269
Nibiru
  • hiper fizikus
    #269
    Sziasztok !
    ausztráliában kontinensnyi szárazág van, ami ausztrália teljes elsivatagosodásávval járhat
    a szegények éhezni fognak
    tuti, hogy nagy felfordulás lesz belőle

  • hiper fizikus
    #268
    Sziasztok !
    Beharangozták a TV híradóban, hogy a nagy melegtől globálisan pusztulnak a koralzátonyok. Ez azért szembeötlő "jel a teremtőtől", ugye uraim ?
  • hiper fizikus
    #267
    Sziasztok !
    Máma a TV híradóban beharangozták, hogy déleurópában 40-45 C fok lesz, a Szaharából érkezik. Én már 35 C foknál beteg vagyok, 40 C foknál halot vagyok ! Mi ez ha nem egy elhúzódó világvége ?
  • hiper fizikus
    #266
    Sziasztok !
    Nem olyan biztos, hogy elmaradt a világvége, mert lehet, hogy csak évekre elhúzódik: Gondolj a mostani Japán özönvízre és a mostani Japán hőhullámra, ami alatt még az a technikailag nagyon fejlett Japán is meglehetősen roskadozik.
  • Kepek
    #265
    a gyilkos bolygó 2018. június és december között jelenik majd meg az égen. Érkezésével egy hétéves nyomorúság időszak veszi kezdetét a bolygónkon, természeti katasztrófákkal, például földrengésekkel, és egyre több vulkánkitöréssel.
  • Banki67
    #264
    "Bocs az elmaradt világvége miatt. Majd egyszer bepótoljuk, úgyis kétévente jósoltok egy apokalipszist, egyszer csak összejön."

    - Nibirui haverjaitok -
  • hihy
    #263
    A nagy csend mindig egy nagy vihar előzménye.
    Ne reménykedj.
    Az ostobaság mindig győzni fog, még akkor is ha veszíteni látod.:((((
  • gothmog
    #262
    Érdemes rápillantani a youtubon a 2012 meg a nibiru hívő videókra (már amit nem kaptak le gyorsan a feltöltőik. Feltűnően nagy lett a csend, csak a magunkfajta kárörvendők nevetgélése megy.
    Lehet, hogy a hívőknek valóban véget ért a világ, csak mi hitetlenek nem vettük észre.
    Illetve ott van az a magyarázkodás, hogy be kellett volna lépnünk a fény korszakába(vagy ilyesmi), de ezek(pontosabban meg nem határozott gonosz entitás) megakadályozták.
    Nagy az állatkert és alacsony a kerítés.
    Itt ez a vén hülye például. Nem volt valami törvénytervezet a rémhírterjesztésre vonatkozóan? Mert szerintem itt erősen rezeg a léc.
  • mrzool
    #261
    Haláli ez a topik, pár éve elterveztem, hogy majd visszanézek megtudni, a hívő trollocskák hogyan kezelik le fejben, hogy mégsem dőlt össze a világ.:)

