-től pótolhatják be az elmaradást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #13
    hogyne lennének. az emberek hülyék, képesek a fanatizmusig elmenni, bármiről is legyen szó. miért lennének jobbak a keresztények a zsidóknál vagy az iszlám vallásúaknál.

    és nyilván a zsidóknál és az araboknál is vannak nem fanatikus hívők.
  • braeburn #12
    Milyen érdekes! Keresztény fanatikusok vannak? Ezidáig nem is tudtam erről. :)
    Az arab, zsidó, mohamedán stb. fanatikusok mellé most mi is felsorakozhatunk. :)
  • humaninsect #11
    nem, ez nem az.
  • koschwarz #10
    egy "elvált", kiégett, egyébként kúrógép íróról meg a szex-ről szól, duchovny végre valami testhezálló szerepben. jó!
  • Osikaaa #9
    van ertelme a filmnek...az utobbi idok egyik legjobb sorozata szerintem....Egyaltalan nem a szexen van a lenyeg!!!A szex par noi mellbol all.Ennyi az egesz.Meg par hatsobol.Meg.....na jo na
  • who am I 7 #8
    ahhoz nem ott van a hustler meg az xxl meg ilyenek? meg minek 70 éves nyanyát qratni?ha már gusztustalanok akarnak lenni, ott a kaki pisi szex, vagy baxanak kutyát, lovat, esetleg kecskét..whehehehe.SZal, van értelme a filmnek vagy csak ilyen ganyé?
  • azirafael #7
    Ez az amelyikben nem csak imitálják a szexet a szereplők? És a végén egy 70-es párocska szexel... ?
  • who am I 7 #6
    Mi a lényege ennek a xarnak?
  • koschwarz #5
    Híradó:

    "Felháborodott keresztény fanatikusok elvakult kis csoportja tört be tegnap este az HBO technikai helységébe, ahonnan az HBO legújabb, Kaliforgia című sorozatának első epizódját sugározták. A technikus leütötték, a vezetékeket kitépték a falból, és "Le Hank Moody-val és a mocskos istenkáromló fantáziájával" szövegű transzparensekkel kezdtek el tiltakozni, akiket végül két biztonsági őr kísért ki az épületből.

    Az HBO később techniaki hibára - "ezidáig még soha nem tapasztalt hibalehetőség" - hivatkozott, és bejelentette, hogy új "biztonsági" fejlesztést eszközölnek. Ennek jegyében a Kaliforgia vetítésének idejére belülről zárható reteszeket szereltek fel a tachnikai szoba ajtajára."
  • koschwarz #4
    pont annál a résznél, mikor ez a szimpatikus kúrógép kiégett író randizik egy "normális" nővel...szeretem ha egy sorozat már az első része alapján megtetszik