Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
öcsém 5,5 évvel fiatalabb, ergo bõven elvoltunk még, amikor én voltam 16
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Volt jópár dolog, de amire a legbüszkébb voltam, az a technics helikopter, sok sok elembõl. Még jópár technics volt, meg persze sima, a legtöbbbõl persze csak egyszer készült el az eredeti dolog.
Késõbb lettek hozzá elektromos dolgok, motorok, stb, mindennek a csúcsa. Remek vidámparkot építettem belõle, ringispil mindenféle áttétellel. De csináltam rajzgépet is, két kapcsolóval azért nehéz rajzolni 😮
Meg persze robotkezet, stb.
A mostaniak, ahogy elnéztem olyanok, hogy nehéz õket mássá kombinálni..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A régi készletekben sok, apró, hasonló elem volt, most áttértek a "valóságosabb", de nagyobb elemekre, amik ráadásul teljesen különbözõek, a készletek nagy része egyedi elemekkel van tele - nehéz egymással összeépíteni õket, mert nem illenek oda.
Pár éve nyilatkozták is, hogy inkább visszatérnének a vödrös, alap elemes legók felé (azokat veszik rendesen), de nem történt semmi.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
majd felteszem
amugy iet is kurvara akartam

vagy idõsebb, nemtom, de olyan rég volt h még digifényképezõgépek se voltak igazán😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Minden SYSTEM-et gyûjtöttem😊
A Death Star II (10143) és a Limited Edition-ös Naboo Starfighter kivételével az összes (addig a pontig megjelent) SW-os SYSTEM lego megvolt😊
De DSII-t mindenképp megszerzem még, addig nem nyugszom, már csak dísznek is.
Nem csodálkozom amúgy, hogy veszteséges a LEGO, senki nem vesz ilyen árért a gyerekének kb 6-10 nagy elembõl álló darabokat. Ahogy már mások is írták, régen, az apró darabkák kora volt a kánaán😊
készletem egy ûrhajó volt de már darabokban a papírja:S
de többnyire mezõgépeket építettem😄😄
én arra a nagy fekete Lego Technic kocsira vágytam mindíg, ami több ezer darabból áll!
erre:
amúgy én leginkább LEGO City fan voltam, nem nagyon jöttek be a kalózhajók, várak, ûrhajók meg hasonlók
ellenebn a kész mûvet beküldheted nekik, és még meg is rendelheted, megmondja mibe kerül 😊 azt hiszen talán forintban is (de ha nem euroban biztos)
dobozok,meg papírok sajnos már nincsenek,de magamtól is elég jókat szoktam építeni😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Van egy Technic legóm is, abból egy frankó versenyautót lehet összerakni, de annak nincs meg a varázsa, olyan mint egy makett, csak egyféleképpen lehet összerakni<#szomoru1>#szomoru1>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
elég sok dolog volt, ami azt se tudom igazából mi, mindig összegyjtöttem a darabokat, és saját elkézepés szerint csinálmta repülõket, csuklós buszokat😄 az volt a kedvencem😄
meg volt ilyen akció asszem a pomberben vagymi az chipsz, amibe legok voltak egy idõtájt... tesommeg kifogott egy olyan "selejt" tasakot, amibe töb volt a legó mint a chipsz😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg kell nézni a wikipédiában
valaki vette a fáradtságot és megirta a Lego kastélyok történeti összefoglalását (igaz még 96-ban)
megyek legózni😄
Áhh <#gonosz1>#gonosz1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
régen a sárga vár (cc 80 akármennyi) rengeteg apró elembõl állt, aztán jött a szürke, aminél a falak már panelekbõl voltak
azzal együtt mennyit játszottunk ez utóbbival öcsémmel (a sárga nem volt meg) a tûzoltók gyilkos rohammal próbálták a várat bevenni (jó sok tûzoltónk volt) meg építettünk katapultokat, és a hajók piros tõkesúlyát dobáltuk 😄
Ez az a játék, ami megúnhatatlan, pedig K egyszerû.
itt meg, ha nem rontottam el a linket, akkor nagyonsok régi lego összeszerelési tervrajzát meglehet találni...lehet mazsolázni, hogy kinek melyik volt meg 😊
én szerintem nem lesz nagy jövõje már sajnos:\
amúgy ezek az új dolgok már nem is állnak olyan sok elembõl ha jól látom (mint pl: #7)
ilyet akartam nagyon sokáig:
(+fav)
a régi sárga kukásautót meg eladtam

ghavernak is van, azt annyuit versenyeztünk
58 cm hoszsú, és ami a pláne - ebben már két sorban ülnek
anno volt repterem, repülõvel, de abba talán 4 utas ha befért
a vár szürke volt vagy sárga?
Szeressük a zacskós tejet
elsõsorban a kézzelfogható, építhetõ mûanyag kockákról legyen szó, és ne a különbözõ Lego játékszoftverekrõl, kivéve talán azokat amikkel szintén építeni lehet (pl. Lego creator)