Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ez a nagyobb viszont tárcsás, tehát lehet azt csinálni, hogy csak 25-50 vagy akár 74.475% -on hajtod meg a motort.
Az elemtartó kommersz ceruzaelemmel megy.
Þór vígi þessi rúnar
Bocsi, de elég tudatlan vagyok még ebben ez akkor mire jó?:
Meg van itt elemtartó is, de azt nem írják milyen elem való bele:
30 éves fejjel gondolkozok a legózáson :)) gyerekkoromban fel sem tudtam állni mellõle, de nagyon megtetszett a youtubon a távirányítós teherautók, ahogy terepen nyomulnak. Majd azt mondom az asszonynak hogy a gyereknek veszem :)))
Én az XL-et javaslom a meghajtásra és Medium-ot a kormányzásra.
Þór vígi þessi rúnar
ezzel a cuccal lehet távirányíthatóvá tenni a legót, vagy van más alternatíva is:?
köszi
Sajnos csak2 db technic-em van de abbol is az egyik romokban.
A másik az a 8070-es.
BÁRCSAK több lego futott volna át a kezemen!!!!
BIZTOS jobb lennék e területen.
Kaptam szülinapomra egy 8070-es supercar-t.
Az lenne a kérdésem ,hogy hogyan lehet teljesen távirányíthatóvá tenni .<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ennek az ára is érdekel,mert nincs plusz mocim hozzá.<#szomoru2>#szomoru2>
Ha bárki tud valamit esetleg leírná kérem szépen erre az email címre:
[email protected]
Segítségeteket elõre is!
Ha érdekel Irj Privátban vagy vegyél fel msn-re ahol ha kell képeket is tudok küldeni. msn: [email protected] vagy e-mail: [email protected]
LFS World név: Dániel(hunn)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egy ideig koplalnom kellett volna, ha elfogadta volna, de egyszerûen nekem a mûvei annyira az abszolútot jelentik, hogy biztosan nem bántam volna meg.
pofátlanság megkérdezni mennyi az az eget verõ összeg?:)
a lego alapjában véve is minõségi dolog, pláne ha mûvészetet csempésznek bele.. meghiszem:)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Mondjuk kiskoromban volt falábú kalózbácsim is.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Sherlock háza
Pottyantós
Kis kalóztanya

[/cserf][/fülünyúl]
szépek az elvek, csak az élet mást hozott
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P