7
-
angol #7 most is megy egy bosszúvágy film, jodie foster 'a másik én' -
xido #6 Jaaajj...a T4-et is ez a két szutyok fogja írni?..megint nem lesz benne semmi érdemi előrelépés,csak hurkalé összelopkodott kritikán aluli moslék:(( -
Wittgen #5 Semmirekellő forgatókönyvírókkal íratják meg egy klasszikus feldolgozását. Nem hiszem, h. Stallone sokat tudna segíteni, max ha ő írná, nemcsak rendezné, bár szerintem csak a saját filmjeihet (pl rocky, rambo, cobra(?)) nyúl szívesen.
Nem hiszem, hogy mégegy olyan ember lenne a maiak közül, aki ki tudná ütni Bronson karakterét a nyeregből egy bosszúvágy remake-ben. -
marcee #4 Jaja, ezzel én sem dicsekednék a helyükben. -
feamatar #3 yah; én sem értem ezt a remake mániát... időtálló filmeket megbolygatni , ahelyett hogy újakat találnának ki(persze biztosabb befektetés meg kevesebb zsébe kerül egy ilyet összehozni) -
Sanyi07 #2 Hááát, nagy rajongója vagyok Sly-nak, és várom a Rambo IV-et mint a messiást, de ezt a Bosszúvágy remake-et nem tartom valami ragyogó ötletnek. Szerintem nem kéne. Paul Kersey csak egy van, és az Charles Bronson(RIP). -
#1 "Az MGM a forgatókönyv megírására a Terminator 3 szerzőit, Michael Ferrist és John Brancatot szerződtette le. "
úúúúúristen...