3204
-
Borg #558 Én Klagenfurtban voltam a Minimondus-ban. Az is ilyen legovilág, állati jól meg van csinálva. Csak kicsit borsos a belépő, ha jól emlékszem valami 12euro/kopftól indul felfelé... -
#557 Van róla leírás -
n3whous3 #556 LOL
lego suicides -
#555 -
#554 :O
-
#553 Csillagkapu
-
-
n3whous3 #551 Otthon még van egy jó nagy dobozzal, de régen eltűntek a kedvenc fogaskerekeim, nem is nyúltam hozzá azóta se :DDD -
#550 -
n3whous3 #549 Valahogy sejtettem, hogy kedves katánk is itt lesz XDDDD -
n3whous3 #548 LOL
Legó topic :DD -
#547 Havernak van lépegetője, és ha hozzáérsz akárcsak egy ujjal is, ripityomra törik:D -
#546 Köszi, közben rájöttem, hogy van magyaországi disztribútor! :)
A Halálcsillag most akciósan 95 rugó (110 helyett), a lépegető 50, a csillagromboló 37, a Millenium Falconból csak a kicsi van. -
#545 És ma elmegyek és megnézem mennyibe fáj:D -
#544 Tényleg?? És mennyi kóstál? -
#543 Biza -
#542 Ja, én is néztem, jól néz ki -
#541 Ilyet? :) -
#540 Bakker, most látom, van egy 5000+ darabos Millenium Falcon is 500 dollárért, OMG! -
gabesz012 #539 Halihó!
Jó ez a topik, megy is a kedvencek közé. :) Pont nem olyan régen -pár hete- kezdtem el összerkani a legóimat (éljen az influenza, így legalább van egy kis ideje az embernek). :D Én régen leginkább Model team és Lego city párti voltam, bár előbbi sorozatból sajnos csak 3 van meg; az örök kedvencem a helikopter szállító kamion (ami úgyszint nincs meg, mert már anno került vagy 25k-ba). Majd lövök képeket a meglévőkről, mert 1-2 készlet kivételével már össze van rakva minden. Itt viszont kérnék egy kis segítséget: nincs meg valakinek a nagy Octan benzinkút, amiben van autómosó, shop, egy autómentő+ egy piros kocsi (5397)? Ugyanis a költözés során megváltam a dobozoktól és ennek a készletnek sikerült az összerakási útmutatóját is kidobni, neten meg persze nincs fent a füzete. :( Szóval, ha akad valaki, akinek megvan, akkor megköszönném, ha meg tudnánk valahogy oldani a füzet másolását. -
#538 Ilyet nem, csak nemlépegetőset, meg halálcsillagot -
#537 Ilyet?
Ja meg még a Csillagromboló lenne a harmadik. :) -
#536 http://www.youtube.com/watch?v=-pVJqHqyIWo -
#535 AT-AT-t én láttam Egerben. -
#534 Ez érdekes, mivel nálunk a teszkóban is lehet kapni... -
gyuri12 #533 nekem is volt hasonló készletem,az kicsit kisebb volt,és csészealj alakú:)
de ugyan ez a család -
gyuri12 #532 egy ilyennel ellennék:) -
#531 Nagy LEGO topik
(494 új üzenet)
omg.. -
Matte #530 ez nekem is megvan gyermekkorom szép évei.... -
r4pt0r #529 Ez nekem is megvan. :D -
#528 hoppá!
Na mégegyszer:
-
#527 egyik régi nagy kedvencem:P
-
#526 De talán , ha még meglenne mind a 35 , akkor még most is gyűjtögetném, de mostmár teljesen felesleges. -
#525 Ha még meglenne az összes modell , kb 35 darabos lehetne, benne bionicle technic ...stb... -
#524 Huhu , én is imádtam Lego-t építeni.
Az első lego-m egy f1-es auto volt , ami pedig az utolso , az egy helikopter.
SAjnos nekem már csak a helikpter van meg ,de ezenkívül rengeteg volt , de hála a kisöcsémnek elveszlettek a darabok...
Egyébként ő is rengeteg lego-t kapott az ujjaimon nem tudnám megszámolni. -
#523 -
skyblade #522
-
#521 Nekem is egy raklapnyi legom van/volt, gyakorlatilag 13 éves koromig csak legoztam vagy fémépítőztem. :) Az álmom a pneumatikus markoló volt, egyszer láttam Siófokon a Trial boltban, horribilis áron adták, így sose lett meg. Nemrég gondolkodtam azon, hogy megboltolom a pöpec Star Warsos szuperlegok közül a Halálcsillagot és az AT-AT lépegetőt, de sajna Magyarhonba nem szállítanak. -
#520 Hát a kedvenc játékom volt a lego! Rongyosra nézegettem az összes katalógust és csorgott a nyálam rendesen! Attól függetlenül h rengeteg legóm volt! :D Volt jópár technic is!
1 v. 2 éve rám jött a dolog és úgy gondoltam h összerakom az összeset és kirakom az üveges szekrénybe! Sajnos nem sokáig jutottam! Kevés volt a hely meg időm se volt de azért amit összeraktam az kiraktam! És most vettem észre h közte van az első meg az utolsó is! :)
ők azok:
-
#519 hohó...jóa topik. Én is nagyon sokat legoztam régen. Már nem is tudom mikor kaptam ezt...de mindig azt csináltam, hogy megépítettem 2 óra alatt, aztán karambolósat játszottam vele és mindig újjá építettem...a kamion volt a kedvencem, de a Jeep sem volt rossz