Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
jah fõleg hogy a filmben ezüst van.. xP :D

Wreck86
:D Jack egybõl az arany pohárral.:D

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Carlos
Mindkettõ infrás. Az elsõ távirányító azért jobb, mert ott lehet gyorsítani ill, nem végpontokban gondolkozni. A kommersz távirányító csak megy és nem megy módon hajtja meg a motorokat.
Ez a nagyobb viszont tárcsás, tehát lehet azt csinálni, hogy csak 25-50 vagy akár 74.475% -on hajtod meg a motort.

Az elemtartó kommersz ceruzaelemmel megy.

Þór vígi þessi rúnar

Pistike 007
De, létezik, csak szerintem külön nem tudod megvenni, max használtan, más készletbõl kiszedve. De figyelni kell a készleteket, lehet most is van a boltokban olyan, amiben RC szett van:)

köszi a válaszokat, szóval rc távirányító nem is létezik?

Bocsi, de elég tudatlan vagyok még ebben ez akkor mire jó?:

Meg van itt elemtartó is, de azt nem írják milyen elem való bele:

30 éves fejjel gondolkozok a legózáson :)) gyerekkoromban fel sem tudtam állni mellõle, de nagyon megtetszett a youtubon a távirányítós teherautók, ahogy terepen nyomulnak. Majd azt mondom az asszonynak hogy a gyereknek veszem :)))
Pistike 007
És ugye ez "csak" infrás, nem RC szett, szóval ha akadály van a vevõ és adó között akkor megszûnik a dolog. Vannak régebbi versenyautók, amikben rádió távirányítású az irányítás, olyat kénem megcsípned:) Persze, még bele is kell álmodni:D

Carlos
Hát ugye nem ártana még pár motor amit meghajtasz. :)
Én az XL-et javaslom a meghajtásra és Medium-ot a kormányzásra.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

ezzel a cuccal lehet távirányíthatóvá tenni a legót, vagy van más alternatíva is:?

köszi
Eszméletlen creatorov milyen jo cuccokat csinálsz!!!!
Sajnos csak2 db technic-em van de abbol is az egyik romokban.
A másik az a 8070-es.
BÁRCSAK több lego futott volna át a kezemen!!!!
BIZTOS jobb lennék e területen.
Sziasztok !
Kaptam szülinapomra egy 8070-es supercar-t.
Az lenne a kérdésem ,hogy hogyan lehet teljesen távirányíthatóvá tenni .<#fejvakaras>
Ennek az ára is érdekel,mert nincs plusz mocim hozzá.<#szomoru2>
Ha bárki tud valamit esetleg leírná kérem szépen erre az email címre:
[email protected]

Segítségeteket elõre is!
Dupi30
Hello! Eladó egy LEGO Technik 8285 teljesen eredeti állapotban szinte hiánytalan, az összes füzet megvan hozzá az eredti doboz sajnos nincsen.
Ha érdekel Irj Privátban vagy vegyél fel msn-re ahol ha kell képeket is tudok küldeni. msn: [email protected] vagy e-mail: [email protected]

LFS World név: Dániel(hunn)

Hát igen, ahelyett, hogy kiadnák ötödszörre az X-winget, birodalmi lépegetõt vagy a Slave I-et, inkább folytatnák az Ultimate Collectors' sorozatukat ilyen készletekkel.

bon
Nagyon profi

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Carlos
Alien 2, bolygó neve halál verdája...

Þór vígi þessi rúnar

oneal1
ez alien?:)

!Forza Ferrari!

Carlos
Az old forge kegyetlen szép!

Þór vígi þessi rúnar

Pistike 007
jahm elhiszem:)

Egy autót tudott volna venni belõle:P

Egy ideig koplalnom kellett volna, ha elfogadta volna, de egyszerûen nekem a mûvei annyira az abszolútot jelentik, hogy biztosan nem bántam volna meg.

Pistike 007
valóban?
pofátlanság megkérdezni mennyi az az eget verõ összeg?:)
a lego alapjában véve is minõségi dolog, pláne ha mûvészetet csempésznek bele.. meghiszem:)

A legszomorúbb, hogy Cadarn az adott készlet elkészülte után pár napon belül már bontja is le azt. Csillagos egeket verõ összegért megpróbáltam megvenni egyik mûvét, de nemet mondott rá:(

Pistike 007
<#circling>

Carlos
Jó az ott...

Þór vígi þessi rúnar

Pistike 007
:DD
talán a jelenlévõk valamelyike tud segíteni a dolgon:P

Kata
ú basszus, azt nem akartam! :O

[/cserf][/fülünyúl]

Pistike 007
fú ezeket kibírnám vitrin mögé spotlámpákkal:D

Punker
az uccsó képen éppen a hajód építed? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kata
jaja, most a karib tenger kalózai is cukik :)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

banok
Én a városiakat szeretem (szerettem).
Mondjuk kiskoromban volt falábú kalózbácsim is.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Punker
még mindig a kalózok a legjobbak!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kata
Port Royal

Sherlock háza

Pottyantós

Kis kalóztanya

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
<#nezze>

Kata
It's a trap!

[/cserf][/fülünyúl]

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Punker
fogalmam sincs hány darabos mert még nem kapta meg a kölök, lidl-ben találtam véletlenül a sajtokkal szemben :D

Carlos
Hány darabos? Hol vetteD?

Þór vígi þessi rúnar

Pistike 007
demegám.!

Punkerwork
2299-et megért aszem :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mike
Eredetileg így gondolták
szépek az elvek, csak az élet mást hozott

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kata
a star wars sorozat is tele van fegyverekkel

[/cserf][/fülünyúl]

Sadist
Úgy tudom a Lego nem gyártott figurák kezébe rakható modern lõfegyvereket, csak kardokat és régi elöltöltõs fegyvereket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bon
Nem

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mike
ez hivatalos?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Carlos
<#taps>
Képet!

Þór vígi þessi rúnar

Punker
aszem az 5891-es házat kapta most a kölök.

bon
Nagyon jó

Punker
aztaqrva<#wow1>

Solten
http://www.youtube.com/v/P-S30fS944M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Saor Alba