3205
-
Azta*****, dél óta elvitték az akciós Halálcsillagot! Viszont jött helyette 105k pénzért Ultimate Csillagromboló, 3014 darabos. :) -
Aspyrin #638 Kreatív, agyat igénylő szórakozás. Nekem gyerekkoromban sajna éveket kellett várnom, hogy kapjak egyet karácsonyra.. De az atyaúristent is megépítettem belőle! -
-
Hé, másodikak vagyunk, Legóra fel!:DD -
De előbb jól össze kell rakni:) -
egy Tomcat sosem csapódik be!
egy Tomcat felszáll, tekintélyt parancsol, lelövi az ellen szegőket, uralkodik az égen, majd leszáll megpihenni! 
[elfogult, és megszállott]
-
Má' egy éve:D -
Nekem megvan! -

-
huh nekem ilyenem van, kibaszott jó, meg mint a mérgezett egér, és jól is tapad -
1. a topik:)
-
Cat 02 #628 nincs róla videó miközben "repül" és "becsapódik" ? :P -
technic tomcat
-
Cat 02 #626 mi ez a múlt idő ? megetted? -
Ennek is home-made szaga van de nagyon ottvan:D -
Hujjajajj! DeLorean! Meg a fluxuskondenzátor... kell! :D -
a tetűség indokolja csak, mert hogy turisztikai központ vagyunk meg hasonló dumák..... -
lol nemgondoltam volna nem is néztem:D -
Mert olyan mindentől kieső város, gondolom drágább odafuvarozni árut, azért drágább. (Más legalábbis nem indokolja). -
Eger drága város, már megszoktam hogy neten kell rendelni mert szállítással is olcsóbb. -
na mondjuk ilyenre nagyon-nagyon sokaig fajt a fogam de az istenert sem kaptam meg se szulinapra se pedig karacsonyra. bar tok mindegy mivel egy napon van a ketto de akkor is :D
ugy tetszett foleg a Jeep. (qrvaelet...)
-
drága helyen nézted -
az is jó lehet. volt? -
8838 megvan:) -
F1re #615 volt olyanom ami ugyan igy taviranyitos volt csak meg volt adva 1 auto alap es arra lehetett epiteni xd -
24k a reptér ami volt linkelve -
F1re #613 8838 nekem is meg volt:D -
MLCAD kell nektek. -
van ilyen valakinek? ezt is szerettem volna:\
-
Például...
De rendes bótban is lehet kapni... -
AT-ST kis lépegető most néztem 7k a t***o-ban. -
Hy! NEm tudjátok hol lehet Star Wars-os legóghoz hozzájutni? Olcsón!? -
Mi régen mindig összevesztünk rajta:))
(a hengeren:D) -
Fú, kis gokart volt az első dugattyús technik Legom. Emlékszem hogy élveztem tologatni és nézni hogy dolgozik a henger :D -
Cat 02 #605 :O ez biztos mérnök -
Cat 02 #604
ezeket ki scaneli be mindeT ?
btw ezek jó kis tekniket :D csak a helikopter áll, többi alkatrész lett :S :D -
Kit érdekel a pénz, ha lehet egy Technic custom Porsche 911 turbom -
Tervezéshez a legjobb program az Ldraw (illetve ez kiegészítve az MLCAD-el). Hátránya hogy kicsit bonyolult, előnye, hogy baromi sok elem van benne. -
jaja, a talán a topik elejen is irtam, csak Lego Creator néven említettem
tehát a pontos neve Lego Digital Designer
szokni kell a használatát, sok elem van, de lehetne még több, és igen, amit építesz, legyártják neked. a kész művet felteheted a Lego weboldalára, de meg is rendelheted, ki is irja - talán még forintban is - mennyibe fog kerülni (nem olcsó) -
majd ha kapok házigazda jogot