36194
-
#151 nekem 8as van benne -
#150 16 gigásat kezel maximum. Gyárilag egy 2 gigás jár hozzá. -
#149 Egy itteni ismerősöm azt nyilatkozta a Hero-ról, hogy csak 2GB-os kártyát képes kezelni, ezért nehogy olyat vegyek.
Kétkedéssel fogadtam a szavait, de mivel egy IT-s arcról van szó azért gondoltam csak megkérdem itt is: ebből mi igaz? -
#148 közben még keresgéltem.
ha simán a phone-ra nyomok a főoldalon, akkor csak kiírja a hívásokat.
viszont van egy call history menüpont, itt már van dátum és ha rányomsz egy számra, akkor kilistázza az összes beszélgetést az illetővel. itt már van dátum, időpont és időtartam is. -
#147 nah az szép -
#146 Juhú! :D
#144: omg -
In other news: Megjelent az iGO Androidra. -
#144 rájöttem, hogy ez a szerencsétlen nem tárol semmi adatot a híváslistában.
se időpont, se időtartam... -
#143 Androidportal.hu
Ezt érdemes követni, úgy tudom ez az első Androiddal foglalkozó magyar portál, ami nem csak a fejlesztőknek szól.
Itt egy post tegnapról, ami válaszol Blasta kérdésére:
HTC Hero update: Android 1.6 helyett 2.0 várható
"Az európai Hero tulajdonosok hiába várnak a hivatalos 1.6-os frissítésre, ugyanis a gyártó feltehetően ezt a lépcsőfokot átugorja és mára már a kapuban lévő 2.0-val fogja megörvendeztetni a nagyérdeműt. A kérdés már csak az, mikor?
Ugyanakkor a vállalkozó kedvű türelmetlenek, saját felelősségre frissíthetnek 1.6-ra, a lehetőség adott." -
#142 LOL! -
#141 Lol
Zuhanórepülésben a Garmin és TomTom részvényei miután a Google bejelentette az ingyenes navigációs szoláltatását. -
#140 Igen ez tényleg engem is zavar:/ -
#139 Motorola Droid review.
Egész kellemesre sikerült, tetszik a dock és a kocsi dokkoló is. Csak az a hülye slide-out keyboardja ne lenne :/ -
#138 Nem történt semmi -
#137 Bocsánat. -
#136 jóvan má, tán elnézed nekem, hogy nem ezzel a témával kelek-fexem?
Esetleg ha fotós témában lesz majd valami kérdésed, fordulj majd hozzám bizalommal!!!! -
#135 gps-t használ, csak a netről szedi a térképet.
ott a copilot. letöltöd egész európát (2gb) és nincs nethasználat. -
#134 Félre néztem.Bocsi! -
#133 Android 2.0
Amúgy én jobban örülnék ha ez a Google Maps nem nete használna hanem GPs-t:D -
#132 Mi tölthető le?
Eddig csak pletykák, meg ez a kép szivárgott ki a telóról, hivatalosan még nincs bejelentve, de 99% hogy 3.-án be fogják mutatni... -
#131 Ha Nov 3.-án jelentik be akkor miért letölthető? -
-
#129 Dunno. November 3.-án jelentik be USA-ban, utánna fog kiderülni minden.
Más: ingyenes navigációs szoftvert fejleszt a Google!
Ingyenesen elérhető lesz Android telefonokra, és később iPhone-ra is portolni fogják.
[flashhttp://www.youtube.com/v/tGXK4jKN_jY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="780" height="470"[/flash]
Nem semmi... gondolom ezt nem fogják tétlenül nézni a nagyok (nav n go, TomTom, stb..), szép kis perekre számíthatunk :P -
#128 Mennyibe lesz? 250.000FT? -
#127 Hát van 4 HTC Android a piacon tehát még nem igazán kell belenyúlniuk hisz az Android gondolom azokon teszteli:D -
#126 Hát remélem kicsit jjobban fog produkálni, mint mondjuk az X2 sebességileg! -
#125 Miért ne kéne! Ilyen hülye kérdés! -
#124 Na de azért gondolkodjunk már.Minek kellene a HTC-nek belenézni a 2.0 Android-ba?Ilyen hülye kérdést. -
#123 Sztem frissíthető lesz. Ha jól emlékszem 1.5-re is simán lehetett frissíteni az összes Androidos telót.
Más: November 3.-án jön a Sony Ericcson első Androidod telója, az Xperia X3 "Rachael".
-
#122 Zsir
Mekkora lehet az esélye, hogy a HTC kiadja a Herohoz idővel a 2.0-ás ápdétet? -
#121 Itt az Android 2.0 :)
Bluetooth fileküldés, Microsoft Exchange support, és még egy csomó minden.
-
#120 értem, THX :) -
#119 ha a htc adja ki a frissítést, akkor igen. -
#118 HTX means HTC :) -
#117 Srácok, az Andoridot a HTX telókon minden gond nélkül lehet frissíteni, ha kijön egy új verzsön, vagy álomvilágban vagyok? :) -
#116 Na megjelent a Motorla első két Androidos telója USA-ban.
Már Android 2.0 SW fut rajtuk. A HTC bejelentette, hogy már úton van az ő A 2.0 telójuk is... -
lenox01 #115 Sziasztok
Nagyjából egy hete van egy Herom. Nagyon megszerettem, nekem bejön. Tettem rá Sygic Mobile 2009-et, autóban néha nagyon jól jön.
Ja és, van hozzá ROM frissítés, véletlenül bukkantam rá az interneten...
A menü sokkal jobban reagál mostmár, picit gyorsult a rendszer.
ROM Upgrade -
#114 Most az én hibám,hogy te Herót akarsz?:D
Nagyon helyes!Odafent jön a részesedés!:D -
#113 Tudom, tudom, elnézem!
S azért pukkadj meg, mert, ha te nem lennél hírófüggő, akkor talán most én se akarnék egyet! -
#112 Pukkadjak meg?Miért is?:D
Amúgy meg mondtam,hogy nem vagyok még százszázalékosan jól a gyógyszerek hatása alatt állok.