Nibiru

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Hmmm.. Nemjó, nem jó.. Nem túlélhetõek a körülmények..
Ja de, megvan! Tengeralattjáró !!! 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Pluskast
Hmm ezzel kicsit összefügghet Malakiás próféta látomásai miszerint már csak 1 pápa jön azt utánna a világnak sanyi😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Ezt tegnap linkeltem be a new world order topicba. Nos érdekes. Tegnap este kicsit elméláztam ezen a kádban😊) Szóval bennem az merûl fel kérdésként, hogy ha errõl a NASA is tud - ahogy elvileg a vidó elején írják és nyilatkoztak is - akkor miért csak egy véletlenbõl hallottam róla? 2012 nincs olyan messze és 2009 meg pláne. Szóval a sajtó ezzel miért nem foglalkozik behatóbban?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzson
Ez a klímaváltozás oka, nem az emberi tevékenység. Tudóscsoportok kimutatták, hogy hasonló klímaváltozás periodikusan volt a Földön régen is. De a kinti szürke köznépnek ez jobb, mint azt mondani hogy jön egy égitest és megpusztultok. Aki tudja mi következik, az már felkészült - amennyire lehet egy ilyenre felkészülni.

A sok keresztény arcára leszek kiváncsi, mikor a Jézusuk helyett megjelenik egy szimpla bolygó, és át kell értelmezniük a Jelenések könyvét. 😊))

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Én sem vagyok csillagász,de hobbi szinten ûzöm és van távcsövem is,de hiába keresném innen még nem látszik csak sokkal-sokkal délebrõl.Amúgy meg azt hiszem minden lehetséges és ha minden igaz akkor 2009-tõl szabad szemmel is látható lesz,akkor majd kiderül mennyi volt igaz a most sokak által baromságnak tartott Nibiru-ügybõl.
Ha ez a Nibiru egy másik csillag bolygója,akkor hogy képes 3600 évenként ide eljönni, pláne,ha a legközelebbi csillag a Naptól 4 fényévre van?😄 Legalábbis én így tudom:C

Szeressük a zacskós tejet

Hmuda
Azt elfeljtették megemlíteni, hogy a bolygó uralkodójának neve Xenu, aki a DC8-asaival akarja meghódítani a világmindenséget, miközben Luke Skywalker elkeseredetten próbálja ezt megakadályozni, mert Lone Starr már megint bedzsemezte a radart és Optimus Prime már megint elveszített egy pókerjátszmát Galactus ellen.

/fav (jó lesz néha olvasgatni :-) )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cenobite
Nem tudom, nem vagyok csillagász, vagy ilyesmi, de szerintem ha már most látható távcsövekkel és elvileg 2009-tõl szabad szemmel is - ami ugye jelzi, hogy közeledik -, akkor azért az már nem annyia hülyeség.

Mindegy, várjuk szeretettel a 2012-t.

gamertag: kenobita

Pistike 007
Lehet hogy fake, mi halandók ezt nem tudhatjuk...😊

にびる ? 😄DD
Amugy hulyeseg. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

cenobite

Azért nézzétek meg a videót elég durva.Azt meg nem tudtam,hogy volt vagy esetleg van már topicja,mert nem találtam de azért kíváncsi vagyok mi a véleményetek errõl a témáról,mert elõzõ topicról úgy néz kilemaradtam.
Akkor csapjunk bele elsõnek itt egy kis ízeltõ a weben fellelhetõ infókból:http://www.youtube.com/watch?v=xoWrtZX6J4c
NeoMaN
minden évben nyit neki valaki topikot
😊

cenobite
Mind megdöglünk.

régen sokat olvasgattam róla, google-ben a 'planet x' szóra keress.

0ppika

http://epica.nl

Ez a topic a nibiru nevû bolygóval és visszatérésének kataszrófális következményeivel foglalkozik.Aki tud valami infót vagy érdekli a téma bátran írjon a topicba.
← ElőzőOldal 6 / 6