    Sajna ahogy látom a legtöbben 2-3 éve be sem jelentkeztek, remélem a rituális öngyilkosságuk miatt, merthát ráébredtek, hogy csúnyán át lettek verve, és nincs már értelme az életüknek...
  • 1sajat
    #260
    Most jön, vagy nemjön? Hol tart? Mik a pályaadatok szerinti tartózkodási hely?
  • gothmog
    #259
    Vagy valaki megint simán készpénznek vett valamit, amit félfüllel hallott valahol.
  • mojito10
    #258
    Gondolom ez is olyan gyönyörűen csillagászati, fizikai és kvantummechanikai kutatásokkal le van vezetve, hogy jön egy égitest, legyen az bármi is és fél évre ott ragad a hold és a nap között! :D Meg nem értem miért pont a hold és a nap közé? Hiszen van még egy pár keringő égitest a holdunk és a nap között. :)
  • gothmog
    #257
    Egy próbát megér, és nekem nem kerül semmibe.
  • 1sajat
    #256
    És akkor mi lesz? Addigra lesz új. Kit érdekel a tegnapi újság? Az oroszok szerint az csak arra jó, hogy halat csomagoljunk bele.
  • gothmog
    #255
    Mindegy, azért én a videót eltettem, ha eszembe jut, '13 januárjában elő fogok állni vele.
  • 1sajat
    #254
    Ne irigykedj! Ki így, -ki másképpen keresi a pénzt. Honnan tudjuk, hogy te éppen gusztusosabban keresed. Az övét ismerjük, a tiédet meg nem. Na?!
  • patiang
    #253
    (?!)
  • patiang
    #252
    maszatolnak
  • gothmog
    #251
    Haha, nem vetted fel? Jól jönne 2013 januárjában, ha a „mester” orra alá lehetne dörgölni.
    Bár nyilván kimagyarázná, ezek az ilyesmihez naggyon értenek.
  • patiang
    #250
    Azért képzeld el, ahogy az idő közeledik hogy fog erősödni a pánik a sok majom miatt. A kormányok már most próbálnak valamit tenni a tömeges öngyilkosságok visszaszorítására.
    De tudod én is leszarom, mert ha lenne is (semmi sem lehetetlen), mit tehetek ellene?
  • Pluskast
    #249
    Nem is baj. Tudod miért?
    1. Van egy rakás gondom az életben amit így is nehezemre esik megoldani.
    2. Nincs kedvem még azon is izgúlni, hogy jön egy meteor és 2 nap múlva megpusztulok.
    3. Úgy sem tudok ellene semmit tenni mert nem vagyok sem isten sem supermen.
    4. Úgy is meg kell halni egyszer.
  • patiang
    #248
    "A szép emlékű távgyógyító, a Budapest TV egykori patinája újra a képernyőre került. Ezúttal nem 240 forint+ÁFA percenkénti tarifáért gyógyítja a rászorulókat, hanem szeretné megóvni a tudatlan többséget a 2012-ben óhatatlanul bekövetkező világvégétől. A maja naptárral magyarázott apokalipszis szeptember közepén kezdődik majd el, és október 5-ig… na jó, legkésőbb 6-ig mindenkinek már biztonságos helyre kell vonulnia. Utána jönnek a természeti csapások. Ő már idén kint lesz tanyáján, ahol jurtával és bespájzolt élelmiszerrel várja a világvégét. Elmondása szerint a kataklizma elindítója egy égitest lesz, amely fél évre a Nap és Hold közé ékelődik majd."

    Hallgassunk Gyurcsók apánkra........
  • patiang
    #247
    Akkor is voltak bajok:

    "A The New York Times 1910. február 8-án a Yerkes Obszervatórium erre vonatkozó híradására hivatkozva címlapján foglalkozott Flammarion francia csillagász és más tudósok elméletével, amely szerint az üstökösnek a Föld légkörét érintő csóvája tele van ártalmas gázokkal, amelyek elpusztíthatják a bolygó élőlényeit. A világvégétől való félelem, mint látszik, modern tudományos eszközökkel bizonyítottnak hitt tudományos elméleten alapult. A híradás megjelenését követően emiatt tudósok sokasága igyekezett cáfolni az állítást. E csillagászokat azonban felháborodott támadások érték, mert úgymond, elhallgatják a közvélemény elől a teljes igazságot."

    Mintha csak ma lenne:((((
  • Shep
    #246
    Én is általánosságban írtam, csak ugye most a 12-es a sláger dátum.
  • patiang
    #245
    "Ki látta a Nibirut?

    Igazából még senki. Ez azért van, mert nem felfedezték, hanem kitalálták. Az eredeti copyright a sumérokat illeti, akik Marduk főisten égi otthonának adták ezt a nevet, miután ő felszabadította a többi istent,és megölte az Annunakikat. Ezt a mítoszt a babilóniak költötték, hogy valamivel igazolni tudják, miért igázták le a sumér kultúra többi városát. Eredetileg Marduk egy kisebb isten volt, és a Nibiru nem is létezett. Valószínűsíthető, hogy a Jupitert nibiruzták le, de ezt sem sikerült még bizonyítani.

