Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
(Minifigures 6-os sorozat)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://www.bricklink.com/store.asp?p=gabi
magyar elado!
Rendkívûl nagy szükségem lenne 2db anyagra,itt a számuk:32278,41239
Lehetõleg nagy tételben(20-on darabokra lenne szükségem)
Ha valaki tud ilyen embert,vagy nektek van és elado légyszi írjátok meg!!!
ui.: A forma-1-et hol közvetítik, mert nem találtam meg sehol!
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként neked nem volt gondod a leírással?
Én anno mikor az F1-est építettem össze, a sárga emelõkar nem mûködött, így állandóan fel volt nyitva a motorháztetõje.
Enyémek:

Þór vígi þessi rúnar

egy 2002-es 8461-es cikkszámú Lego Williams F1 dobozával,utmutatójával, nem érdekelne valakit?
[email protected]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ezt kaptam az asszonytól szülinapomra :D
Úgyhogy kb 18 év után újra legózok :D
Körbeér a szám :D

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha aktív lesz a galéria, itt jobb minõségû képek is vannak.

Sürgõsen szükségem lenne, minimum 4 darab ilyenre:
A nevét sajnos nem tudom. Akinek van eladó, kérem írjon mailt!
([email protected])
Köszönöm!
Nincs valakinek eladó ilyen karja ?? Szürke színû t-rex kar képen nézzétek 2 db kellene mint a képen akinek van esetleg az írjon nekem üzenetet megvenném !!!
Köszönöm annak ki segít !!!
AKINEK VAN ELADÓ SÁRKÁNYA DINÓJA SZÍVESEN MEGVENNÉM MERT ÉN EZEKET GYÛJTÖM ILLETVE HARRY POTTERBÕL A KÍGYÓT SORRY NEVÉT NEM TUDOM :(
Nagyon jó állapotban.
Egyszer volt összerakva.
Minden pót alkatrész is megvan.
A doboza sértetlen.
Eladó lenne 1 8455ös készlet.
Ritkaság!Érdekel vkit?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Õ vár a parkoló felõli bejáratnál:)

We will never forget! WTC
Tudomásom szerint nem létezik ilyen hivatalos készlet. Azt meg nem hiszem, hogy 2001 után USA-ban engednék a készlet kiadását.
We will never forget! WTC
mondjuk õ nem illik annyira a városhoz:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A minap elõvettem gyerekkorom legmeghatározóbb játékait, a legóimat :) Szóval szépen összeszámoltam a hiányzó alkatrészeket, amelyeket internetes boltokból szeretnék pótolni. És az érdekelne, hogy tudnátok-e ajánlani egy oldalt, ahonnan ezt meg tudom tenni. Találtam néhány magyar áruházat, de csak a töredékét találtam meg a hiányzó elemeknek. Segítségeteket elõre is köszönöm, további kellemes legózást!