3204
9788344801201527859.gif
  • Borg
    Én Klagenfurtban voltam a Minimondus-ban. Az is ilyen legovilág, állati jól meg van csinálva. Csak kicsit borsos a belépő, ha jól emlékszem valami 12euro/kopftól indul felfelé...
  • Pistike 007
    Van róla leírás
  • n3whous3
    LOL

lego suicides
  • Pistike 007
  • Pistike 007
    :O

• Pistike 007
    Csillagkapu
  • Pistike 007

• n3whous3
    Otthon még van egy jó nagy dobozzal, de régen eltűntek a kedvenc fogaskerekeim, nem is nyúltam hozzá azóta se :DDD
  • Pistike 007
  • n3whous3
    Valahogy sejtettem, hogy kedves katánk is itt lesz XDDDD
  • n3whous3
    LOL

Legó topic :DD
  • Pistike 007
    Havernak van lépegetője, és ha hozzáérsz akárcsak egy ujjal is, ripityomra törik:D
  • rotator
    Köszi, közben rájöttem, hogy van magyaországi disztribútor! :)
    A Halálcsillag most akciósan 95 rugó (110 helyett), a lépegető 50, a csillagromboló 37, a Millenium Falconból csak a kicsi van.
  • Pistike 007
    És ma elmegyek és megnézem mennyibe fáj:D
  • rotator
    Tényleg?? És mennyi kóstál?
  • Pistike 007
    Biza
  • Pistike 007
    Ja, én is néztem, jól néz ki
  • rotator
    Ilyet? :)
  • rotator
    Bakker, most látom, van egy 5000+ darabos Millenium Falcon is 500 dollárért, OMG!
  • gabesz012
    Halihó!

Jó ez a topik, megy is a kedvencek közé. :) Pont nem olyan régen -pár hete- kezdtem el összerkani a legóimat (éljen az influenza, így legalább van egy kis ideje az embernek). :D Én régen leginkább Model team és Lego city párti voltam, bár előbbi sorozatból sajnos csak 3 van meg; az örök kedvencem a helikopter szállító kamion (ami úgyszint nincs meg, mert már anno került vagy 25k-ba). Majd lövök képeket a meglévőkről, mert 1-2 készlet kivételével már össze van rakva minden. Itt viszont kérnék egy kis segítséget: nincs meg valakinek a nagy Octan benzinkút, amiben van autómosó, shop, egy autómentő+ egy piros kocsi (5397)? Ugyanis a költözés során megváltam a dobozoktól és ennek a készletnek sikerült az összerakási útmutatóját is kidobni, neten meg persze nincs fent a füzete. :( Szóval, ha akad valaki, akinek megvan, akkor megköszönném, ha meg tudnánk valahogy oldani a füzet másolását.
  • Pistike 007
    Ilyet nem, csak nemlépegetőset, meg halálcsillagot
  • rotator
    Ilyet?
    Ja meg még a Csillagromboló lenne a harmadik. :)
  • PyRex
    http://www.youtube.com/watch?v=-pVJqHqyIWo
  • Punker
    AT-AT-t én láttam Egerben.
  • Pistike 007
    Ez érdekes, mivel nálunk a teszkóban is lehet kapni...
  • gyuri12
    nekem is volt hasonló készletem,az kicsit kisebb volt,és csészealj alakú:)
    de ugyan ez a család
  • gyuri12
    egy ilyennel ellennék:)
  • Shiwo
    Nagy LEGO topik
    (494 új üzenet)

omg..
  • Matte
    ez nekem is megvan gyermekkorom szép évei....
  • r4pt0r
    Ez nekem is megvan. :D
  • Balyy
    hoppá!
    Na mégegyszer:
  • LasCar16
    egyik régi nagy kedvencem:P
  • Barney Tech
    De talán , ha még meglenne mind a 35 , akkor még most is gyűjtögetném, de mostmár teljesen felesleges.
  • Barney Tech
    Ha még meglenne az összes modell , kb 35 darabos lehetne, benne bionicle technic ...stb...
  • Barney Tech
    Huhu , én is imádtam Lego-t építeni.
    Az első lego-m egy f1-es auto volt , ami pedig az utolso , az egy helikopter.
    SAjnos nekem már csak a helikpter van meg ,de ezenkívül rengeteg volt , de hála a kisöcsémnek elveszlettek a darabok...
    Egyébként ő is rengeteg lego-t kapott az ujjaimon nem tudnám megszámolni.
  • redbull0304
  • skyblade

• rotator
    Nekem is egy raklapnyi legom van/volt, gyakorlatilag 13 éves koromig csak legoztam vagy fémépítőztem. :) Az álmom a pneumatikus markoló volt, egyszer láttam Siófokon a Trial boltban, horribilis áron adták, így sose lett meg. Nemrég gondolkodtam azon, hogy megboltolom a pöpec Star Warsos szuperlegok közül a Halálcsillagot és az AT-AT lépegetőt, de sajna Magyarhonba nem szállítanak.
  • Balyy
    Hát a kedvenc játékom volt a lego! Rongyosra nézegettem az összes katalógust és csorgott a nyálam rendesen! Attól függetlenül h rengeteg legóm volt! :D Volt jópár technic is!
    1 v. 2 éve rám jött a dolog és úgy gondoltam h összerakom az összeset és kirakom az üveges szekrénybe! Sajnos nem sokáig jutottam! Kevés volt a hely meg időm se volt de azért amit összeraktam az kiraktam! És most vettem észre h közte van az első meg az utolsó is! :)
    ők azok:
  • whiskeyman
    hohó...jóa topik. Én is nagyon sokat legoztam régen. Már nem is tudom mikor kaptam ezt...de mindig azt csináltam, hogy megépítettem 2 óra alatt, aztán karambolósat játszottam vele és mindig újjá építettem...a kamion volt a kedvencem, de a Jeep sem volt rossz