Bombasiker volt a Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
Bombasiker mi? Fõleg,hogy Stóól Buci enyhén kaszkadõrözött<#vigyor2> Bár szépen kivágta magát belõle..😊

Winz
Akkora siker volt,hogy még mindig a hatása alatt vagyok :LOL

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Nem izgalmat várok tõle hanem azt, hogy szórakozak és nem találtam szórakoztatónak a mûsort. Az akciófilmeket utálom legjobban ...
egy vetélkedõ mûsörtól milyen izgalmakat vársz? nézz akciófilmet..
pff.természetes mi...<#taps>

Írhatnának már valamit a Pókerarcok nézettségérõl is. Vagy arról azért nem írnak mert bebukott? Mert elég egy unalmas mûsor volt.
többek között az egyik énekesnek dal közben bekrepált a mikrofonja és újra kellett énekelnie a számot. természetes, hogy nem lehetett playback.
Anyám mesélte, hogy az egyik énekes, kezében a mikrofonnal "énekelt", utánna meg mikor beszélgettek vele akkor a saját mic-jébe beszélt erre nem lehetett hallani semmit. Aztán a mûsorvezetõ, vagy aki kérdezte (ezt már nemtudom) odanyújtotta a sajátját, hogy abba beszéljen.

Ez akkor most mi? Playback lenne az egész?
Szép kis tehetségutató. Mást nem is várhat az ember az ilyen szutykoktól.

"Bombasiker volt a Csillag születik" - ez egy nagy retek.
a kill billt 11-tõl? nézték mondjuk 550ezren. a csillagot az elején 2 millió fölött. nem hiszem, hogy érdemes egy lapon említeni a kettõt.
concrete
Nem hiszem el, hogy nem szándékos volt, hogy a Killbillbe belecsúszott a vége (utolsó harmad gyakorlatilag ...) Szerintem nem korrekt így a mérés, sokan nem ezt akarták nézni, hanem az utána meghirdetett mûsort ...

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Bith
Ja, és akkor a Stohlt még nem is említettem... (azt csak simán nem bírom, és zavar)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Sztem is iszonyat gyenge volt, én speciel jobbra számítottam. Senki nem vette észre, hogy szinte az összes énekes hamis volt? Amelyik meg nem volt annyira hamis, annak meg a hangszíne nem tetszett.
Nemtom hogy zajlott az elõselejtezõ, de szakértõ ott sem volt az tuti, ha ezek a bejutottak voltak...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bombasiker...pff...Megaszutyokra éhezõ parazita tévések
Hát, pedig botrányosan rossz mûsort rittyentettek RTL-ék. Minden szereplõ középszerû, a zsûri rossz, Stohl Andráson már csak röhögni lehet, a díszlet pedig egyenesen ocsmány. Ja, és a varázsszó: UNCSI!
Én nem néztem egyiket se.
Inkább a gépen nyomattam a 'Allo,'Allo-t. Ezerszer jobb mint bármely fostalicska ker.tv-mûsor.

szerintem ratyi volt. szerintem .

Lehet a mérõdobozokat meghekkelték és ha egyszer az életben is az RTL-re kapcsolnak, akkor az már soha többé nem áll át. 😊
A Retek Klub-on bármilyen szutyok sikeres lesz????

grat annak akinek tetszik 😊
HarryProf
Nem tudom valaki észrevette-e hogy amikor reklámozták, akkor a Megasztár egyik zenéje ment alatta...A csillagdal azthiszem...

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Tinman
Ez egészben az zavar leginkább, hogy ez egy rejtett Megasztár... itt borítékolom, hogy egy énekes nyeri a mûsort, holott már az elsõ adásban volt ott összhatásban sokkal jobb is...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.