3205
-
hohó...jóa topik. Én is nagyon sokat legoztam régen. Már nem is tudom mikor kaptam ezt...de mindig azt csináltam, hogy megépítettem 2 óra alatt, aztán karambolósat játszottam vele és mindig újjá építettem...a kamion volt a kedvencem, de a Jeep sem volt rossz 
-
-
-
-
nekem a legkedvesebb a kalóztanya volt, imádtam! a technicsből pedig a fekete v8-as kocsi, fél napig építettük az akkori legjobb haverral azem 8 évesek voltunk... azóta is ugy van összerakva :)) hja a barátság is tart még! -
-
kiskorúbézoltán #513 A csirke a robokóp 2-ből. Ízi... -
na ki ismeri fel?:)
-
szintén Mátrixból:
-
A Nebukadonozor a Mátrixból:
-
-
ááállat -
#402: ez lenyűgözött, Kata honnan szeded ezeket? -
most az öcsém "tulajdona", mondjuk ő Bionicle fan leginkább! -
hát hajaz rá erősen, Skyline R34 -
Én is így! De most már ritkán nyúlok hozzá. De ha a keresztfiam (3éves) előveszi, akkor vki mindig segít
-
kínai étterem a külvárosban
belseje:
-
kiskorúbézoltán #502 Tárolni?? Ohh, mikor volt már az... :DDD Egy nagy - tényleg nagy - fiókba volt ömlesztve az egész. Úgy 25-30 évvel ezelőtt... :(
Amikor kinőttem belőle akkor a szomszéd kissrác örökölte az egészet, gondolom azóta már tán a 4-5. gazdájánál lehet. :) -
nissan skyline (a készítője szerint)
-
Lyan Kyj #500 Ahogy topik elején is írtam, sajnos már egy ideje nekem sincs időm játszani, építeni, foglalkozni a darabokkal, ezért is kezdtem eladni az SW készletet.
Tisztítani meg muszáj, mert terepen kopik, homok megy bele, stb. -
Nekem sajna erre külön szobám nincs, két nagy ládában, plusz az ágyneműtartóban dobozokban vannak, de zacskókban azért szétválogatva elemcsaládok szerint. -
Huh, én is ellenék így vele, hidd el, csak nincs időm, de irigyellek
-
Lyan Kyj #497 Egyetértek.
Inkább szenvedek a sok kicsi elemmel, minthogy egy nagyból rakjam össze:)
#496: TOLÓSZÉK mekkora!!:DDDD -
-
válasz egyszerű! 2 féle módon:
- van ami szét van szedve, de dobozban
- a java egy nagy műanyag dobozban pihen
és képet a LEGO szobáról :D -
#141: ha ezt megkapom, vagy ezt a hajót (#402), akkor fél évig bezárkóztam volna a szobámba az tuti.
-
Lyan Kyj #493 Képek helyett jöjjenek a szöveges válaszok:)
Ki-hogyan tárolja, rendszerezi, állítja ki az anyagokat? Füzetek, dobozok?
Nálam:
A vendégszoba gyak. át lett alakítva csak Lego-k számára.
48 különböző, átlátszó műanyag rekeszben tárolom a kisebb elemeket,
és 6 nagyobb, szintén átlátszó rekeszben és 3 nagy legóvödörben az "alap" darabokat.
Van egy hatalmas műanyag kádam, amiben a speciális elemeket rakom (utak, alátétek, nagyobb elemek).
Az emberek sorokban egy hosszú polcon.
A megmaradt SW-s legók pedig terepen, díszletek előtt/alatt/felett/ben/en/.
SW-s legókat havi 1x tisztítom, a többit kb 3 havonta.
Minden füzet a saját dobozában, a szekrény tetején kiállítva:) -
Már belinkeltétek az összes régi kedvencemet, amik megvoltak, meg amikért a fél karomat odaadtam volna. De azért izgi volt a saját készletemből megépíteni a bolti hasonmását is. Na ezért jó a legó. Ezért nem jó, ha túl speckó, mert akkor már ilyet nem lehet. -
-
+fav azonnal! Legjobb topic
! Sztem az a bajuk, amikor már túlzásba viszik. Kaphatók ma már olyan cuccok, amik csak pár nagyon speckó elemből állnak, és azok másra alig használhatók. Kell a spec elem, volt az régen is, de azok sokmindenre használhatók voltak. Az nem izgi, ha 3 elemet összerakok, és kész az űrhajó, és másra alig használható. Az az izgi, ha 50 elemből áll, sok hasonlóból, amiket más űrtémához is fel lehet használni.
-
Itt az összes legóember:)) -
Nem? Szerintem inkább egy szakértővel van dolgunk! -
Legó-man 1978:
Legó-man 2007:
Na, ezért jó! -
-
kiskorúbézoltán #485 :))) -
kiskorúbézoltán #484 Ehh, jányok nem értenek ehhez... -
Tiberian sun vagy mi volt a játék neve, amiben volt ilyen légi egység:
-
-
én szeretem a sok különleges elemet, mindig fel tudtam használni az építményeimhez. Nem tudom mi a baja itt néhány embernek a nagyobb elemekkel. Kell olyan is, mert más legóanyagból nem megépíthető. -
Ilyenem is van, el lehet vele szórakozni, főleg ha több gép is van