Szekeres Viktor

Bombasiker volt a Csillag születik

Ahogyan azt az idei sorminta is mutatja, egy TV2-bukás, egy RTL-siker, egy TV2-bukás, egy RTL-es siker - bár, ha nem akarunk csúsztatni, akkor érdemes megjegyezni, hogy a TV2 fogyishow-ja ugyancsak a siker kategóriájába tartozik. Persze a Csillag születik által kiváltott hisztivel össze sem lehet hasonlítani.

Az RTL Klub úgy döntött, hogy Csillag születik néven összehoz egy Ki mit tud?-ot, éppen ezért változtatott párat az Amerikában nagy sikert aratott formátumon és így az utolsó porcikájáig magyar ötletnek számító produkciót szombat este eresztette ringbe a TV2-es Drebin hadnagy és a Csupasz pisztoly ellen.


Az említett ringbeeresztés meglehetősen terjedelmesre sikeredett, hiszen több mint 3 órán át kényszerültek a rajongók SMS küldésére alkalmas telefonkészülékel a kezükben nézni az adást, hogy kiderüljön, hogy kik győzedelmeskedtek.

Természetesen az RTL Klub nyert (a továbbjutókra nyilván nem érdemes sok szót vesztegetni), hiszen a produkciót az AGB mérései szerint 1,813 millióan nézték, míg a konkurens amerikai vígjátékot csak 922 ezren, sőt, a Csillag születik második felével konkuráló Sárkány című alkotás már 600 ezer nézőt sem izgatott, így lett teljes a KO.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DöflingR #22
    Bombasiker mi? Főleg,hogy Stóól Buci enyhén kaszkadőrözött Bár szépen kivágta magát belőle..:)
  • Winz #21
    Akkora siker volt,hogy még mindig a hatása alatt vagyok :LOL
  • fodi91 #20
    Nem izgalmat várok tőle hanem azt, hogy szórakozak és nem találtam szórakoztatónak a műsort. Az akciófilmeket utálom legjobban ...
  • etooo #19
    egy vetélkedő műsörtól milyen izgalmakat vársz? nézz akciófilmet..
  • neoG #18
    pff.természetes mi...
  • fodi91 #17
    Írhatnának már valamit a Pókerarcok nézettségéről is. Vagy arról azért nem írnak mert bebukott? Mert elég egy unalmas műsor volt.
  • winnie #16
    többek között az egyik énekesnek dal közben bekrepált a mikrofonja és újra kellett énekelnie a számot. természetes, hogy nem lehetett playback.
  • adamboro #15
    Anyám mesélte, hogy az egyik énekes, kezében a mikrofonnal "énekelt", utánna meg mikor beszélgettek vele akkor a saját mic-jébe beszélt erre nem lehetett hallani semmit. Aztán a műsorvezető, vagy aki kérdezte (ezt már nemtudom) odanyújtotta a sajátját, hogy abba beszéljen.

    Ez akkor most mi? Playback lenne az egész?
    Szép kis tehetségutató. Mást nem is várhat az ember az ilyen szutykoktól.
  • kadar1 #14
    "Bombasiker volt a Csillag születik" - ez egy nagy retek.
  • winnie #13
    a kill billt 11-től? nézték mondjuk 550ezren. a csillagot az elején 2 millió fölött. nem hiszem, hogy érdemes egy lapon említeni a kettőt.