    Az a Nibiru, amiről mi beszélünk, Zecharia Sitchin író elméjében született meg, aki azt állította, hogy létezik egy tizenkettedik (tehát nem is tizedik!) bolygó, a Nibiru, ami az Annunakik lakhelye, és 3600 évente halad el a Föld mellett. A valódi tudósok Stichin sumér agyagtábla-fordításaiban rengeteg hibás és félrevezető adatot találtak, ami nem tartotta őt vissza attól, hogy további könyveket jelentessen meg a témában."
  • patiang
    #244
    Szvsz a tudósok az általuk ismert dolgok töredékét engedik csak ki a médiába.
  • patiang
    #243
    A kérdés nem a 2012-ben "bekövetkező" dologról szólt, hanem úgy általában.
    Szerintük nagyon hamis a biztonság érzetünk. Csak egy nagyon vékony hajszálon függ a létünk.
    Ezért útálom ezeket a világvége vészmadarakat. Ha lesz, akkor úgyis mindegy. Addig is mindig szaros gatyában lófráljak.
  • Shep
    #242
    Egyértelmű, hiszen ha most bemondanák, hogy jövőre tuti mindennek vége akkor kitörne a totális káosz.
  • clarck
    #241
    Azért gondolj bele! 2012 12 21.Niburu becsapódik.A sok armageddonista meg kirohan az utcára,közben ordítják hogy
    -Igazunk van!Igazunk van!- Pár másodperc múlva
    -Igazunk volt!-aztán atomjaikra bomlanak.
    Meg mi is.
    De a lényeg hogy igazuk volt.
    Nagyon megérte!

  • patiang
    #240
    Egyszer az egyik műsorban arról faggattak tudósokat, hogy bejelentenének-e egy biztosan következő világméretű katasztrófát.
    Válasz: NEM
  • Cef
    #239
    Ja, a csillag is fekete ami körül kering, az sem látható természetesen. Ezért csak az amatőr ufókutatók szúrhatják ki, akik érzik az ezoterikus energiákat. A profi csillagászoknak esélyük sincs észrevenni.
  • Cef
    #238
    Már 2000 óta jön, de sajnos mindig csak 3 hónap múlva látható szabad szemmel. 2010 óta már láthatatlan mert fekete bolygó és elnyeli a fényt. Természetesen 3 hónap múlva már elég közel lesz, hogy már így is látható legyen.
  • 7th uwu
    #237
    Világvége mánia mindíg volt, és valószínűleg lesz is.
    Viszont még egyszer se volt világvége.

    Ennek ellenére vannak olyanok akik nagyon szeretik ezt várni, és ha lejár az egyik világvége, elkezdik várni a másikat. Ők csinálnak ilyen oldalakat.
  • Rotcsa
    #236
    Ezen az oldalon mennyire korrektek az információk, következtetések, és a feltételezéseik iránya logikus-e és hiteles alapokon nyugszik-e?
  • Rotcsa
    #235
    Na, most akkor mik a konkrétumok ezzel a Nibiruval kapcsolatban?
    Én azt lvastam vhol, h nem is a Nibiru jön, hanem a Marduk, aminek az egyik holdja a nibiru.
    Most akkor mi van?
    És tényleg 2012 év végére ér ide?
  • Willenbrock
    #234
    Bizony lesz nemulass,csak győzzük kivárni:)
    Mimmeghalunk!
  • Pares
    #233
    Ha várunk még úgy 5 milliárd évet, akkor lesz is itt baj... nem is kicsi...
  • Shep
    #232
    Na állítólag most már nem 2012-ben jön hanem "csak" 2013 áprilisában. Érdekes, hogy annak idején azt mondták, hogy már 2010-ben látható lesz aztán, hogy csak 2011 március áprilisában aztán most meg kiderül ,hogy a 2012 nem is igaz. Olyan ez, mint mikor valaki sokáig mondogatja, hogy valami baj fog történni aztán előbb utóbb tényleg történik is. Itt is ha elég sokáig mondogatják előbb utóbb úgyis lesz valami, a Föld nem örök.
  • dronkZero
    #231
    Ilyenek a rögeszmés paranoidok. Van itt a fórumon is jónéhány belőlük...
  • Shep
    #230
    Szerintem ultra gáz, hogy minden egyes eseményt a Nibiru közeledésével akarnak megmagyarázni. A mostani legújabb bejegyzés hát ááááááá teljesen kész. Afrikában ráébredtek ,hogy évtizedek óta elnyomás alatt élnek de most látva, hogy Egyiptomban sikerült ezért ők is megpróbálják ez is azért van mert jön a Nibiru. Őrület.