3205
-
Nagyon le vagyok maradva Lego ügyileg, Harry Potter mellett már van Spongyabob Lego is 
De ezen szartam be. Megtervezhetsz akármit, majd megrendelheted a hozzá szükséges darabokat. -
ez már beteg :D -
F1re #597 ez is komoly machine gun -
F1re #596 ezt nezzetek meg :) neztem regen is nagyon teccik aki ismeri ezt a fonast az komolynak fogja tartani geci komoly lego ge'p :D nekem ezek teccenek :D -
Nézem ezeket az új technic csodákat, a kombájn, a bulldózer, a tűzoltóautó és a 8 kerekű daruskocsi kapásból kéne 
Kölykömnek tuti ilyeneket fogok venni, és majd én játszok velük
-
ikszdéééj -
Leelőztük a cod4-et, ez azért teljesítmény(: -
? :D -
Na ezaz amikhez nemértek:D
Valaki csinálja meg aki ért hozzá
-
Na ezt a linket hogy sikerült elcseszni :| -
Egy ilyen koNbájn KELL. -
Borg #588 Ezeket az oldalakat be kéne tenni a banner alá valahogy. -
6 hengeres batárnagy gépállat, egyik kedvencem, mert a technic bábukhoz képest jó a méretaránya. -
Nincs. Egyébként. -
Jobb alsó sarokban lévő kukásautó is megvan :) -
1 kérdés
Van HALO-s lego egyébként? -
nálam bejön(Firefox).
ez a " by number" os
http://www.hccamsterdam.nl/brickfactory/setlist/index.htm
-
áááá ez tényleg jobb, 6055 szekér is megvan :) -
Csak azt nem tudom, miért nincs meg az eleje..
pedig nagyon szép. Méretarányosan talán a szobába se férne bele, gondolja bele az igazi ember-anyahajó arányba..
Elvileg lego oldalán van vhol olyan, hogy építhetsz magadnak cuccost, aztán akár meg is rendelheted az anyagokat. De én nem találom.. Nem tudja vki a linket? (lehet nincs is ilyen, csak hallottam) -
amit adtam,azon fenn van( by number) és ott megtalálod:) -
LEGO útmutatók az összerakáshoz. -
6074-es váré nincs fent :( -
Meglepő módon a LEGO.com oldalán fent vannak! :D -
Ha valamelyikőtöknek van eladó Pirates,Westernes vagy bármilyen lovagos minifigje/vára/kiegészítője stb az írjon privibe,megegyezhetnénk vmilyen árban. -
jhuuuuj fluxuskondenzátor rulz:DDD! -
gyuri12 #574 nem méretarányosak a repcsik...:(
amúgy nagyon szép,jó lenne egy ilyen:) -
n3whous3 #573 úristen, olvasd már el az előző postomat :DDDDDD
Majd ha megtaláltam, akkor szólok... Egyébként a szanalmas.hu oldalon valahol a tavaszi-nyári időszakban volt egy link berakva, keresd meg. -
Lego rulz:) Nincsenek valahol leírások a neten, hogy mit hogy kell kirakni? Mert egy csomó már nincs meg de nagyjából emlékszem hogy mik vannak meg. Előre is thx. -
n3whous3 #571 Van egy weboldal egyébként, ahol az összes eddig létező lego játéknak fenn van beszkennelve a leírása (összerakás...). Majd adok linket, ha megtaláltam, már nem emlékszem hol volt :) -
ezmegvolt nekemis -
Ez GTA 3:P:D:D:D LOL:D -
Borg #568 Ez nem is lego. -
óóó ezer köszi!
Itt meg vkinek az Ezüst Nyíl? (Silver Champion)
-
Én ilyet szeretnék de még mindig drága. -
Parancsolj! :) -
ehh
Én még 40-ért vettem az Auchanban :/
Lehet hogy nem érte meg, mert hiányzott pár darab belőle!!
MEg lehet, hogy a leírás hibás, mert ha meghúzod a sárga kart, akkor nem nyílik fel a hátulja -.-
Lehet én voltam a béna, de meg szeretném "javítani"
Nem tudtok valahol egy Online leírást? -
Valakinek van valamilyen épeszű magyarázata arra, hogy mitől kerül egy eredetileg 130 dolláros (kb. 22.600 Ft) termék Magyarországon 50.000 Ft-ba? Ekkora árréssel még életemben nem találkoztam... -
megvan -
na szal ez volt az első Light & Sound legom.6780-as -
tessek :) lepegeto