3204
-
#478 -
kiskorúbézoltán #477 DJ & Kata!
Értsétek jól, csak azt akartam mondani, hogy sok benne az olyan elem ami csak oda és csak arra jó amire és ahova a tervezőik szántál. Én a legóban annó azt szerettem, hogy egy űrhajós dobozból várat is lehetett építeni vagy fordítva. Na jó, némi fantázia kellett hozzá ha azt akartam látni benne amit építeni akartam, de akkor is... -
bracsek #476 csak meg ne edd. -
#475 Az egy dolog kegyetlenjólnézki, de még csoki meg karamellszíne is van! -
#474 -
#473 -
#472 Ahány ház, annyi szokás.
[vésőt élez] -
#471 IFA
-
Lyan Kyj #470 -
#469 -
#468 mindegyik előregyárott darab, egyiket sem otthon faragod -
#467 hát 21 lépéből áll a dolog, de a 20-as lépés az az, hogy felteszed a postaládára az ajtót :| -
#466 A nagyobb legó készleteket adhatnák ilyenben:
-
#465 ez pl. teccik nekem az új sárvédők ellenére :)
-
Lyan Kyj #464 már sokszor beszúrtunk részleteket:)
Hú, de megnézném élőbe! -
kiskorúbézoltán #463 Hmm, ezek már ilyen nagy előregyártott darabokból állnak, nem kell nagyon építeni, mi volt ezekben az öröm? -
-
Ez megvan:) -
bracsek #460 ennyihez kinek van tűrelme? -
Lyan Kyj #459 IGEN:D A city-emberes csomag biciklis emberkéje vitte nekik mindig a postát^^ -
#458 kell!!!!! mindíg is ilyenre vágytam :D -
#457 Biztos hogy ez az:) -
#456 ez-e? :D
-
#455 -
Lyan Kyj #454 A kabriós apartman a legjobb! -
-
#452 Paradisa vagy mi termék család pedig nem mai darabok, a legfiatalabb készlet is 10 éves az oldal szerint! de van 92'-es is -
#451 Nekem ez speciel pont megvolt. Tök jó strandkávézó volt a legóváros szélén. :) -
#450 És azt honnan??? -
#449 Sok legót vesznek. Meg nem csak készletek vannak, hanem van hogy két kiló építőanyag egy dobozban (nekem is vannak ilyenek). -
#448 1991 telen , anyamek a hegyekben talakoznak ket dan nemzetisegu emberrel. Osszehaverkodnak es igazi baratsagot kotnek. A dan csavo LEGO-nal volt direktore es... gondolhatjatok. Szulinap , husvet es karacsonykor mindig kudte nekem a tonna legot.
IMADOM! MA IS :D -
#447 Tudom, de nekem az összes ilyen ZSONDÍR, utána már meglehet állapítani hogy John Deere vagy miegymás:) -
#446 "halálos kacsa" hadművelet :D
-
#445 trendi lego (nem is tudtam h volt ien is ikszdééé
-
#444 Az ilyen egyéni cuccokhoz vajon honnan szerzik az anyagot?
Szerintem egynéhányan közülünk biztos tudna hasonlókat csinálni(nem ilyen DS-re gondoltam:D) -
#443 Claas mindkettő. :) -
#442 ez baromi jó, részletes -
bracsek #441 Innen voltál a múltkor felkészültebb a témában mint én. -
#440 ZSONDÍR!!! -