Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs mese,venni kell még egyet. :)

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Loál János
Átérezzük sanyarú sorsodat. :-D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punker
na jól jártam, ma van a kölök szülinapja de a suli miatt holnap köszöntjük, csakhogy tegnap megvették a szettet és naná hogy már este össze is rakta. Szóval nekem már csak a végeredmény marad.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Carlos
Imperial nagyon szép.
Csak arany árban van... :(

Þór vígi þessi rúnar

Valóban,de tán az elõzõé(7991) is ilyen volt.
Alacsony padlósnak tûnik :)

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Punker
nekem valahogy kicsinek tûnnek a kerekei :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

lang14
Szeretni én is szerettem volna várat:)

Meg kalózhajót is, de elértem azt a kort amikor vettem magamnak 25 évesen, egy hajót 15-ért.

hajó

Minden álmom: Imperial flagship

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...

Máshol meg ez az akciós,a másik mellé illik pont
szemetes

Katun
Valaki nem emlékszik azokra a "kicsomagolós, unboxing" videókra amikben egy férfi és egy nõ bontotta ki a csomagokat és szépen össze is állították õket? Nagyon jó videók azok, nem bírom megtalálni õket.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Tán rájöttek hogy kicsit fölélõttek az árral.

Punker
5490 most néztem meg :)

Én hajnalban megyek is érte :)

Punker
4206-os most a t***o-ban 5k, nem is rossz ár.

Punker
<#eljen>

Carlos
Képeket a várrol. :)
Én mindig is kalózhajót szerettem volna...

Þór vígi þessi rúnar

Lunki88
Sziasztok! Van itt még valaki rajtam kívül aki a lego várakat szereti esetleg gyûjti is? Emlékszem 7-8 éves lehettem amikor kinéztem egy katalógusból ezt a várat. Szüleim rábólintottak hogy megveszik, csak akkor ült döbbenet az arcukra amikor elmentünk megvenni és meglátták a 24700 Ft-os árcédulát rajta. :D Ez úgy '95 tájékán lehetett (szerintem még ma is sok pénz ez egy legoért), de addig rinyáltam érte a boltban míg kénytelenek voltak megvenni nekem. <#vigyor3>

Pár napja kicsit elfogott a nosztalgia, úgyhogy elõvettem a padláson porosodó nagy dobozát és újra összeraktam. :)
nyirog

Punker
sose láttam olyat, kép?

nyirog
valakinek nincs eladó reptéri tûzoltóautója?

Dzsini
57 200 * 1.27 (ÁFA) = 72 644, ráadásul az USD árakat sokszor 1:1 arányban váltják EUR-ra, és onnan kellene számolni a forintot...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Buddy
Jah, bár van "elvileg" mindig vmi adott piacra belõtt ár, ami helyenként kicsit olcsóbb is lehet (persze nem annyira, mert még a végén kintrõl mindenki innen venné)
Pl. amit megrendeltem, ez a Shuttle, 10212, ez 260 usa dodó-ra van belõve retail price, ez mittomén 260 x 220 = 57200 ft, de szinte mindenhol 76000+ ft-ként látod...pofátlanul sok...szerencsére a legosztón éppen ákciós volt, pont 60000...nem mondom, hogy kevés (sõt), de vmennyire barátibb

Ez se az a hobbi éppen, hogy havonta összerakok 30 db újat :S

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Punker
az a gond hogy ami 100$ az hirtelen 100€ lesz és akkor még a magyar sarcokat nem számoltuk :(

Buddy
érdekes árak vannak legokban, tegnap kezdtem meg a régi legoim hazahurcolását (át), jópár dobozon még az ármatrica is megvan...185 ft... 90 ft.... :S :S
pöppppet inflálódott a cucc jó 20 év alatt

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Igen, tényleg 110 $ volt az ára.
Bár az is érdekes, hogy pl. a 8110 tavaly nyáron még 42E volt, ami most ugyanott 50E. De talán nem is ez a lényeg.

Dzsini
7 éve a Silver Champion 35 ezer körül volt boltban, annak a listás ára 170 dollár (és akkor nem 220 volt a dollár), ennek 110 dollár, pedig alig 100 elemmel "egyszerûbb" - átváltva 25 ezer körül lenne, de valószínûleg nehezen találsz belõle még egyet akármelyik boltban. Jó szórakozást hozzá, szép készlet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi! Nem igazán tudtam mennyi volt az ára anno, de mivel bontatlan volt megvettem.

Carlos
az jó pénz érte. grat

Þór vígi þessi rúnar

30E

Carlos
mennyi volt?

Þór vígi þessi rúnar

Tegnap bevásárlás közben az egyik üzletben rátaláltam egy 8145-ös LEGO-ra. Kissé viseletes a doboz, de nem csoda, hiszen kb. 4 éve a polcon porosodik, ill. már nem, mert megvettem:)Még alkudni is tudtam az árából.

Sziasztok! Én már láttam ezeket a nyári szetteket! Valami World lego 2012 volt Koppenhágában. Ott volt még kórház , aranybánya kis újságos bódé , a garázsház(parkolóház) , és még az idei szelektív hulladékgyûjtõhöz volt hulladék gyûjtõ telep. Ezeket láttam , és kommentelték is ezeket!

itt találtam: http://kockagyar.blog.hu/2012/03/01/parkolo_palyan

We will never forget! WTC

Punker
van 3 háza, 1 kikötõje, 1 rendõrsége, 1 világítótornya, kell még valami civil épület a városhoz :D

nyirog
Fasza, árára is kíváncsi leszek, még a mentõautót és az új tûzoltóautót is be kéne idén szerezni :D

Elvileg ez az:

nyirog
állitólag idén jön valamiféle garázsház lego-ban :)

Pistike 007

Dzsini
Oktatókészlet bankrabláshoz? :)

Punker
én ezt rendelem meg ma a kölök szülinapjára:

Buddy
Lehet engem is elkapott újra a gépszíj cirka 18 év után, eddigi készleteimet akarom kiválogatni, eladni (na nem mindet ám), katalogizálni, rakosgatni...és mivel utolsó "évjáratom" 1989-es készlet, Kalózosdi, tervbe vettem egy-két régebbi darab begyûjtését is.

Nomeg nem tudom hová fejlõdött a lego-izáció, gondoltam felhúzom a szerelést és kifutok a pályára :) Vhogy egybõl megtetszett a Star Wars nem olyan túl régi Shuttle-je, 10212-es...berendeltem...hát...nem olcsó mulatság :S

Lehet láttátok ezt már, de gondoltam megosztom:
http://curiousphotos.blogspot.com/2009/04/world-war-ii-battleship-yamato-rendered.html

:)

Wreck86

Kedvencem volt!:)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Punker
<#eljen>

Dzsini

Minstrel
ó nekem megvan mind az 5. évadig, csak a 3.-at elkúrtam, mert nem vettem mikor firss volt, most meg sehol sincs már <#szomoru1>

http://topgearhungary.blogspot.com/

asysoft
Wow. Azt hiszem majd valamikor elmegyek vadászni egy ufonautát:) (...ha ezt elõbb tudom, egyszerûbb lett volna a Hazmat guy beszerzése.)

/*WTF?!*/

Wreck86
Nekem a Robin Hood kéne. :D

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Punker
én tapogatni szoktam, a végére elég jól ment :)

Dzsini
Keress rá a "Lego Minifigures Bump Codes" szavakra, egy pöttyrendszerrel jelölik a tartalmat.

bon
Ismersz valami módot a csomagolás megbontása nélkül a tartalmának kiderítésére?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Punker
meg van, és 2 arcú figura!

Dzsini