3205
-
#3083 Útközben:
-
#3082 Wow! Pont tegnap néztem, hogy ez mennyire király. Képeket majd! :D -
#3081 Nagyon kiraly! -
#3080 :) El fog tartani pár napig biztosan, az utolsó képen szereplő konténeres kamiont is 3 napig raktam össze és ez majdnem 3x annyi elemből áll.
Már csak a Volvo traktor kell hozzá;) -
#3079 Nagyon komoly cucc! Összeszerelés utánról is kérünk képeket! -
#3078 Üdv. Pár kép az új szerzeményről összeszerelés előtt:
-
#3077 Nem tudom honnan vették az őszi készlet doboz fotóit, mert még sehol nem látni a neten: katt -
#3076 olyat is lehet építeni :) -
Borg #3075 A jobb alsó kicsit olyan, mint az Űrgolyhókban a Lonestar űr-lakókocsija :D -
#3074 -
#3073 Már kiszökött a szellem a palackból, már legóznak, már a duplo ciki. :) Amúgy ebből a sorozatból is van egy darabjuk, nem a hajó, hanem a csónakos.
Meg egyre ügyesebbek, és továbbra is állítom, hogy a Barracuda terve gyenge, nem a gyerekek ügyetlenek. -
#3072 Lehet, hogy egy 4-5 évesnek még inkább ilyen való:
-
#3071 A dobozon 9 van. :) De az én kezemben is szétesik rögtön. Az orrdísz és a tat felépítmény nem jó konstrukció, a fedélköz megközelíthetetlen, ha oda beesik egy emberke akkor 20 perc kihalászni onnan. Nem véletlen, hogy pont ezeket a részeket gondolták újra az új hajókon. A Barracuda inkább vitrinbe való dísz. :) -
#3070 ezért van a dobozán, hogy 6 éves kortól ;) Az idei sem olyan stabil mint amilyennek látszik, és asszem azon is 6 év az ajánlás.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.03.15. 11:23:38 -
#3069 Játszani viszont elég instabil. Legalábbis egy 4 és egy 5 éves még nem tudja elég óvatosan kezelni. Az idei stabilabbnak néz ki. Lehet bővíteni kellene a flottát. -
#3068 a papagáj is szebb volt régen:D -
#3067 Azért az szerintem kicsit jobban nézett ki, meg ott még elég nagy volt az elemszám is.
-
#3066 A mostani inkább az első kalózhajó másolata. -
#3065 nem jó képet találtál, az kettő egybeépítve
-
#3064 igen ez de igaz. a többi 2015-ös pirates készlet egyáltalán nem is hozott lázba, szóval a pénztárcám biztonságban van.
van különbség az biztos.
-
#3063 Szerintem meg is találtad, mindenhol 30ezer felett van.
Egyébként egyre vérszegényebbek ezek a kalózos szettek, ráadásul ez a hajó szinte teljesen ugyanolyan mint a legutóbbi. -
#3062 a lego kalózhajó hol a legolcsóbb? úgy látom elég nagy a differencia a webshopok között.
eddig ezt találtam ahol a legolcsóbb.
-
#3061 Én is azt hittem, de nekem kellett összerakni. :D Azért örült ő is. :) -
#3060 aszittük a gyereknek vetted -
#3059 Yay! -
#3058 Összeraktam, nagy öröm volt! \o/ -
#3057 Cowboyos megvan nekem is. :) -
#3056 Már csak ezek maradtak vegyétek vigyétek: 10db lego szett + fél kiló ömlesztett lego -
#3055 Tenyleg... Nem is figyeltem. -
#3054 Köszi, kiemelem neked a lényeget:)
márciusi újdonság
Eladási ár:
11 830 Ft
Jelenleg nem rendelhető
-
#3053 itt van egy jégkastély -
#3052 -
#3051 Az ember azt gondolná, hogy a vasfüggőny leomlását követően megvalósult a javak szabad áramlása, de nem. Lányomnak márc 10-én lesz a szülinapja, elmondta a lego katalógust puszilgatva, hogy akkor ő elza jégkastélyát szeretné, igenám, de azt itthon majd csak március valamikortól kapni. Nem úgy ausztriában, ahol meg jan1től. Mit csinál a jó apa? Hozat a haverral bécsből cuccot. Vicc! De megvan, lesz boldogság! :) -
sztanko15 #3050 Köszönöm, de végül nem adom el, oda adtam az unokaöcsémnek :) -
PitLer #3049 Itt egy érdeklődő. -
sztanko15 #3048 Valakinek nem kell véletlenül egy limitált kiadású Lego HUB Birds készlet? Bontatlan de nekem nincs időm rá meg annyira sajnos nem is köt le. -
#3047 -
Carl Davies #3046 Annál az emberkénél vannak jó dolgok :D -
#3045 Nagyon profi munka. -