Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Mostmár nekem is bejön.

Þór vígi þessi rúnar

Sajnos nem. Csak a fotó kedvéért került oda<#vigyor0>

Minstrel
nekem is bejön, de amúgy nem minden készlet gyári. néhol mások a kerekek meg színek, a sárga daruhoz meg pl. van egy konténer is

http://topgearhungary.blogspot.com/

Punker
én is látom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

samsung123
nekem bejön a kép, de majd felrakom máshova is.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Carlos
nem a linkelés rossz...
hanem nem elérhetõ a kép azon a helyen ahova tetted.

p.s.: Oops! Google Chrome could not find iaro.3dmax.hu
(próbáltam FF-al is, az kiszolgáló nem találhatót dob.

Þór vígi þessi rúnar

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Carlos
nálam nem mûxik a kép linkje!

Þór vígi þessi rúnar

samsung123
Sziasztok. Eladó lenne Legóim. Mindegyik dobozzal és leírással, régebbi ritka darabok fõleg! Egybe lehetõleg! Kinek mit érne meg? Nem ömlesztve.
KÉP

Minstrel
Nemsemmi😊 Azt a jegyzettömböt tényleg felbírja emelni? 😊

Csináltam egy új IR verziót, mert az akku miatt a kasztni mindig balra dõlt. (erre odafigyelhettek volna a tervezéskor is). Az M motort beraktam a kormányzáshoz, a helyére egy XL motor került. Így már élvezhetõ a pneumatika is.

Én is innen rendeltem.

Pistike 007
Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Minstrel

Carlos
Hol lehet 45K-ért Unimog-ot venni?

Þór vígi þessi rúnar

AndeeWolfy
Sziasztok megválnék lego gyûjteményemtõl akit érdekel az írjon nekem privát-ot. Sok régi vonat készlet, vár készlet mindenféle van vegyesen.

Pistike 007
😄D lehet majd bepróbálom egyszer

asysoft
Banánoson (szegény gyerekek, jól félrevezetik õket, banán nem is fán terem!<#idiota>) kívül próbáltam még a Frog Rusht is, valóban nem sokáig kötött le, mivel nem igazán van kihívás, legalábbis így, 24 éves fejjel😊 Creationary más😊 Ott egyrészt nehézségeket jelent az elemek véges száma, másrészt néha gonoszak a feladatok (pl hús, de a kedvencem az a legoland volt<#idiota>).

/*WTF?!*/

Biztos hozzá lehet majd jutni olcsóbban is. Eddig az összes Technic készletet leárazáskor vettem (kivéve a 8110).
Volt olyan, amit egyszer raktak össze és a tulaj megvált tõle. Ilyeneket mindig lehet találni, csak nézelõdni kell.
PL. a 8285-bõl maradt egy a boltban, és alig tudták eladni 50%-os áron. Már azon gondolkodtam, hogy megveszem.

Pistike 007
Még mindig nagyon lenyûgöz engem ez a modell.
Reméljük lesz ez még olcsóbb 😄 (persze egyáltalán nem sokallom érte az árát.)

Carlos
komisz!

Þór vígi þessi rúnar

Ne aggódj, én idõsebb vagyok nálad<#nevetes1>

Punker
nekem talán 2 majom és 3 cápa volt 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pistike 007
Egyik barátomnak van többféle, azt mondja idõsebb korosztály elég hamar meg tudja unni. Persze, kinek mi, biztos el lehet vele lenni 😊

asysoft
Majmon nekem sem volt kiskoromban (sajnos kalózos szettekbõl nem voltam annyira ellátva, mint szerettem volna, bár ez mindegyikre elmondható<#idiota>), viszont húsvét táján egy Banana balance-t kapott a család tõlem, abban meg van😊
Apropó, Lego társasokkal hogy álltok? Nekem "csak" egy Creationary van, eddig akárki látta/játszott vele, odavolt érte😄

/*WTF?!*/

banok
Ilyen cpám régen nekem is volt. Ezen kívûl még papagájom meg egy szürke madaram volt a Robin Hood-os kollekcióból. Más állatom nem volt pedig egy majmot szerettem volna.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gyorsan össze is raktam.Jól úszik és a cápa is nagyon aranyos.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Carlos
aranyos.

Þór vígi þessi rúnar

A mai szerzeményem.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Pistike 007
Carlos
A másik verzió, hogy támogatod az sg-t:
klatty

Þór vígi þessi rúnar

Kösz a tippet, csak nem találtam meg, hogy mit hogyan. Ha valaki adna egy linket, vagy elmagyarázná, megköszönném!

Carlos
Hát ha egy évre nem sajnálsz egy ezrest, akkor vegyél vip tagságot és akkor feltölthetsz nagyobb képeket is.

Þór vígi þessi rúnar

Tudom, hogy a fórum nem chat, de kifelejtettem valamit: a készlet száma 6752, 2009-es modell.

Á, köszi a biztatást! 😊

A fõmodell már megvan, az alternatívakat majd késõbb rakom össze.
Egész jól ment ahhoz képest, hogy cca. 15 éve nem volt Lego a kezemben. A számozott zacskók azért megkönnyítették volna a dolgomat, de egy pár lépés után látszott, hogy azért így is van logikája, hogy melyik elemet melyik zacskóba rakják.

Teljesen offtopik kérdés: látjátok, a kép finoman szólva sem üti meg a kívánt minõséget. Ti hogy csináljátok, hogy a feltöltött kép 20k-n belül maradjon és még élvezhetõ is legyen? Vagy ne a fórumba töltsem fel, hanem valami képfeltöltõre? Mit ajánlotok?

bon
Jól néz ki!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Carlos
Hidd el a legósok jókora százalék 30-on fölül van... Hacsak megnézed az itteni látogatók adatlapját máris találsz párat. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Azért harmincnégy éves fejjel eljutni a letöltött LDD-tõl és MLCAD-tól (#2189, 2197) idáig alig több, mint egy hét alatt:

Esküszöm, nem vagyok normális... 😊

Kb. 5 óra alatt.

Minstrel
Mennyi idõ alatt raktad össze? 😊

Pistike 007
Yepp, 54-ért láttam egy webshopban, gondoltam h van már olcsóbban is.

Így van. 45E volt az ára.

asysoft
Tény, hogy nem olcsó -bár mondj egy hobbit (a gyufakocka építésen kívül<#idiota>) ami nem kerül sokba-, de az "ötven felett jóval" nem igaz, gyorsan rákeresve 45-ért is lehet kapni már.

/*WTF?!*/

Pistike 007
ötven felett van jóval, ez az egyetlen baja 😄

Carlos
És mibe került és hol vetted?

Þór vígi þessi rúnar

Gondolom már megnézted a fotókat és utána is olvastál. Ami nekem tetszett, az az új elemek alkalmazása. A portáltengely igazán jóra sikerült, és a központi diffi elõtt és mögött található gömb szerû elem is parádés.
A mérete is tekintélyt parancsoló. Elég jól sikerült az Unimog sokrétûségét megalkotni.

Pistike 007
de rohadj meg😄
ahw mesélj róla *-* veled örülök 😄