Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://topgearhungary.blogspot.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
hanem nem elérhetõ a kép azon a helyen ahova tetted.
p.s.: Oops! Google Chrome could not find iaro.3dmax.hu
(próbáltam FF-al is, az kiszolgáló nem találhatót dob.
Þór vígi þessi rúnar

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
KÉP
http://topgearhungary.blogspot.com/
/*WTF?!*/
Volt olyan, amit egyszer raktak össze és a tulaj megvált tõle. Ilyeneket mindig lehet találni, csak nézelõdni kell.
PL. a 8285-bõl maradt egy a boltban, és alig tudták eladni 50%-os áron. Már azon gondolkodtam, hogy megveszem.
Reméljük lesz ez még olcsóbb 😄 (persze egyáltalán nem sokallom érte az árát.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Apropó, Lego társasokkal hogy álltok? Nekem "csak" egy Creationary van, eddig akárki látta/játszott vele, odavolt érte😄
/*WTF?!*/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A mai szerzeményem.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
klatty
Þór vígi þessi rúnar
Kösz a tippet, csak nem találtam meg, hogy mit hogyan. Ha valaki adna egy linket, vagy elmagyarázná, megköszönném!
Þór vígi þessi rúnar
A fõmodell már megvan, az alternatívakat majd késõbb rakom össze.
Egész jól ment ahhoz képest, hogy cca. 15 éve nem volt Lego a kezemben. A számozott zacskók azért megkönnyítették volna a dolgomat, de egy pár lépés után látszott, hogy azért így is van logikája, hogy melyik elemet melyik zacskóba rakják.
Teljesen offtopik kérdés: látjátok, a kép finoman szólva sem üti meg a kívánt minõséget. Ti hogy csináljátok, hogy a feltöltött kép 20k-n belül maradjon és még élvezhetõ is legyen? Vagy ne a fórumba töltsem fel, hanem valami képfeltöltõre? Mit ajánlotok?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Þór vígi þessi rúnar
Esküszöm, nem vagyok normális... 😊
/*WTF?!*/
A mérete is tekintélyt parancsoló. Elég jól sikerült az Unimog sokrétûségét megalkotni.