Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
viszem az alien-t. :)

Þór vígi þessi rúnar

bon
Nekem alsõ sor balról a második ami kellene.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Dzsini
Csak most tûnt fel - a jobb szélsõ kell.

(Minifigures 6-os sorozat)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
http://www.origo.hu/techbazis/20120309-ballonnal-juttattak-az-egbe-a-lego-urrepulot.html

pack:
http://www.bricklink.com/store.asp?p=gabi
magyar elado!
bocsi nem szóltam az f1-el kapcsolatban!!!!
Sziasztok!
Rendkívûl nagy szükségem lenne 2db anyagra,itt a számuk:32278,41239
Lehetõleg nagy tételben(20-on darabokra lenne szükségem)
Ha valaki tud ilyen embert,vagy nektek van és elado légyszi írjátok meg!!!

ui.: A forma-1-et hol közvetítik, mert nem találtam meg sehol!
Dzsini
Nekem sincs gondja a kiemelõnek.

Carlos
Én csak a legalsó modellel szenvedtem, mert nincs meg normál méretben a leirás hozzá. Amúgy minden mûködik tökéletesen nálam.

Þór vígi þessi rúnar

Prince of Máté
Nagyon fasza nekem is megvan, igaz most a kamion van megépítve :)
Egyébként neked nem volt gondod a leírással?
Én anno mikor az F1-est építettem össze, a sárga emelõkar nem mûködött, így állandóan fel volt nyitva a motorháztetõje.

Carlos
Silver Champ... Az egyik legjobb Technic készlet szerintem. 4 modell is építhetõ belõle... Szeretem.
Enyémek:

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Hétvégén kezdõdik a Forma 1 szezon :) Igaz nem nézem, de jó indoknak tûntegy kis építkezéshez:

hello!
egy 2002-es 8461-es cikkszámú Lego Williams F1 dobozával,utmutatójával, nem érdekelne valakit?

[email protected]
Punker
ez jó :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Pistike 007
Picit belassult a tápik:)

LEGO Angry Bird -házilag :D

Pistike 007
Carlos
Irigyellek!!!!!
(építeném)

Þór vígi þessi rúnar

Ezt kaptam az asszonytól szülinapomra :D
Úgyhogy kb 18 év után újra legózok :D
Körbeér a szám :D
Ez akkor jó, ha az eredeti kép is mellette van, úgy látszik, hogy mennyire részletekbemenõen másolt a készítõ.

Carlos
lol

Þór vígi þessi rúnar

bon
Jól néz ki!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Megkértek, hogy rakjam ezt ki.Ha valakit zavar akkor töröljétek.

Szerintem este lesz public.
kép
kép
majd megnézed a többit

Carlos
még nem public

Þór vígi þessi rúnar

Köszi!
Ha aktív lesz a galéria, itt jobb minõségû képek is vannak.

Carlos
kurvajó!

Þór vígi þessi rúnar

Elkészült a Race Truck nagy testvére is. Elöl, hátul független felfüggesztéssel, V8-as motorral. Íme pár kép róla.

Sziasztok!
Sürgõsen szükségem lenne, minimum 4 darab ilyenre:

A nevét sajnos nem tudom. Akinek van eladó, kérem írjon mailt!
([email protected])
Köszönöm!
AndeeWolfy
Sziasztok,

Nincs valakinek eladó ilyen karja ?? Szürke színû t-rex kar képen nézzétek 2 db kellene mint a képen akinek van esetleg az írjon nekem üzenetet megvenném !!!

Köszönöm annak ki segít !!!

AKINEK VAN ELADÓ SÁRKÁNYA DINÓJA SZÍVESEN MEGVENNÉM MERT ÉN EZEKET GYÛJTÖM ILLETVE HARRY POTTERBÕL A KÍGYÓT SORRY NEVÉT NEM TUDOM :(

Üdv,
engem érdekelne. Beszélhetnénk ímélen?
"[email protected]"

Kösz, Paul
Az ára 30e.
Nagyon jó állapotban.
Egyszer volt összerakva.
Minden pót alkatrész is megvan.
A doboza sértetlen.
Ár, állapot?

Hi.
Eladó lenne 1 8455ös készlet.
Ritkaság!Érdekel vkit?
Jim Morrison
úgyis terveztem, hogy megyek, legalább lesz valami érdekes is :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Pistike 007
Lego kiállítással várja vendégeit a gyõri Árkád:) Elvileg holnaptól kezdõdik, már vannak kipakolva dolgok, hivatalos szériák és magángyûjtõk kincsei is, aki tud menjen el:)

Õ vár a parkoló felõli bejáratnál:)

AndeeWolfy
Akit érdekel legó kérem nézze meg ezt : vegyesen sok legók

A nyáron érkezõ LOTR készletekbõl egy kis teaser:

Jó köszönöm szépen!

We will never forget! WTC

Pistike 007
Vagy repülõ is lenne a készlethez<#zavart1>

Üdv!
Tudomásom szerint nem létezik ilyen hivatalos készlet. Azt meg nem hiszem, hogy 2001 után USA-ban engednék a készlet kiadását.

Sziasztok! Én most LEGO-ból a World Trade Centert keresem , de nem találom! Lehet , hogy csak az USA-ban lehet kapni? Válaszotokat elõre is köszönöm!

We will never forget! WTC

Carlos
Dehogynem!
Van egy alien akit leküzdhet a család.

Þór vígi þessi rúnar

Punker
Kölök elsõ 6-os sorozatos figurája a házhoz :)

mondjuk õ nem illik annyira a városhoz:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Pistike 007
:)

Tibi7
Akkor ezt meglesem. Köszi a segítséget!
A legjobb minden tekintetben: http://www.bricklink.com/

Tibi7
Sziasztok!
A minap elõvettem gyerekkorom legmeghatározóbb játékait, a legóimat :) Szóval szépen összeszámoltam a hiányzó alkatrészeket, amelyeket internetes boltokból szeretnék pótolni. És az érdekelne, hogy tudnátok-e ajánlani egy oldalt, ahonnan ezt meg tudom tenni. Találtam néhány magyar áruházat, de csak a töredékét találtam meg a hiányzó elemeknek. Segítségeteket elõre is köszönöm, további kellemes legózást!