Ötvös Tibor

Stallone rendezi a Bosszúvágy remake-et?

Sylvester Stallone rendezheti és lehet a főszereplője Charles Bronson 1974-es Bosszúvágy című klasszikusának újkori feldolgozásának. Az MGM a forgatókönyv megírására a Terminator 3 szerzőit, Michael Ferrist és John Brancatot szerződtette le.

Stallone karrierje ismét kezd felfelé ívelni. A Rocky Balboa meglepő anyagi és kritikai sikere után Sly régi és új rajongói már tűkön űlve várják a John Rambot is, melyet jövőre mutatnak be a mozik.

Az MGM azonban már újabb távlatokban gondolkodik és egy újabb franchise első részéhez akarja leszerződtetni a sztárt. Ez pedig nem más, mint az 1974-es Bosszúvágy remakeje, mely anno Charles Bronsonnal aratott osztatlan sikert. A stúdió azonban nem csak a főszereplői titulust, hanem a rendezői feladatokat is Stallone nyakába akarja varrni.

"Végignéztük a raktárunkat keresvén, vajon mely klasszikusunkból tudnánk egy ma is eladható franchise-t készíteni" - kezdte az MGM főnöke. "Reméljük, hogy sikerül megalkudni Stallonéval és a Rocky és Rambo szériák befejeztével egy új sorozatot készíthet el nekünk."

A forgatókönyv megírására a Terminator 3 és a Terminator Salvation: The Future Begins írópárosát, Michael Ferrist és John Brancatot szerzódtette le a stúdió. A sztrájk miatt azonban a munka még nem kezdődhet el. Az MGM reméli, hogy a munkabeszüntetés hamar megoldódik, és akkor jövő márciusban megkezdődhet a forgatás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • angol #7
    most is megy egy bosszúvágy film, jodie foster 'a másik én'
  • xido #6
    Jaaajj...a T4-et is ez a két szutyok fogja írni?..megint nem lesz benne semmi érdemi előrelépés,csak hurkalé összelopkodott kritikán aluli moslék:((
  • Wittgen #5
    Semmirekellő forgatókönyvírókkal íratják meg egy klasszikus feldolgozását. Nem hiszem, h. Stallone sokat tudna segíteni, max ha ő írná, nemcsak rendezné, bár szerintem csak a saját filmjeihet (pl rocky, rambo, cobra(?)) nyúl szívesen.

    Nem hiszem, hogy mégegy olyan ember lenne a maiak közül, aki ki tudná ütni Bronson karakterét a nyeregből egy bosszúvágy remake-ben.
  • marcee #4
    Jaja, ezzel én sem dicsekednék a helyükben.
  • feamatar #3
    yah; én sem értem ezt a remake mániát... időtálló filmeket megbolygatni , ahelyett hogy újakat találnának ki(persze biztosabb befektetés meg kevesebb zsébe kerül egy ilyet összehozni)
  • Sanyi07 #2
    Hááát, nagy rajongója vagyok Sly-nak, és várom a Rambo IV-et mint a messiást, de ezt a Bosszúvágy remake-et nem tartom valami ragyogó ötletnek. Szerintem nem kéne. Paul Kersey csak egy van, és az Charles Bronson(RIP).
  • bertino #1
    "Az MGM a forgatókönyv megírására a Terminator 3 szerzőit, Michael Ferrist és John Brancatot szerződtette le. "
    úúúúúristen...